Kingsolcier
arkadaşlar loncalar arası savaş yapılsın bu savaşın yöneticeler tarafından yönetilmesini istiyorum ve kazan lonca üyelerine ödül verilsin hem beyaz köşkün en güçlü loncası belli olsun artık lonca üyelerine belirli bi tarih verilip o tarihte tüm loncalar toplansın
HERKESDEN DESTEK BEKLİYORUM
LONCALAR ARASI TURNUVA
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
Re: LONCALAR ARASI TURNUVA
niye saçma sapan bir turnuva tüzünden loncalar arasında bir kavga çıksınki sen önce kendi keyfinden önce başakrınıda düşün bence yeterince etkinlik var ölüm oyunu sancak savaşları vb etkinlikler var zaten ne gerek var bu dediğin etkinlik karışıklık yarata bilir ve huzuru bozabilir o yüzden desteklemiyorumcenettingulu yazdı:Kingsolcier
arkadaşlar loncalar arası savaş yapılsın bu savaşın yöneticeler tarafından yönetilmesini istiyorum ve kazan lonca üyelerine ödül verilsin hem beyaz köşkün en güçlü loncası belli olsun artık lonca üyelerine belirli bi tarih verilip o tarihte tüm loncalar toplansın
HERKESDEN DESTEK BEKLİYORUM

Lonca sistemi tam anlamıyla gelmeden yapılacağını düşünmüyorum. Geldiğinde de bu tür etkinlikler olacağını düşünüyorum...
-
- Salgın Koruyucusu
bak tacsız benim huzur bozacak bi yanım yok bu oyun zevk oyunu değilmi bu oyun strateji oyunu değilmi bakalım kim daha güçlü bu bayaz köşkte neden istemiyosun millet kendilerini övüp duruyo görelim bakalım özellikle şu örgülüleri hem zaten lodos ve arzlar düşman boşuna mı klan var saçmalama lütfen
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
kim daha güçlümü farkındamısın ne dediğinin ölüm oyunu etkinliği boşunamı var süsmü o etkinlik ben senin huzuru bozmakla suçlamıyorum yazdıklarımı iyi oku böyle bir etkinliğin huzuru bozacağını düşündüğümü söyledim anlamakta zorluk cekiyorsan ben bişey yapamam kardeşimcenettingulu yazdı:bak tacsız benim huzur bozacak bi yanım yok bu oyun zevk oyunu değilmi bu oyun strateji oyunu değilmi bakalım kim daha güçlü bu bayaz köşkte neden istemiyosun millet kendilerini övüp duruyo görelim bakalım özellikle şu örgülüleri hem zaten lodos ve arzlar düşman boşuna mı klan var saçmalama lütfen
ilk altı çizili alanım senin yazdığın yazıdaki ilk altı çizili yazıya cevab 2 cisi diğer altı çizili sözüne cevap
insanların kibirliliği yüzünden etkinlik yapılmaz bunuda belirteyim
hem lodos ve arz düşman deyilmi diyorsun sancak savaşları ne boru hattımı sen önce etkinlik takviminden etkinliklerin amaçlarını öğren ve verdiğim iki cevaba ve senin yazdığınlarına bak verdiğin örnekler senin istediğin etkinlikle alakası yok kapış
İyi eğlenceler