Hadıse Bak kızım Bnmle Ugrasma...Anlayana Sıvrı sınek Saz Anlamayana Bu oyunda Bnmle
sakıncalı içerik düzenlendi
Ugrasamıcagını Asla Bnmle Deng Olamıcagını anlatamadım...Sana. Sen bunu anlamadın
sakıncalı içerik düzenlendi
Benı tehtıt edıyorsun. Geophal Benden ozur dıledıe Dıe. Foruma Fotosunu Koyucam Dıe,koy...
Bıde GEl bana sor Nedn Barısalım dedım.Lonca baskanın Dedıkı Hsyn eskıden aramız cok ıyıdı olmaden nedenlerden dolayı kavga ettık gel barısalım BEnde tmm Barısalım koray dedım.Sonra Herkez ıle Aramız yapmaya calısıyordum Mega loncası ıle Sıra sana geldı.Sana dedım barısalımmı Dıe senn bana tek soyledıgın laf Gozlugune ws oldu.. Sonra ws attık Gozlugu Werdın Sımdıde dıyorsun Geophal Arkamdan yalvardı Dıe. Fotoları warmıs Koy bu Konuya...
Daha 3 gun once ben ws atarken Yanımda duruyrdun wsden Kazandıgım paraları almak ıcın sımdı adammı oldun..Wsde yumrukladım Yettı sanırım bu sana Bnmle ws atmak IFtıra atmaya benzemez Gonulcelen hanım efendı.
Geophal Ve Hadıse.
- Geophal
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Geophal Ve Hadıse.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
- ikvonline48
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Re: Geophal Ve Hadıse.
kardeş sen ona geçirmişsin yha ondan kuyruk acısı olusmus 
denebileck en mantıklı sözMORDuMan yazdı:komuş lafı fazla söze gerek yok xD
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Hüseyin ,
Senınle eski günlerin hatrına , insanlık adına adam gıbı sorunumuzu cozmeye calıstım. Fakat sen şımarıklığa dewam ettin. . ! BarısaLım dedim diyorsun . O Yüzden mi Biz Karizma alırken geLip daLıyorsun sonra da bir halt becermiş gibi sırıtıyorsun ? O Yüzden mi ifLis gorevi ıcın yardım ısteyen Lodosların görewini Yaparken yanına yalnızcadıyı alıp bizi öldürtmeye calısıp , sen yeri öpünce de Bu Kadar Eğlence Yeter Size Diyorsun ? Bu yüzden mi Daha adam gibi Lonca (ya 2 ya 3 günlük lonca ) kuramayıp bizim Loncaya arkana taktığın karaktersizlerle Laf atıyorsun ? Emin oL bu Durumda Ezginin Senden Daha Çok Artısı Var !
Forumda Adına Yapılan Yorumların Hepsine Katılıyorum . Sen Gercekten Fazla yüz verildiğinden dolayı şımaran ve bazı değerleri daha kazanamayan Birisin ! bu yüzden Senin ne arkadasLığına ne de burada 5 para Etmez Sözlerine İhtiyacım Var ! Önce Sen yeniLdiğinde biLek öpmeyi , yendiğinde ise Saygınlık Kazanmayı Öğren .
Nasl diyorsan Aynaya bir bak Derim . Bazılarına Yorum Yaparken Insan Kendine de Bir Bakmalı Bence .
İyi Forumlar . . .
Senınle eski günlerin hatrına , insanlık adına adam gıbı sorunumuzu cozmeye calıstım. Fakat sen şımarıklığa dewam ettin. . ! BarısaLım dedim diyorsun . O Yüzden mi Biz Karizma alırken geLip daLıyorsun sonra da bir halt becermiş gibi sırıtıyorsun ? O Yüzden mi ifLis gorevi ıcın yardım ısteyen Lodosların görewini Yaparken yanına yalnızcadıyı alıp bizi öldürtmeye calısıp , sen yeri öpünce de Bu Kadar Eğlence Yeter Size Diyorsun ? Bu yüzden mi Daha adam gibi Lonca (ya 2 ya 3 günlük lonca ) kuramayıp bizim Loncaya arkana taktığın karaktersizlerle Laf atıyorsun ? Emin oL bu Durumda Ezginin Senden Daha Çok Artısı Var !
Forumda Adına Yapılan Yorumların Hepsine Katılıyorum . Sen Gercekten Fazla yüz verildiğinden dolayı şımaran ve bazı değerleri daha kazanamayan Birisin ! bu yüzden Senin ne arkadasLığına ne de burada 5 para Etmez Sözlerine İhtiyacım Var ! Önce Sen yeniLdiğinde biLek öpmeyi , yendiğinde ise Saygınlık Kazanmayı Öğren .
Nasl diyorsan Aynaya bir bak Derim . Bazılarına Yorum Yaparken Insan Kendine de Bir Bakmalı Bence .
İyi Forumlar . . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
- Geophal
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sen Loncana Lafını Gecır Hıc bısı olmaz Adamlar senı takmıyor bıle...BAna ana BAcı Soven Kısılerle fazla Arkdaslık Yapmayı BEceremıyorum Kusura bakma.MeGaStaR yazdı: Hüseyin ,
İyi Forumlar . . .
Ben Sadece BAna ser... yapanlara Haddını bıldırıyorum... Megaxkıss de sızın Loncanızda Dımı oda naylon yaparken kca kere ellemısım sor cana . Adam Olana Adamlık.Serefsızlere Serefszlık.Insanlara ınsanlık Bundan sonra.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!
- hadise8787
- Cin Avcısı
geo arkandaki 2 3 çaplucaymı güveniyon funi kendi kendine sakıncalı içerik silindi funi ve diyeride paşaxmusti bir tarafı wsde kaybediği gözlüğü yediremedi laf atıyo
gelelim para verdim demişsin ben senin gibi dilencimyim gidip baba ne olur bu oyunu oyna para kas herkes beni eziyo ne olur ne olur
ayrıca fotoları foruma koyarsam ortya bir değer koyki idaya girelim sakıncalı içerik silindi
acısı olan gucnup konu açar (hüsnüye)
acısı olan durmadan laf atar /(paşaxmusti)
sakıncalı içerik silindi
bu dediklerimn hepsinin kanıtı var ben boş konuşmam senin gibi hüsnüye bacı
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı
acısı olan gucnup konu açar (hüsnüye)
acısı olan durmadan laf atar /(paşaxmusti)
sakıncalı içerik silindi
bu dediklerimn hepsinin kanıtı var ben boş konuşmam senin gibi hüsnüye bacı
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Hüseyin Koray Bana GeLipte GeophaL İLe Konuştuk Barışcaz Gibi Bişey Diyince Senin Adına Sevinmiştim.Dedimki LvLLer GeLmeden Önceki HaLine Dönüyor GaLiba ama Sen Yine Benim BekLentiLerimi Boş Çıkardın İyikide ÖyLe OLdu Yoksa Senin Şerefi 5 Kuruş Etmeyen Biri OLduğunu Unutuyodum Biran İçin.Bi daha Loncamada Banada Laf ATma Git Meşhur OLmak İçin BakaLarına BuLaş.Meranda Kim Meşhur OLmak İstiyosa direk MeGaxTeaM'a Laf Atıyo BiLiyoLarki ALıcakLar CevapLarını İsimLer DuyuLuyo ya Meranda Yeter OnLara.Ama İtira ve Laf AtanLara Bundan Sonra Eskiden OLduğu Gibi CevapLarım Sürecektir(özeLLkikLe sen).Bundan Sonra adamına Göre MuameLe . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
ikvoyuncusu2008 yazdı:Hüseyin Koray Bana GeLipte GeophaL İLe Konuştuk Barışcaz Gibi Bişey Diyince Senin Adına Sevinmiştim.Dedimki LvLLer GeLmeden Önceki HaLine Dönüyor GaLiba ama Sen Yine Benim BekLentiLerimi Boş Çıkardın İyikide ÖyLe OLdu Yoksa Senin Şerefi 5 Kuruş Etmeyen Biri OLduğunu Unutuyodum Biran İçin.Bi daha Loncamada Banada Laf ATma Git Meşhur OLmak İçin BakaLarına BuLaş.Meranda Kim Meşhur OLmak İstiyosa direk MeGaxTeaM'a Laf Atıyo BiLiyoLarki ALıcakLar CevapLarını İsimLer DuyuLuyo ya Meranda Yeter OnLara.Ama İtira ve Laf AtanLara Bundan Sonra Eskiden OLduğu Gibi CevapLarım Sürecektir(özeLLkikLe sen).Bundan Sonra adamına Göre MuameLe . . .
Aynen . . .
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- Geophal
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Hüseyin Koray Bana GeLipte GeophaL İLe Konuştuk Barışcaz Gibi Bişey Diyince Senin Adına Sevinmiştim.Dedimki LvLLer GeLmeden Önceki HaLine Dönüyor GaLiba ama Sen Yine Benim BekLentiLerimi Boş Çıkardın İyikide ÖyLe OLdu Yoksa Senin Şerefi 5 Kuruş Etmeyen Biri OLduğunu Unutuyodum Biran İçin.Bi daha Loncamada Banada Laf ATma Git Meşhur OLmak İçin BakaLarına BuLaş.Meranda Kim Meşhur OLmak İstiyosa direk MeGaxTeaM'a Laf Atıyo BiLiyoLarki ALıcakLar CevapLarını İsimLer DuyuLuyo ya Meranda Yeter OnLara.Ama İtira ve Laf AtanLara Bundan Sonra Eskiden OLduğu Gibi CevapLarım Sürecektir(özeLLkikLe sen).Bundan Sonra adamına Göre MuameLe . . .
Allaha Sukur Leklama ıhtıyacım yok..Mega Loncası daha 3 gunluk Lonca Ondan oncede Benı tanıyan tanır bılen BIlırdı...
Barıstıgımıza gercekten COk sevınmıstım.. Snnle ıyı kotu Gunlerımız oldu.Yerı geldı sen bana bısı ogrettın Yerı geldı ben sana...BEn bu Konuyu Meshur olmak ıcın Degıl Küfürlü içerik silindi bana ıftıraları ıcın actım...BEnde ısterdım eskı gunlerdekı gıbı olmayı.. ama o zaman oyunda ne Küfürlü içerik silindi .. Belkı onun ıcın arkdaslıgımızı uzun sure koruduk.Nese bundan sonra bıda bu konuya bısı yazmıcam..Hep hatayı bende aramayın bırazda donup kendı aranızdakı kısılere bakın.Kadır Kusura bakma bana ıftıra atan anabacı soven kısılere pek ıyı davranamıyorum.
Hesabınızın uyarı seviyesi 7 gün lük uzaklaştırma cezasına dönmüştür
Allaha Sukur Leklama ıhtıyacım yok..Mega Loncası daha 3 gunluk Lonca Ondan oncede Benı tanıyan tanır bılen BIlırdı...
Barıstıgımıza gercekten COk sevınmıstım.. Snnle ıyı kotu Gunlerımız oldu.Yerı geldı sen bana bısı ogrettın Yerı geldı ben sana...BEn bu Konuyu Meshur olmak ıcın Degıl Küfürlü içerik silindi bana ıftıraları ıcın actım...BEnde ısterdım eskı gunlerdekı gıbı olmayı.. ama o zaman oyunda ne Küfürlü içerik silindi .. Belkı onun ıcın arkdaslıgımızı uzun sure koruduk.Nese bundan sonra bıda bu konuya bısı yazmıcam..Hep hatayı bende aramayın bırazda donup kendı aranızdakı kısılere bakın.Kadır Kusura bakma bana ıftıra atan anabacı soven kısılere pek ıyı davranamıyorum.
Hesabınızın uyarı seviyesi 7 gün lük uzaklaştırma cezasına dönmüştür