sebebsiz yere çantalar silindi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

sebebsiz yere çantalar silindi

Mesaj gönderen Yoyu »

Sizin kendi yönetim anlayışınız çok acayip suçlu olmasa bile geniş bir araştırma yapılmadan banlıyorsunuz böyle bir mantık yok giden paralarımı geri istiyorum orda emekler var ben nerden biliyim o paraların haksız kazanç olduğunu düzgün bir açıklamada yok salak salak işler yapıyorsunuz o giden emekler size helal olmasın
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
carsialemdar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: sebebsiz yere çantalar silindi

Mesaj gönderen carsialemdar »

HİÇBİRŞEY OLMADAN BONO BASANLARLA ALIŞVERİŞ YAPTINIZ DİYEREK ÇARLARIMIZ BANLANDI VE İNCELEMYİ BEKLEYİN DEDİNİZ İNCELEME NEDEN DEVAM ETMEDİ DEVAM ETSEYDİ AÇILACAKTI VE TEMİZ 2 SENELİK PARAM KASAM OLUCAKTI BU NU DUZELTIN İNCELEMEYİ DEVAM ETTİRİN EĞER BASMIŞ OLSAYDIM YSAKLILARDA ADIM OLRDU DEMİ İNCELEM BİTMEDEN SİLİP AÇTINIZ NE AFFI SUCSUZ OLANLAR NE OLACAK HE ?? CEVAP YAZSANIZAA GMLER
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yoyu »

cevap yazmazlar kardeşim çünkü cevap veremiyecek ve araştırma yapamıycak kadar aciz bir yönetime sahibimz bu paraları sanki biz bastık eğer bu haksız kazançları biz yaptıysak bizim neden o listede ismimiz yok salak salak iş yapmaktan vaz geçin artık kaç senedir bu böyle ne zaman bi şey olsa özür dilemekten başka bi şey yapılmıyor özür sanki yerine getiriyor benim giden emeklerimi şimdi de yenisini buldular hızlı destekmiş sanki yardım ediliyor ceza itiraz ediyorsan şurayı doldur gönder sanki bir bilgi veriyorlar doldurunca takmıyorsunuz bile saçma saçma şeyler yazmış oraya ceza tarihi falan nerden bilicez emeklerimi helal etmiyorum verdğim plus paraları boğazınızdan geçmesin
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön