selamın aleyküm herkese kolay gelsin öncelikle ben mustafa bir çok kez hırsız dediler en çok zoruma giden bir kişinin 1 kuruşunda gözüm yoken bu suçu atmaları vede esizkral Eskikral aynı tutmaları ve o çarın bana ait olmadığını kaç kez söledim bir kez daha sölüyorum ve bugün yine hırsız dendi bana çok zoruma giti bu ben asla oyunu para için oynamıyorum zevkine oynuyorum beni tanıyanlar bilir fazla söze gerek yok kısa kesiyorum.
(Eskikral 49 büyücü) (Eskikrall 49 savaşçı 1 yıldız kahve rengi arz) (Eskikralll 49 savaşçı) (Başkentxyaralı 49 şifa)
(Başkentxmustafa 49 savaşçı) (Yanlızlaryanlızı 49 büyücü) (yanlızlaryanlızi 49 savaşçı 1 yıldız penbe) (Yanlızınxşifası 49 şifa penbe)
bu çarlar dışındaki çarlar benim ismimi kulanarak adımı kötüye çıkarmaya çalışıyor aldanmayın para şifre v.b istemem istemedimde.
hırsız olduğumuzu ida edenler vede karizma hakında bilgi.
- serserixmustafa
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
hırsız olduğumuzu ida edenler vede karizma hakında bilgi.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Re: hırsız olduğumuzu ida edenler vede karizma hakında bilgi.
Dert etme kardeşim, seni bilen biliyor, senden ala Yüce Allah (c.c.) biliyor, varsın iftira atsınlar, ayrıca hırsız olan el üstünde tutuluyor...serserixmustafa yazdı:selamın aleyküm herkese kolay gelsin öncelikle ben mustafa bir çok kez hırsız dediler en çok zoruma giden bir kişinin 1 kuruşunda gözüm yoken bu suçu atmaları vede esizkral Eskikral aynı tutmaları ve o çarın bana ait olmadığını kaç kez söledim bir kez daha sölüyorum ve bugün yine hırsız dendi bana çok zoruma giti bu ben asla oyunu para için oynamıyorum zevkine oynuyorum beni tanıyanlar bilir fazla söze gerek yok kısa kesiyorum.
(Eskikral 49 büyücü) (Eskikrall 49 savaşçı 1 yıldız kahve rengi arz) (Eskikralll 49 savaşçı) (Başkentxyaralı 49 şifa)
(Başkentxmustafa 49 savaşçı) (Yanlızlaryanlızı 49 büyücü) (yanlızlaryanlızi 49 savaşçı 1 yıldız penbe) (Yanlızınxşifası 49 şifa penbe)
bu çarlar dışındaki çarlar benim ismimi kulanarak adımı kötüye çıkarmaya çalışıyor aldanmayın para şifre v.b istemem istemedimde.
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- serserixmustafa
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
serserixmustafa yazdı:selamın aleyküm herkese kolay gelsin öncelikle ben mustafa bir çok kez hırsız dediler en çok zoruma giden bir kişinin 1 kuruşunda gözüm yoken bu suçu atmaları vede esizkral Eskikral aynı tutmaları ve o çarın bana ait olmadığını kaç kez söledim bir kez daha sölüyorum ve bugün yine hırsız dendi bana çok zoruma giti bu ben asla oyunu para için oynamıyorum zevkine oynuyorum beni tanıyanlar bilir fazla söze gerek yok kısa kesiyorum.
OXDİLYARASIOX
-
Katoxxyellow
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Kardesim sen yapmazsın öyle şeyler x( {Fatih}
Powerxqölqe
Canlıtürkxgölqe
Powerxqölqe
Canlıtürkxgölqe