maden
maden
yonetıcı maden sans arttırıcı cıkarttınız aldık neye yaradı hıc bırseye sabahlara kadar elmas madenın basındaydık neden cıkmadı o kadar paralarımız bosa gıdıyor nıye boyle yapıyorsunuz allahtan korkun emeklerımız bosa gıdıyor paramız gıdıyor ne bıcım ıs bu cozum ıstıyorum :twisted: :twisted:
Re: maden
Merhabalar,
Aldığınız paketin çalışmasında herhangibir sorun bulunmamaktadır.Paketin ismindende anlaşılacağı gibi ''ŞANS artırıcı'' ek şans yüzdesi vermektedir.%60'lık şans kimisine ilk toplayışında denk gelirken kimisine ise 20. toplayışında denk geliyor.Tamamiyle şans ile alakalı bir durum.
Bilginize
Aldığınız paketin çalışmasında herhangibir sorun bulunmamaktadır.Paketin ismindende anlaşılacağı gibi ''ŞANS artırıcı'' ek şans yüzdesi vermektedir.%60'lık şans kimisine ilk toplayışında denk gelirken kimisine ise 20. toplayışında denk geliyor.Tamamiyle şans ile alakalı bir durum.
Bilginize
yönetici beyefendi benim anlamadığım aldığımız şans arttırıcı %60 veriyor %50 de plus yani %110 oluyor peki neden çıkmıyorbu saçmalık mı ayıptır emeklerimizi dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız paraları oyuna harcıyoruz yaptığınız yanlış
Apoclypto
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Plusla saf maden çıkma olasılığı artmıyor.fmtrk27 yazdı:yönetici beyefendi benim anlamadığım aldığımız şans arttırıcı %60 veriyor %50 de plus yani %110 oluyor peki neden çıkmıyorbu saçmalık mı ayıptır emeklerimizi dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız paraları oyuna harcıyoruz yaptığınız yanlış
naSıl YA OLE SEy mı OLuR CIkMIyoR IStE SAbaHLAra KAdAR CekIyoRUm DIyOruM sızE 1 TAnE OLSun MEnEKSE ELMAS CIkMAZMI 4 TANE MEneKSEm KAlDI EJDeRE KAC HAFTADIr MAden CEkıyOruM CIkMIyOR HAkSIZLIk BU BIr ADaMda HEr GuNMu SAnS OLmaz CıakrrtıNIZ SeyLErı AlIyoRUZ aLIyORuz BIR SEye YAraMIyOR MENEKSe IsTIyoRum..............

Hepsi şans işi cıkmıyor ne kadarda alırsak alalım