SiLah yükseLtme [ Ashab hakkında ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: SiLah yükseLtme [ Ashab hakkında ]

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »

Selam,
Şifacı üç parça cent i takınca bilmiyorum 15 ruh ile 70 zırh yapıyor mu.. yapmıyorsa bile extra 1 item lazım olur o kadar.. Şifacılara ağır & sert; full savaşçı karaterimle 17oo zor vuruyorum. olsun hadi 2ooo.. Savaşçının kudretı çok olduğu için sadece sert kullanması ve hafif silah (latif v.b) kullanması gerekiyor şifacı vs sinde. Bu da yetmezmiş gibi; şifacı 15 bb yapıyor vs lik dizerse ki eğer, o zaman da biz 15 dikkat versek bile boş. Şuan bence tüm karakterler eşit durumda. Şifacı full yücelen ve cent v.b. hasar olunca +1000 hasar veriyor. buna dahil olarak hayvana 5*10*15 verirsenız. yanında 5oo lük bir hasar veriyor. 15 hayvan çağırma ise; bilmiyorum ama 1 dakikadan fazla duruyordur. 1 dakikayı ele alın. her 3 saniyede bir hasar verse .. ? Savaşçının nasıl almasını bekliyorsunuz vs yi.. Sadece kanatma tutarsa; iyileştirme atamazsa şifacı.. veya durdurma zihin gelirse ki.. Şu işe bak.. 'yüzde 30 zihin tutulması'.. Bizim şifacı vssınde işimiz tamamen şans iken.. şifacının bizi kesmesi tamamen taktik..

Saygılarımla
İyi forumlar.
Sancak !

Resim
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

3.5 yıllık şifa karakteri kullanan biri olarak önce Ashab-ı'ın max hasar varken zehire çeviren yönetime sevgilerimi iletiyorum. :D Daha sonrada şuanki haliyle OkO'da hasar zehir bana hiç bir şey ifade etmiyor.
Ashab-ı üretmemdeki tek amacım kudret jenarasyonudur.
Ya max hasara geri çevrilsin yada + basma ile hasar %50 oranında arttırılması kanatindeyim.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

LeoNaRR yazdı:
Selamın aleykum, ahmet abi ashab konusu ıLk cıktı gunde tartısmıstık senLe, bız etkısız bı sılah demıstık ws lerde sız test asamasından geçtı demıstınız, veya testtekı arkadaşlar bızden ıyı kullanıor sıfacıyı veya bız kullanmayı bıLmıoRuz.. bıraz mantıkLı dusunursek oyunun gıdısatı guzel buyucu ve savaşcı acısından sılah hasarları cok guzel oLdu pekı sıfacılar neden memnun degıL ? bır kere yaptınız sılah Sılah tıpı asa asayla can basarsın ws yapmassın bu 1. hata saten burdan sonra ne yaparsanız yapın kaybeden bız oluruz 10 level olayı olmasa ınat kıranla devam ederdım neden ? o hafıf sılah yanı ws Lık sılah pekı yonetım ne yapabıLırdı benım onerımı dıkkate alıp basıt bı guncellemeyle yenı bır sıfacı ınat kıran tarzında sılahı yapabıLirdi sılahın sekLı tıpı onemlı degıL dedım ozelıklerı sopaya veya,akrep asalar var onlara verebılırdınız sılah tıpı hafıf onların ws lık yanı.. 3 senedır sıfacı karekterıyle urasıorum sıfacıların en zevksız donemı dıyebılırım eskıden asıtle savaşcı kesebıLıordum,suan asıt cok boş bır yetenek savaşcıların canı artmıs durumda ve asıtın kudretı yukseldı.... onerımı tekrar aşşada verıorum sıze ıns dıkkate alırsanız oyuna donus yaparız :)

SiLah Tipi Asa ,tum buyuler yanı buyu zehır asıt ıyıleştırme ,buyu kırıtık, kudret rejarasyonu bu bırıncı sılahımız .

Silah Tipi Hafif , Hasar zehir,SaLdırı,kudret rejarasyonu buda 2. sılahımız

ve son onerım, büyü asit ıtemlerın yetersızlı bolgelerde daha cok verılmelı ve buyu asıtın kudret gereksınımı azaltılmaı ve asıt bılgısı kaldırılmalı.... ıns onerımı dıkkate alırsınız ıyı forumlar
Arkadaşın önerisi gayet güzel.
Oyunda herkesce malum olunan konu şifacıların 2 sınıfa ayrılmış olmasıdır. Şifakarakterini iyi bilenler muhakkak savaşçılara kafa tutar ;)
Bence Şifacılara+ bir şahaser daha gelmesi bir çok arkadaşımızın çok hoşuna gidecektir.
Bu konuda oyundaki bir çok şifacının ashab ı sadece kudret için kullandığını görebiliyoruz.

Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Cover »

şifacının asıl görevi belli kardeş tartışmaya gerek yok
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

şifacının asıl görevi belli kardeş tartışmaya gerek yok
Tartışma ozaman bıRader sen git millete can bas 8-)
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

yorumların yüzde 80 lik kısmını okudum ama benden önceki yoruma acayip sinirlendim şifacıdan anlamayan bir kişi çıkıpda şifacının asıl görevi iyileştirme gibisinden laflar söyleyen cahiller oyunda denge kurulması gerekiyor bunu hatırlatırım eğer şifacının görevi can basmak olsaydı

iflisi 2 şifacı kesemezdik ;) ard arda 10 meran muhafızı yada ard arda örs bitene kadar hiç oturmadan buz büyücüsü kesemezdim bunları yapan şifacı savaşcıyı birebir kesemiyor ama savaşcıda şifacının bu yaptıklarını yapamıyor

neyse asıl konuya gelirsek ashab umarım 59 seviyede gelecek bir yetenek ile düzeltilebilir onun haricinde bizim bu yöneticiler hiç bir işten anlamıyor demektir madem işi biliyorsunuz buyrun gelin sancak sunucusuna bir şifacı karakteri ile sağlam bir savaşcıyı kesin :?: :?:

laf ile peynir gemisi yürümüyor icraat görmek istiyoruz ;)
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Merhabalar,

Bende şifacı için bir şaheser olmasının bütün sorunları çözeceğini düşünüyorum. Nasıl savaşçı için bir tank silahı Latif birde ofans silahı Ecel Getiren var Şifacı içinde Şifa silahı Ashap ve birde hasar yönünde bir silahı olmalı. Ben ashaptaki hasar zehir yerine kritik şansı olmasını tercih ederim. Böylece şifa sınıfınıda 2 ye ayırmış olursunuz. Bir grup şifacısı birde tekil gezen şifacı. Bunun önüne geçmenin tek yolu bence budur.

Şifa silahı = İyileştirme+krtik şansı+kudret
Saldırı silahı = hasar hepsi + kitik şansı + zırh

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Sanatkarr yazdı:Merhabalar,

Bende şifacı için bir şaheser olmasının bütün sorunları çözeceğini düşünüyorum. Nasıl savaşçı için bir tank silahı Latif birde ofans silahı Ecel Getiren var Şifacı içinde Şifa silahı Ashap ve birde hasar yönünde bir silahı olmalı. Ben ashaptaki hasar zehir yerine kritik şansı olmasını tercih ederim. Böylece şifa sınıfınıda 2 ye ayırmış olursunuz. Bir grup şifacısı birde tekil gezen şifacı. Bunun önüne geçmenin tek yolu bence budur.

Şifa silahı = İyileştirme+krtik şansı+kudret
Saldırı silahı = hasar hepsi + kitik şansı + zırh

İyi forumlar.

Hasar hepsi olsa 224 olsa bile şifacının bir sürü hasarı var = Elektirik , buz , asit , zehir , Ateş = 1120 hasar oluyor sırf silahta ve böyle olursa şifacı aşırı güçlü olur .

2. olarak şifacıda kritik şansı en gereksiz efsun diyebilirim . 3. efsun zırh demişsin , şifacı 3 parça cent + yücelen solucan pantla ve ruh kalkanıyla zırh 70 oluyor , ondan oda gereksiz .

Saldırı silahı = hasar zehir 400 / saldırı hızı / kudret rejyonu olsa daha iyi olur .
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

CaptainATX yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Biraz ipucu vermek gerekirse...
Yani.. Şifacının üzeri full set olarak Hayyan+ Çevriye olursa büyücüleri alt etmek daha kolay olur. Yani Yardımcı hasar şifacısı olarak yeteneklerimizi Meditasyon, Zehirleme, Asit saldırısı, Asit bilgisi, Çağrı verdiğimizde büyücüleri alt etmek daha seri ve daha kolay olur.

EK yetenek olarak: Ruh Kalkanı, İyileştirme, İyileştirme Bilgisi, Çift Direnç*

Ruh Kalkanı: 15 puanda, saldırı, savunma ve zırhınızı arttırır. Sizlere gelecek hasarları etkiler.
Çift Direnç: 15 puanda, her iki taraftaki dirençleri 400 direnç yapar. Fiziksel hasarı etkileyemez.
Meditasyon: 15 puanda, elinizde Ashab varsa ayakta 2 veya 3 kudred alabilmenizi sağlama ihtimalınız var.
Zehirleme: 15 puan verirseniz Büyücü'nün yavaş haraket etmesini sağlar.
Asit Saldırısı: Büyücülerin uzaktan hasar vermesi Şifacıları etkiler fakat Zehir kullanan Şifacılar Çağrı yeteneğini kullanarak Asit hasarını daha seri ve kolay verebilir. Yardımcı hasar şifacısında en önemli yetenektir.
Asit Bilgisi: 15 puan vererek, Kudred'in daha az tükenmesine ve daha fazla kritik vurmanızı sağlar.
Çağrı: Baş döndürtmek için bire bir yetenektir fakat Büyücü zihin tutulması kullanmadıysa(!).

Tüm yetenekleri kullanırsa; Asit +1000, Zehir +500, Çağrı (kritik vurabilir(komado))+1000 hasar verirsek Büyücü'seri ölme ihtimali yüksektir. Fakat yetenekler ve üstünüzünden daha önemli olan şey kullanabilme yeteneğinizdir!. Savaşıya karşı- şifacı biraz daha zor olur.

(*): Element ve Fiziksel dirençler.

Hayırlı günler,
Esedullahşifa; M. Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: L E O

Mesaj gönderen LeoNaRR »

Güncel .
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx