05/03/11 Tarihli Bil Kazan Etkinliğinde Olay!
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: 05/03/11 Tarihli Bil Kazan Etkinliğinde Olay!
Ben de daha önceden saymıştım.Mehmet Şahinkurt'un yorumu 8.sıradaydı.
2006-2013
- BoDyGuArD
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Zouka
duvarına gelen istanbul kıyamet vakti'ne yorum yaptı yazısını kaldırayım derken yorumunu silmiş olabilir.öyle bir şey yoksa hakkını almalısın Mehmet
destek.
böyle haksızlıklar görmedim bunlar ne ya adam kazanıyor 8.ci sırada yer alıyor bir adama sanki torpil yaparcasına ismini yazıyorsunuz ve bu adamın yorum yaptını soruya cevap verdini dahi görenler bile olmadı bu ne demek yönetim anlasak sizi
Şimdi bir yönetici veya taklitçisi çıkıp diyecekki Hiç bir arkadaşı olmayan fecebook hesabından konrtrol ediyoruz hiz bir düzenbazlık yoktur sizde bakacaksınız arkadaşı olmayan hesapla o adamı göreceksiniz sonra kendi hesabınıza gireceksiniz yine göreceksiniz
HİPHOPSTYLE
Merhaba
Bu tür anlaşmazlıkların çıkmaması için burada ismini göremediğiniz kişilerin yasaklı listenizde olmadığından emin olun. Aynı zamanda sıralama ile ilgili yanılmaların yaşanmaması için profilinde 0 arkadaşı olan profiller ile kontrol yapınız. Aşağıdaki görüntü yaşanan yanlış anlaşılmayı açıklamak için yeterlidir.

Bu tür anlaşmazlıkların çıkmaması için burada ismini göremediğiniz kişilerin yasaklı listenizde olmadığından emin olun. Aynı zamanda sıralama ile ilgili yanılmaların yaşanmaması için profilinde 0 arkadaşı olan profiller ile kontrol yapınız. Aşağıdaki görüntü yaşanan yanlış anlaşılmayı açıklamak için yeterlidir.

- izdirapgrafik
Photoshopla da aynısını yaparım.Yalnız bu sözüm yanlış anlaşılmasın.Eray Sülün diye birini tanımadığımdan yasaklama ihtimalim olamaz.Bu durumu ben de gördüm.Bu konuyu açan kişi Mehmet Şahinkurt'tur ve yorumu 8.sıradadır.Eğer Facebook'taki sistem sorun yaratıyorsa bil-kazan yarışmalarının forumda yapılmasını öneririm.Arugde yazdı:Merhaba
En son izdirapgrafik tarafından 06 Mar 2011 00:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
2006-2013
Daha doğru sonuçlar alabilmek için arkadaş listesinde kimsenin ekli olmadığı facebook profilleri ile kontrol yapmanız gerekmektedir. Çünkü yorum sıralaması vb. durumları arkadaşlarınız etkilemektedir.zgm0 yazdı:profilinde 0 arkadaşı olan profiller ile kontrol yapınız. ne demek? cahilliğime vererek bunu bana bi açıklar mısınız?
Bilginize.
Bu yorumunuz üzerine tekrar inceleme yaptım. Bahsi geçen arkadaş sıralamada 9. sırada yer alıyor. Profilinde arkadaşı bulunmayan bir hesapla siz de inceleme yaparsanız aynı sonucu görürsünüz. Çünkü Facebook arkadaşlarınızın yorumlarını daha yukarılara taşır.izdirapgrafik yazdı: Photoshopla da aynısını yaparım.Yalnız bu sözüm yanlış anlaşılmasın.Eray Sülün diye birini tanımadığımdan yasaklama ihtimalim olamaz.Bu durumu ben de gördüm.Bu konuyu açan kişi Mehmet Şahinkurt'tur ve yorumu 8.sıradadır.
Bilginize.
- izdirapgrafik
"Facebook arkadaşlarınızın yorumlarını daha yukarılara taşır." Mantıklı geldi.Tekrar teşekkürler.Arkadaşım için küçük bir hayal kırıklığı oldu,hepimizin canı sağolsun.Daha böyle bir durum yokken de kontrol etmiştim ve 8.sıradaydı.Ama böyle bir konu henüz olmadığı için Eray Sülün diye bir kişiyi kontrol etmemiştim sadece 17leri saymıştım.Açıklamanız doğru olabilir bu yüzden.Fakat yarışmaların forumda yapılması sanki biraz daha iyi olur gibi geliyor bana.Arugde yazdı:Bu yorumunuz üzerine tekrar inceleme yaptım. Bahsi geçen arkadaş sıralamada 9. sırada yer alıyor. Profilinde arkadaşı bulunmayan bir hesapla siz de inceleme yaparsanız aynı sonucu görürsünüz. Çünkü Facebook arkadaşlarınızın yorumlarını daha yukarılara taşır.izdirapgrafik yazdı: Photoshopla da aynısını yaparım.Yalnız bu sözüm yanlış anlaşılmasın.Eray Sülün diye birini tanımadığımdan yasaklama ihtimalim olamaz.Bu durumu ben de gördüm.Bu konuyu açan kişi Mehmet Şahinkurt'tur ve yorumu 8.sıradadır.
Bilginize.
En son izdirapgrafik tarafından 06 Mar 2011 00:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
2006-2013
Facebook'ta yetkili olduğunuz sayfalarda mesajların içeriklerini veya sıralamasını değiştirmeniz kesinlikle mümkün değil. Zaten mümkün olsa büyük bir güvenlik ihlali olmaz mıydı?zgm0 yazdı:siz yorum yazmadan önce bende gözükmeyen kişi siz yorum yazdıktan sonra orda belirdi birden anlayamadım. Allah aşkına klitleyin şu konuyu.
Bunun sebebi olarak size yorumu görmediğiniz süre zarfında bahsi geçen kişi facebook profilini kapatmış olabilir veya yazdığı yorumların kimlere görüneceği ile ilgili ayarlarını değiştirmiş olabilir.
Bilginize.