Değerli Oyuncular Ve Yönetim Son Bir Kez Konuyu Okurmusunz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
lanetikv
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Değerli Oyuncular Ve Yönetim Son Bir Kez Konuyu Okurmusunz

Mesaj gönderen lanetikv »

Merhabalar ;

Ben Meran Sunucusundan Chatlaqxbüyücü,Thenemne Ve Esiralmakyok
Fazla Uzatmadan Başlıyayım.Benim İkv Maceram Beyazköşkte Başladı..16 Tane Çar Çaldırdım Hepsinide 39 Level Yaptım Çaldırdım..İnanın 16 39 Levelim + Merandaki Kurdugum Çarların Hiç Birinde Ban Yemedim...1 Hafta Önce Susturuldum...Susturulmam Açıldı..Fakat Açıldıgı Gün Yine Susturuldum..Susturulma Sebebim Şudur..

Meran Sunucusunda '' Yarrrak '' İsimli Kullanıcı Bölgeden Zembekoğluna Küfür Etti..Bende '' Sövmesene Lan Zembekoğluna İt Dedim '' Ve Susturulmam Açıldıgı Gün Tekrar Susturuldum..Tmm Buruya Kadar Sorun Yok Buruya Kadar Tamamen Yönetim Haklı..Hiç İtirazım Yok..Fakat O gün Susturulmuştum Ya Susturulmam Dün Açıldı..Ve Yemin Ettim Lan Bile Demiyecegime Ve Demedimde..Agzimdan Ne Bir Küfür Ne Hakaret Ne Başka Birini İnciticek Söz Cikti...Bu Gün Saat 9:20 de Oyuna Girdim Büyücümü Kasıyordum..Kitabe,Phili Görevleri Ws Yaptım..Ve Kuklacı Görevini Aldım..Görevi Bİtirdim Teslim Etmeye Gidiyordum..Oyundan Düştüm..Sonra Tekrar Girmeye Çalıştım... '' Hesabınıza Giriş Yapamıyoruz.Hesabınız Bloke Olmuş '' Ve İnanmıcaksınız..Gözlerim Doldu Şook Oldum...Hemen E-mail Adresime Girdim Bir Baktım "19.01.2010 09:31:40" tarihinde 'meran' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'meran' Sunucusu'nda, '22.01.2010 09:31:40' tarihine kadar 'Yasaklama' cezası verilmiştir.
Saat 09:31:40 Ben Bu Süre Zarfı İçerisinde 1 Arkadaşıma Kullanıcıya Lan Bile Demedim Daha Dogrusu Susturulmam AÇıldıgından Beri Yemin Etmiştim...Neyse K.bakmayın..Sinirden Biraz Agir Konuştum..Aylık 11 Tl Plus Paketi Parası Veriyorum.Ama İptal Ettircem.Ve İkv Online Oyunu İle İlgili Maceramda Burada Son Buluyor..Anladımki Boşuna Vakit Harcıyormuşum Boşuna Para Veriyormuşum..Herkese İyi Günler Dilerim..Kendinize İYi Bakın Karakterimi En Sevdigim Arkadaşıma Vericegim ;) Hadi Allaha Emanet OLun
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Değerli Oyuncular Ve Yönetim Son Bir Kez Konuyu Okurmusunz

Mesaj gönderen Nocomment »

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön