Cevap vermeğe bile değmez bunlara, boşver senin var olup olmaman onları ilgilendirmez.Titxaybala yazdı:Vahit yazdı:Birazdan eyüp ,ali ırmak ve diğerleride buna yazacaklarTitxaybala yazdı:Aldırma Reis, it ürür kervan yürür, henüz reşit olmamış onlarca çocuğun harçlıklarından yemesinden içmesinden kesip oyuna para yatırmasına engel oldun, iyilik yap denize at derler, emek vermeden yemek yemeğe çalışmak toplumumuzu hazıra alıştırmak gelecekte başımıza büyük belalar açacaktır.
Yaptıkları hatadan geri döndükleri için yönetime teşekkürler.
Bir insan nasıl gözgöre göre yalan konuşabilir başkasının taklitini yapabilir anlamış değilim yazık vallahi yazık aybala gresunda hemşirelik yapan bir arkadaşımız ve oyunu bayağı oldu bırakalı ama delikurt bunu hala benimsiyemediğinden aybalayı burda yaşatmaya çalışıyor yazık sana delikurt
Vesselam
Oyunu bırakmadım, oğlum ile beraber oynuyoruz ve Tit loncası Başkanıyım.
1. Ben senin arkadaşın değilim.
2. Her akşam oyundayım oğlumun Titbxyavrukurt adlı karakterini kasıyorum.
3. Eğer o carda yoksam Titxaybala - Titxdenizkızı veya Göksu adlı karakterlerimden bana ulaşabilirsiniz.
4. Reis ise Titxatasagun adlı karakterini kasıyor.
Bizden utanmıyorsanız Allah' tan utanın yalan söyleyerek iftira atarak milletin aklını bulandırmayın.
E-Pin Satışı Yasaklandı !
Re: E-Pin Satışı Yasaklandı !
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Haklısın Reis.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı

reyizzzz 
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

sen bizi guldurdun Allan da seni guldursunmesgenccom yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
Hellriders.
DELİ İÇİN ÖZEL ÜRETİM
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Cevap vermedim değil dengesiz ben senin gibi 7/24 oyun başında olan biri değilim benimde sosyal hayatım varTitxreis yazdı:Cevap vermeğe bile değmez bunlara, boşver senin var olup olmaman onları ilgilendirmez.Titxaybala yazdı:Vahit yazdı:Birazdan eyüp ,ali ırmak ve diğerleride buna yazacaklarTitxaybala yazdı:Aldırma Reis, it ürür kervan yürür, henüz reşit olmamış onlarca çocuğun harçlıklarından yemesinden içmesinden kesip oyuna para yatırmasına engel oldun, iyilik yap denize at derler, emek vermeden yemek yemeğe çalışmak toplumumuzu hazıra alıştırmak gelecekte başımıza büyük belalar açacaktır.
Yaptıkları hatadan geri döndükleri için yönetime teşekkürler.
Bir insan nasıl gözgöre göre yalan konuşabilir başkasının taklitini yapabilir anlamış değilim yazık vallahi yazık aybala gresunda hemşirelik yapan bir arkadaşımız ve oyunu bayağı oldu bırakalı ama delikurt bunu hala benimsiyemediğinden aybalayı burda yaşatmaya çalışıyor yazık sana delikurt
Vesselam
Oyunu bırakmadım, oğlum ile beraber oynuyoruz ve Tit loncası Başkanıyım.
1. Ben senin arkadaşın değilim.
2. Her akşam oyundayım oğlumun Titbxyavrukurt adlı karakterini kasıyorum.
3. Eğer o carda yoksam Titxaybala - Titxdenizkızı veya Göksu adlı karakterlerimden bana ulaşabilirsiniz.
4. Reis ise Titxatasagun adlı karakterini kasıyor.
Bizden utanmıyorsanız Allah' tan utanın yalan söyleyerek iftira atarak milletin aklını bulandırmayın.
Ve hala göksunun hesabından yazmaya devam ediyorsun sonrada kızıyorsun bana neden etekli diyorsunuz diye
Ne diyelim sana bu sahtekarlıklarına karşılık seni baş köşeyemi oturtalım bir yere oturacaksın ama köşe değil o inan bana.
birkaç yazı önce yazdığım gibi tekrar yazıyorum
KİMSİN SEN KİMSİN Kİ SOBEE Yİ SAVCILIĞA VEREBİLİYORSUN VE ETKİ GÖSTERDİ EPİN SATIŞI YASAKLANDI DİYEBİLİYORSUN KİMSİN !!!!! KURUFASÜLYE GİBİ NİMETDENMİ SAYIYORSUN KENDİNİ ZAVALLI MAHLUK
14:43 de aybala
14:45 de reyisss yazıyor
Sonrada bana neden etekli diyorsunuz oluyor
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
Abi Gerek Varmı Bu Etekli için sinirlenmeye. Debelensin. oyunda icraatları yok forumda yer edinmek istiyorlar bir yönden hak vermek lazım 
Selametle...
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
ayyyy çok guzell olmuşşşşşş agzım acık kaldı vallahimesgenccom yazdı:[İçerik Silinmiştir.]
Hellriders.
DELİ İÇİN ÖZEL ÜRETİM
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Koray YAR