E-Pin Satışı Yasaklandı !
Re: E-Pin Satışı Yasaklandı !
Büyük Sobee E-PİN Hatıra Ormanı
Sağol bilmiyoduk
Reis demiş Mevlüt Dinc'e İKV'yi yapalım beyenmemiş Mevlüt Dinç sonra yapınca reis ona dava açmış 
Birazdan eyüp ,ali ırmak ve diğerleride buna yazacaklarTitxaybala yazdı:Aldırma Reis, it ürür kervan yürür, henüz reşit olmamış onlarca çocuğun harçlıklarından yemesinden içmesinden kesip oyuna para yatırmasına engel oldun, iyilik yap denize at derler, emek vermeden yemek yemeğe çalışmak toplumumuzu hazıra alıştırmak gelecekte başımıza büyük belalar açacaktır.
Yaptıkları hatadan geri döndükleri için yönetime teşekkürler.
Bir insan nasıl gözgöre göre yalan konuşabilir başkasının taklitini yapabilir anlamış değilim yazık vallahi yazık aybala gresunda hemşirelik yapan bir arkadaşımız ve oyunu bayağı oldu bırakalı ama delikurt bunu hala benimsiyemediğinden aybalayı burda yaşatmaya çalışıyor yazık sana delikurt
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Neyin Reisiymiş bu Tek kişilik dev loncanın mı yoksa 
Selametle...
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
FERRO yazdı:
Aldırma reyizz :mrgreen:
aldırma reeyizzzzz
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
Öncelikle cümleten s.a.Titxaybala yazdı:Aldırma Reis, it ürür kervan yürür, henüz reşit olmamış onlarca çocuğun harçlıklarından yemesinden içmesinden kesip oyuna para yatırmasına engel oldun, iyilik yap denize at derler, emek vermeden yemek yemeğe çalışmak toplumumuzu hazıra alıştırmak gelecekte başımıza büyük belalar açacaktır.
Kardes ben foruma bazı zamanlarda vakit gecirmek icin giriyorum ve eski sancak oyuncularındanım su anda ankada oynuyorum. Sen ve titxdelikurt'un her 3 konunun 2 sinde yorumunuz var veya her 3 konudan 2 sini siz acmışsınız. Bir şey söylemek ıstıyorum siz kendinizden sorumlusunuz. Başkalarının yaptığı yanlışlar veya hareketler sizi alakadar etmez. Yani siz onları uyarmakla veya yanlışını söylemekle sorumlu değılsınız zaten bu kımsenın haddine değildir ki. Bak sakın aklınıza şöyle bir düşünce gelmesin ben ne size karşı yazı yazanları tanıyorum nede savunuyorum. Kişi kendinden sorumludur. Geçen forum yöneticileri icinde bir konu acmıştın onada yorum atmak ıstıyordum fakat kilitlenmiş. Özellikle titxdelikurt kardes, ne sen kimseyi düzeltebilirsin nede başka bir kişi seni düzeltebilir. Sonuçta bu bir oyun.
Selametle..
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı

green16 yazdı:Öncelikle cümleten s.a.Titxaybala yazdı:Aldırma Reis, it ürür kervan yürür, henüz reşit olmamış onlarca çocuğun harçlıklarından yemesinden içmesinden kesip oyuna para yatırmasına engel oldun, iyilik yap denize at derler, emek vermeden yemek yemeğe çalışmak toplumumuzu hazıra alıştırmak gelecekte başımıza büyük belalar açacaktır.
Kardes ben foruma bazı zamanlarda vakit gecirmek icin giriyorum ve eski sancak oyuncularındanım su anda ankada oynuyorum. Sen ve titxdelikurt'un her 3 konunun 2 sinde yorumunuz var veya her 3 konudan 2 sini siz acmışsınız. Bir şey söylemek ıstıyorum siz kendinizden sorumlusunuz. Başkalarının yaptığı yanlışlar veya hareketler sizi alakadar etmez. Yani siz onları uyarmakla veya yanlışını söylemekle sorumlu değılsınız zaten bu kımsenın haddine değildir ki. Bak sakın aklınıza şöyle bir düşünce gelmesin ben ne size karşı yazı yazanları tanıyorum nede savunuyorum. Kişi kendinden sorumludur. Geçen forum yöneticileri icinde bir konu acmıştın onada yorum atmak ıstıyordum fakat kilitlenmiş. Özellikle titxdelikurt kardes, ne sen kimseyi düzeltebilirsin nede başka bir kişi seni düzeltebilir. Sonuçta bu bir oyun.
Selametle..
Kardeş eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşek
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı

Vahit yazdı:Birazdan eyüp ,ali ırmak ve diğerleride buna yazacaklarTitxaybala yazdı:Aldırma Reis, it ürür kervan yürür, henüz reşit olmamış onlarca çocuğun harçlıklarından yemesinden içmesinden kesip oyuna para yatırmasına engel oldun, iyilik yap denize at derler, emek vermeden yemek yemeğe çalışmak toplumumuzu hazıra alıştırmak gelecekte başımıza büyük belalar açacaktır.
Bir insan nasıl gözgöre göre yalan konuşabilir başkasının taklitini yapabilir anlamış değilim yazık vallahi yazık aybala gresunda hemşirelik yapan bir arkadaşımız ve oyunu bayağı oldu bırakalı ama delikurt bunu hala benimsiyemediğinden aybalayı burda yaşatmaya çalışıyor yazık sana delikurt
Vesselam
Oyunu bırakmadım, oğlum ile beraber oynuyoruz ve Tit loncası Başkanıyım.
1. Ben senin arkadaşın değilim.
2. Her akşam oyundayım oğlumun Titbxyavrukurt adlı karakterini kasıyorum.
3. Eğer o carda yoksam Titxaybala - Titxdenizkızı veya Göksu adlı karakterlerimden bana ulaşabilirsiniz.
4. Reis ise Titxatasagun adlı karakterini kasıyor.
Bizden utanmıyorsanız Allah' tan utanın yalan söyleyerek iftira atarak milletin aklını bulandırmayın.
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı

Hangi her konudan 3 konu konu başlıklarını burada topramsını ? Toplayamazsan özür bekliyorum.green16 yazdı:Öncelikle cümleten s.a.Titxaybala yazdı:Aldırma Reis, it ürür kervan yürür, henüz reşit olmamış onlarca çocuğun harçlıklarından yemesinden içmesinden kesip oyuna para yatırmasına engel oldun, iyilik yap denize at derler, emek vermeden yemek yemeğe çalışmak toplumumuzu hazıra alıştırmak gelecekte başımıza büyük belalar açacaktır.
Selametle..
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

T.İ.T Loncaları Başkanı

Kardes yazdıklarımın arasından sadece o kısmımı görebildin? yada görmek ıstemedığın kısımları okumadınmı?Titxaybala yazdı:Hangi her konudan 3 konu konu başlıklarını burada topramsını ? Toplayamazsan özür bekliyorum.green16 yazdı:Öncelikle cümleten s.a.Titxaybala yazdı:Aldırma Reis, it ürür kervan yürür, henüz reşit olmamış onlarca çocuğun harçlıklarından yemesinden içmesinden kesip oyuna para yatırmasına engel oldun, iyilik yap denize at derler, emek vermeden yemek yemeğe çalışmak toplumumuzu hazıra alıştırmak gelecekte başımıza büyük belalar açacaktır.
Selametle..
MuHaCiR(49)*