sebebsiz yere çantalar silindi
sebebsiz yere çantalar silindi
Sizin kendi yönetim anlayışınız çok acayip suçlu olmasa bile geniş bir araştırma yapılmadan banlıyorsunuz böyle bir mantık yok giden paralarımı geri istiyorum orda emekler var ben nerden biliyim o paraların haksız kazanç olduğunu düzgün bir açıklamada yok salak salak işler yapıyorsunuz o giden emekler size helal olmasın
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Re: sebebsiz yere çantalar silindi
Bu Devirde herkes hep ben der (just lıke you Liseli
)
kimisi gönülden kalender(just lıke me)
yaşam dediğin böyle işte yoyu
Küfürlü içerik silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
SirOnur
kimisi gönülden kalender(just lıke me)
yaşam dediğin böyle işte yoyu
Küfürlü içerik silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
SirOnur
konuya bak yazıya bak özentilikte son nokta hepiniz incisiniz tamam
Yoyu

Merhaba,
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Benzeri konuları forumlarımızda tekrar açmayınız!
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Benzeri konuları forumlarımızda tekrar açmayınız!