GM İÇERİ
-
Ece1905
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
GM İÇERİ
AKÇE ALDIM SİLAH YÜKSELMEDİ GÜNCELLEMEYİ BEKLE DEDİLER GÜNCELLEME GEÇTİ HALA YÜKSELMEDİ AMMA AKÇEYİ ÇEKTİNİZ BUNUNU SEBEBİ NEDİR SOBEE DEN ARKADAŞALR Bİ İLGİLENİN 1995 AKÇE ALINDI GÜNCELLEMEDE GEÇTİ OLMUYO HERŞEYE BAKTIM BUBİR OYUN HATASIMI YOKSA BİLEREK BASILMADIMI ARTIII :??
Re: GM İÇERİ
Merhaba,
Güncelleme vs. derken hata oluşmuştur.
Soruna hızlı ve etkili bir cevap almak için www.istanbuloyun.com/support.aspx adresindeki formu Bildirim Tipi olarak İKV Dükkan seçeneğini seçerek doldurup gönderiniz.
Umarım sorununuz giderilir.
Güncelleme vs. derken hata oluşmuştur.
Soruna hızlı ve etkili bir cevap almak için www.istanbuloyun.com/support.aspx adresindeki formu Bildirim Tipi olarak İKV Dükkan seçeneğini seçerek doldurup gönderiniz.
Umarım sorununuz giderilir.
Re: GM İÇERİ
Merhaba,
Öncelikle Silah Yükseltme işlemini doğru yaptığınıza emin olmak için Ürünlerim sayfasına bakabilirsiniz.
Ürünlerim :arrow: http://www.istanbuloyun.com/StoreMyProducts.aspx
Silah Yükseltme ürününüz o bölümde yok ise oyun içinde silah yükseltme işleminizi başarı ile gerçekleştirmiş olmalısınız.
Eğer silahınızın hala partikül ve efsun artışınlarını göremiyorsanız, silahınızın örsünün olduğuna emin olmanız gerekmektedir.
Bu bilgiler sorununuzun çözümüne yardımcı olmadıysa, İKV Destek Formu'nda bildirim tipini İKV Dükkan olarak belirleyip yardım talebinde bulunabilirsiniz.
Öncelikle Silah Yükseltme işlemini doğru yaptığınıza emin olmak için Ürünlerim sayfasına bakabilirsiniz.
Ürünlerim :arrow: http://www.istanbuloyun.com/StoreMyProducts.aspx
Silah Yükseltme ürününüz o bölümde yok ise oyun içinde silah yükseltme işleminizi başarı ile gerçekleştirmiş olmalısınız.
Eğer silahınızın hala partikül ve efsun artışınlarını göremiyorsanız, silahınızın örsünün olduğuna emin olmanız gerekmektedir.
Bu bilgiler sorununuzun çözümüne yardımcı olmadıysa, İKV Destek Formu'nda bildirim tipini İKV Dükkan olarak belirleyip yardım talebinde bulunabilirsiniz.