CARIMIN İSMİDE Hycom CARIN İSMİ
Gmlerin ve yöneticlerin bakmasını istiyorum
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Gmlerin ve yöneticlerin bakmasını istiyorum
ARKŞLAR İŞNİZİ YAPIYOSANIZ TAM YAPIN. KUKLACI SERVERİNDE OYNUYORUM CARIM 47 LWLDİ EXP Sİ 32 İDİ OYUNA GİRDİM CARA BAKTIMKİ 46 LWL EXP DE62 İDİ ŞUAN EXP 65 KASIDM AZ BİŞEY BUNU YÖNETİCİLERİN BAKMASINI İSTİYORUM BANKAMA KOYUDĞUM 3 PARCA İTEMDE ENVARTEME GELMİŞ BU GERİ SAYIMIN DÜZELTİLMESİ İSTİYORUM BEN CARIMI 47 KASAYIM DİYE TA SABAH 5 DE KALKDIM ÖĞLEN 1 E KDAR KASIDM SONRDA İNTERNETE GİTTİM OTURDUM OYUNA GİRDİM OYNADIM VE OYUNDAN BİRAZDAN DÜZENLEMLER İCİN KAPANACIKTIR YAZDI KAPNDI EPEYBİ GEÇTİ CARA GİRDİM BAKTIMKİ 46 LWL EXP 62 BUNU DÜZELİTMESİNİ İSTYORUM BAN YİYENLİ ACIYORUZ DİE BİZM CARLA LWL DÜİÜYO BİRDE ARKAŞIMIZIN İRDİYUMU KAYBOLMUŞ GEREKLİ OLAN NEYSE ONU YAPILMAISNI İSTİYORUM Yİ OYUNLAR ...
BUKDAR ÜSTÜNE DÜŞMEZDIM AMA SIF EJDERİM WAR DİE YAPIYORUM.
Re: Gmlerin ve yöneticlerin bakmasını istiyorum
O bişey mi bizim iridLe şeLit gitti.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
SAğlık olsun ama bidaha böyle şey olursa carımı silcem bırakacam.Arkdaşım var benim oğlan 2 aydır uğraşıyodu 732 m yaptı maden felen cekti ejder ile ashab üretecekdi şimdi hiç biri yok oğlan kafayı yedi.
Her ne kadar sunucu performansları üst seviyede tutulmuş olsa da İstanbul Kıyamet Vakti sunucularında önceden tespit edilemeyen bazı sorunlar nedeni ile geçici kapanma durumları olabilmektedir. Aynı sorunun tekrarlanmaması için gerekli önlemler hazırlanmış ve yayına alınmıştır.
Bilginize
Bilginize