Sunucumuzda varolan aile terbiyesi almamış Cavres ve Treyxxalici (kuzenler)yi bize savunuyorlar.
Günlük olarak en az 10ar tane şikayet alınan bu oyuncular neden bloklanmıyor ?
Tartışılması gereken bu konuyu kitlemenizdeki amaç ney ?
Cavres hakkında ne yapmayı düşündüğünüzü artık merak ediyorum.
Bu şahışın hesabı neden ceza almıyo bunca şikayete rağmen adam 1 kere ceza almış durumda.Şikayetlerimiz sonuçlanmıyor.Adam hergun bölgeden milletin anasına alenen küfrediyo ve buna bir çözüm bulamadınız.Peki ozaman ben size şunu söyleyeyim ben İKV hakkında savcılığa suç duyrusunda bulunucam.Madem siz görevinizi yerine getirmiyorsunuz oyuncularınızla ilgilenmiyorsunuz o zaman ben şahsım olarak bu duruma el atıcam.Elimde aldığım resimler var eh savcılıkta sizden bunların datalarını ister elbet...
Görevini yapamayan varsa eğer orada durmasının bir Anlamı yok...
İYİ FORUMLAR...
Şikayetçi olduğunuz kullanıcılar ile ilgili daha fazla denetim yapılması gerekli ise, bu yalnızca gelen şikayetlerin yoğunluğu sonucunda tespit edilir. Şikayetlerinizi doğru kanallardan* iletmeye devam ediniz.
*: Ceza itiraz kanalı uygulanan bir cezaya itiraz etmek içindir. Kullanıcı şikayetleri, kullanıcıların şikayet edilebilecekleri durumlarda oyun içi şikayet sistemi ile, edilemeyecekleri durumlarda Oyuncu Hata Kullanım kısmından yapılmaktadır.
@ Amisosxxottoman;
Hiçbir yetkilimizin özel hayatında neler ile ilgilendiği hiçbir oyuncumuzu ilgilendirmez. Görevini ve sorumluluklarını yerine getirmeyen herhangi bir yetkilimizin var olması durumunda, bunu denetleyen organlar kurumumuzda mevcuttur. Uyarı seviyeniz artırılmış, iletiniz silinmiştir!
Sen şikayet etsen ne olur. Yönetim gelir Af çıkarır.
Yıllarca mücadele ettiğimiz küfür, hırsızlık olayına karışan.
İnsanları oyundan bezdiren insanları bir günde aramıza tekrar yollarlar.
Nede olsa şimdi isim değiştirmede var ohh hırsızlara gün doğsun. Küfürbazlar rahat etsin.
Hiç boşuna uğraşmaya değmez. Yazıktır günahtır yalandan sinirleriniz yıpranacak.
arkadaslar ben diger sunucularda oynadım sizde oynamışsınızdır oynamayan varsa gidip farkı görebilir tılsım farklı bir ortam dahası bir aile sunucumuzda sorun cıkaran kişilere baktıgımızda sorun cıkaranlar genelde aynı insanlar bunu belirtip cözüm taleb edilmesinin kilitlenmesini ise aklım almıyor
Merhabalar , oyunda bir diyalogumuzda sayın DEV LATHANDER , bu tarz konularda yasaklayın ve şikayet edin" gerekli işlemleri destek ekıbımız yapacaktır demektedir.
Ama şunları unutmaktadırlar , böyle insanları yasakladıgımız zaman 1 level hesap acıp küfür etmektedir bunlara karşın bizde insanın sabrı taşmaktadır ve karşılık verılmektedır , sanmayın ki bizim yaptıgımız dogru bir davranış , dogru bir davranış degıl evet ama malesef bizi bu kısıler ateşlemektedır.
Böyle oyuncuların TILSIM SUNUCUSUNDA barındırılmaması için biz oyuncular elimizden geleni yapacagımızı bıldırırırz.
Sizde yönetim ekibi olarak ya bu adamı bloklarsınız , ya bu adamı bloklarsınız başka çağreniz yok .. Destek takımındakı arakdaşlarıda bu arkadaşlar yoruyordur
Erdogan yazdı:Bahsi geçen isimler ile ilgili araştırma bir süre önce başlatılmış ve şu an devam etmektedir. Fevri hareket ederek yeni konular açmak yerine şikayetlerinizi doğru kanallardan iletmeye devam etmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
Daha önce aynı konuya cevap vermiştim. Bahsettiğim doğru kanalın forum olmadığını tekrar hatırlatıyorum.
Eylulhira yazdı:cesaretleri varsa bu konuyu ve benim actigim konuyu kilitlesinler hodri meydan
Amacımız cesaret gösterisi yapmak değil. Hodri meydan peşinde de değiliz. Şikayetlerde söz konusu olan kullanıcılar için yapılması gereken ne ise, uygulanacak olan da odur. Ancak ısrar ile yanlış yerlerden yanlış bildirimler yapmaya devam ediyorsunuz.
Konuyu kilitliyorum, benzeri konuları da hoş karşılamayacağım.