Smyrnaonian yazdı:İnsanlara önceden , yeni kasma önerileri vereceğini söyle ve "beklentileri arttır"
Ardından da herkese "bu muydu" dedirttir .
Hakikaten , kont bu ne (?)
Oyunu "Oynamayan" biri "Artık öğreti de veremez"...
45. Seviyede sıfırlatıp, daha öncelerdeki sıfırlamaları bilemeyen "Kont" ; emekli Ol , düştün gözümden .
Smyrnaonian .
lütfen gözünden düşürme beni senin gibi bişey bılmeyen oyunda buyucu konusunda hiç, foruma gelip biraz yazı stili değiştirip biraz noktalama işareti kullanan çapulculara benım ıhtıyacım var.
oyunu oynamadığımı nerden bılıyorsun?
o kadar yazı yazılmış direk hatalı yazılan yerımı goruyorsun?:D be cahil kişi herkes senın gıbı değil
bunu okuyan bilinçli bir kişi ordakı hatayı anlar ne demek istediğimide anlar...
hatasız kul olmaz son olarak.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ [/b]
hadi bi git ya kooontt ooof hatasız kul olmaz ama hatalı öğretmen de olmaz , en iyisi acık susta "eskiden iyi bir büyücü kont oynuyordu" desinler ... Bu konuyu da kimse görmeden gözden kaybolsun , senin iyiliğini düşünüyoruz bak... Rezil etmenin bir alemi yok seni severiz o yüzden "oyunu oynamayan birisi ya da güncelliklere kapalı birisi öğretici olamaz" diyoruz.
Sadece hatalı yer değil, tümden saçma , yazık , uğraşılmamış ; kontçum bir daha millette beklenti uyandırma , sonra arkandan çok gülüyorlar bak valla üzülüyorum ama :lol: :lol: :lol: dütt susun looo ayıptırr :lol: :lol:
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında,Olası bir Kurgulanan Kutlama EtkinliklerineHAYIR ! Oyun kutlaması,sadeceMilli veUluslararasıbayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme(...)Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
kardesim sen malmısın adam sadece bir yerde hata yapmıs o da dalgınlıgına gelmistir herkes hata yapabilir . kont o kadar ugrasmıs bunları yazmıs senin böyle demeye hakkın yok cok biliyorsan kendin yaz bunca şeyi :!:
Smyrnaonian yazdı:İnsanlara önceden , yeni kasma önerileri vereceğini söyle ve "beklentileri arttır"
Ardından da herkese "bu muydu" dedirttir .
Hakikaten , kont bu ne (?)
Oyunu "Oynamayan" biri "Artık öğreti de veremez"...
45. Seviyede sıfırlatıp, daha öncelerdeki sıfırlamaları bilemeyen "Kont" ; emekli Ol , düştün gözümden .
Smyrnaonian .
lütfen gözünden düşürme beni senin gibi bişey bılmeyen oyunda buyucu konusunda hiç, foruma gelip biraz yazı stili değiştirip biraz noktalama işareti kullanan çapulculara benım ıhtıyacım var.
oyunu oynamadığımı nerden bılıyorsun?
o kadar yazı yazılmış direk hatalı yazılan yerımı goruyorsun?:D be cahil kişi herkes senın gıbı değil
bunu okuyan bilinçli bir kişi ordakı hatayı anlar ne demek istediğimide anlar...
hatasız kul olmaz son olarak.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ [/b]
hadi bi git ya kooontt ooof hatasız kul olmaz ama hatalı öğretmen de olmaz , en iyisi acık susta "eskiden iyi bir büyücü kont oynuyordu" desinler ... Bu konuyu da kimse görmeden gözden kaybolsun , senin iyiliğini düşünüyoruz bak... Rezil etmenin bir alemi yok seni severiz o yüzden "oyunu oynamayan birisi ya da güncelliklere kapalı birisi öğretici olamaz" diyoruz.
Sadece hatalı yer değil, tümden saçma , yazık , uğraşılmamış ; kontçum bir daha millette beklenti uyandırma , sonra arkandan çok gülüyorlar bak valla üzülüyorum ama :lol: :lol: :lol: dütt susun looo ayıptırr :lol: :lol:
beni susturmak sanamı düştü ?
xD benım videolarımla büyüdün sen benım buyucu kasma önerilerimi okuyup büyücünü kastın.
şimdi gelip bana burda edebiyatmı yapıyonuz alayınızı cebimden çıkarırım ben burda sana gerçek taktikler versem elini ayağını öpeyim devamınıda ver dersin.Herneyse eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuyalım sen çimen yemeye devam et adamım ve son olarak alexandar rybak tan bi şarkıyla kapatıyorum
ay ay ay while I roll the wind bringing distance to everything wohoow
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
exxon yazdı:kardesim sen malmısın adam sadece bir yerde hata yapmıs o da dalgınlıgına gelmistir herkes hata yapabilir . kont o kadar ugrasmıs bunları yazmıs senin böyle demeye hakkın yok cok biliyorsan kendin yaz bunca şeyi :!:
Yani benimde dalgınlığıma geldi gittim azat eldiveni kan pençeye sattım
Akılyaştadeğilbaştadırlakinaklıbaşagetirenyaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
melodrama44 yazdı:çok fark var kont oyunu bıraktım böyle oyuna lanet olsun der oyuna bağımlı oldunuz der ismini oOJOKEROo yapar oyununu oynar.
bukalemuncum ben seninle tartışıp kendimi yerlere düşürmek istemiyorum sen yine renk değiştirmeye devam et,bulursun sen yakında yıne bı lonca ona katılırsın
bekle 27 martta senın ıcın donecem oyuna sırf senın İçin o zaman bi foto al oyunda oldugum zaman bakar bakar hayıflanırsın Asosyal İnsan.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT