İKV Dükkan açıldı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Aybakan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: İKV Dükkan açıldı!

Mesaj gönderen Aybakan »

Öncelikle Akçe sistemi İkv Camia'sına hayırlı ve uğurlu olsun , yararlı olacaktır bu uygulama ancak karakter isim değiştirme e - pin'lerini de Dükkan'dan akçe ile satın alabilsek güzel olurdu bunu dikkate alıp eklersiniz inşallah.
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
Kullanıcı avatarı
kalearkasi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kalearkasi »

yaw kardeşim hergün kenara 1 lira koysan 20 gün sonra 20 lira yapar ne var bunda hemen yükselt diye kimse zorlamıyor.
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Vİtrin bölümünü takip edin arkadaşlar özel fırsatlar yada sürprizlerimiz orada görülecektlr ;)

Dükkan isteklerinizle şekillenmeye devam edecektir.

Şu ana kadar pek çok isteği derledik, ama sınırları biraz daha zorlayabilirsiniz...
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Lathander yazdı:Vİtrin bölümünü takip edin arkadaşlar özel fırsatlar yada sürprizlerimiz orada görülecektlr ;)

Şu ana kadar pek çok isteği derledik, ama sınırları biraz daha zorlayabilirsiniz...
İnşallah mobil ödeme ile ikv isim değiştirme e-pin satışını da en kısa zamanda vitrinde görürüz :)
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

DeathLord yazdı:
xFirelifex yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Önceden gerçekten telaş etmiştim ikv diğer oyunlar gibi paralı olacak diye ama akçe fiyatlarını görünce gerçekten yüzümde gülümseme oldu teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun :lol:
Fiyatları görünce yüzün mü güldü?20 tlye silahı yükseltiyorsun ve bundan memnunsun öyle mi :? Maalesef sizin kadar zengin olamayanlar da var.
M2'den bir örnek vereyim.İKV'nin en değerli silahını yükseltmek 20 tl.M2'nin en değerli silahını yükseltmek minimum 500 lira o da şansın yaver giderse. ;) Sen bir oyunun EN DEĞERLİ materyaline 20 tl veremeyecek kadar maddi sıkıntın varsa,burada zaman kaybedeceğine git kendine iş ara.
Merak etme sen yükselttim ben ejderimi ama sence de 20 tl biraz fazla değil mi?Oyuncular isim değiştirmek istediler kutu çıkardılar, maden şansı artsın, grup bölgelerinden item düşme oranı artsın, arkadaş listesi büyüsün dediler bu sefer de akçeyi getirdiler.Yönetimin paradan başka düşündüğü şey yok.Allah aşkına hepsini geçtim arkadaş listesi bile parayla ya.Yakında akçe sistemine bankayı arttırma, çantayı arttırma gibi şeyler gelirse hiç şaşmayın.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

xFirelifex yazdı:
DeathLord yazdı:
xFirelifex yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Önceden gerçekten telaş etmiştim ikv diğer oyunlar gibi paralı olacak diye ama akçe fiyatlarını görünce gerçekten yüzümde gülümseme oldu teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun :lol:
Fiyatları görünce yüzün mü güldü?20 tlye silahı yükseltiyorsun ve bundan memnunsun öyle mi :? Maalesef sizin kadar zengin olamayanlar da var.
M2'den bir örnek vereyim.İKV'nin en değerli silahını yükseltmek 20 tl.M2'nin en değerli silahını yükseltmek minimum 500 lira o da şansın yaver giderse. ;) Sen bir oyunun EN DEĞERLİ materyaline 20 tl veremeyecek kadar maddi sıkıntın varsa,burada zaman kaybedeceğine git kendine iş ara.
Merak etme sen yükselttim ben ejderimi ama sence de 20 tl biraz fazla değil mi?Oyuncular isim değiştirmek istediler kutu çıkardılar, maden şansı artsın, grup bölgelerinden item düşme oranı artsın, arkadaş listesi büyüsün dediler bu sefer de akçeyi getirdiler.Yönetimin paradan başka düşündüğü şey yok.Allah aşkına hepsini geçtim arkadaş listesi bile parayla ya.Yakında akçe sistemine bankayı arttırma, çantayı arttırma gibi şeyler gelirse hiç şaşmayın.
Arkadaş listesi genişletme gerçekten saçma olmuş ona lafım yok.Ancak ; oyunun en iyi silahını kalıcı olarak yükseltme 20 lira gibi bir rakam olunca güldüm gerçekten.Diğer oyunlara kıyasla çok çok çok az.Ancak ; para olmadan çalışmaz.Oyunun ortalama gelirini hesapladığında(Akçe olmadan) maksimum bir geliştirici 4 milyar para alıyor. Ben olsam böyle bir rakam ile o kadar sıkıntıya gireceğime Avrupa'da herhangi bir oyun şirketinde işe girip katını kazanmayı denerim.Ne de olsa motor, server pcleri, şirketin masrafları bana yüklenmez.Diğer oyunlarla kıyasladığında haklı olduğumu anlayabilirsin.Ancak ; ne kadar ucuz olursa olsun oyunda çeşitlilik çok az.Oyunu bırakmak üzereyim. :)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Lathander yazdı:Vİtrin bölümünü takip edin arkadaşlar özel fırsatlar yada sürprizlerimiz orada görülecektlr ;)

krakter transfer hakkı dolanlara akçe alarak tekrar bu hak sağlanırsa mükemmel olurdu Sayın Gm ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Starlodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Starlodos »

Maden sıfırlama ve Karakter koruma Akçeside konulsun
Klan değiştirme hakkı ve Karakter Aktarma Akçeside fena olmaz.

Bu arada farkettimki çarşı pazarda yada internetteki sitelerden alışverişlerden daha güvenli bir alışveriş sistemi oldu bu yaw.

Git Bayiden al yükle hesabına geçiyor hemen.
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

Starlodos yazdı:Maden sıfırlama ve Karakter koruma Akçeside konulsun
Klan değiştirme hakkı ve Karakter Aktarma Akçeside fena olmaz.

Bu arada farkettimki çarşı pazarda yada internetteki sitelerden alışverişlerden daha güvenli bir alışveriş sistemi oldu bu yaw.

Git Bayiden al yükle hesabına geçiyor hemen.
HaKLıSıN. :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xARZx »

DeathLord yazdı:
xFirelifex yazdı:
DeathLord yazdı:
xFirelifex yazdı:
Arkadaş listesi genişletme gerçekten saçma olmuş ona lafım yok.Ancak ; oyunun en iyi silahını kalıcı olarak yükseltme 20 lira gibi bir rakam olunca güldüm gerçekten.Diğer oyunlara kıyasla çok çok çok az.Ancak ; para olmadan çalışmaz.Oyunun ortalama gelirini hesapladığında(Akçe olmadan) maksimum bir geliştirici 4 milyar para alıyor. Ben olsam böyle bir rakam ile o kadar sıkıntıya gireceğime Avrupa'da herhangi bir oyun şirketinde işe girip katını kazanmayı denerim.Ne de olsa motor, server pcleri, şirketin masrafları bana yüklenmez.Diğer oyunlarla kıyasladığında haklı olduğumu anlayabilirsin.Ancak ; ne kadar ucuz olursa olsun oyunda çeşitlilik çok az.Oyunu bırakmak üzereyim. :)
hakkıyla para kazananların bu oyuna para vermesinden ve yöneticilerin oyuncuları zor durumda bırakması kadar nefret ettiğim az şey var ve bu oyuna para harcıcaksanız şans oyunundan falan kazandığınız paraları harcamanız uygun olur hakkınızla kazandığınız paraya acıyın
Harponxlider (49)[(^)Latif]

“Eski Duyurular” sayfasına dön