BeyazköŞk te Artık okum Daha Doğrusu Ben Yokum Çar Hala Duruyor...
Çarıma Bakıcak Olan İse İranlı Bir Arkadaşım "Raphael"...
Oyunu Bırakma Nedenim İse Stajlarımın Aksaması Ve Yöneticilerin Gerçekten
oyunun İçine Etmesi.Hele Birde Oyunu Geri Sarmaları Kararımı Netleştirdi...
Oyuna Hala Devam Eden arkadaşlara İse Şunu Sölüorum:Yönetim Gerçekten Sizi Parmağında
Oynatıyor...Ne zamandan Beridir Söylüyorum Bu Oyun İlk Başlarda 700 bin Kişiydi.İkv Yönetim Şimdi Gerçek
Sayım yapsa En fazla 200 bin Kişi Bilemedin 300 bin Kişi Oynuyordur.Fakat Bu Durum Olmasına
Rağmen İkv Yönetim Hala www.istanbuloyun.com Adresindeki 700 bin Oyunculu Yazsını Kaldırmadı.
Bunun Nedeni İse Çookca Oyuncu Kaybetmesidir.Bunların Haricinde İse Plussuzlara Gerçektende Büyük
Bir Haksızlık Var Ve Oyun Tamamen Paralı Oldu(Kısaca Özenti Oldu).Eğer Oyun Sunucusu
Tamamen Dolu İse Plussuzlar Oyundan Atılıyor[Junon,Kenan,Motor(Canları Kaç Olursa Olsun)]
Ve Bunların Yerlerine Pluslu Olanlar Alınıyor.Bu Tür Durumlarda İkv Çok Haksızlık Yapan Bir Yönetime Sahip
Herşey Kendi Çıkarları Doğrultusunda Çalışıyor.15 Gün Boyunca Sancak Savaşlarında İsim Vericeklerini
Sölediler.Fakat 15 Gün Sonunda Vermediler.Bu DUrumda Herkes 1 Gün 2 Gün 3 Gün İsyan Çıkardı Fakat 4.
Gün Herkes Bişi Olmamış Giib Oyununa Devam Etti.Neyse Lafı uzatmaya Gerek Yok Fakat
Dediklerimi Bi Göz arda Edin Emin Olun Oyunu Bırakma Sebebiniz Olacaktır.
Herkesin Hakkını Helal Etmesi Ni İstiyorum...Benim Hakkım Eğer Varsa Herkese Helal Olsun.
ElVeda Köşk(Sebepler Farklı)
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: ElVeda Köşk(Sebepler Farklı)
Helal Olsun kardeşim :?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- seagle
- Meteor Kaşifi
Lonca sayfamıza arada uğra konuşakSplash yazdı:Sağolasın

*2254*

*2254*
Bende Oyunu Kısa Bir Süre Önce Bıraktım ve Arkadaşımızın Sözlerine Tamamen Katılıyorum Oyun Denen Birşey Kalmadı.Splash yazdı:BeyazköŞk te Artık okum Daha Doğrusu Ben Yokum Çar Hala Duruyor...
Çarıma Bakıcak Olan İse İranlı Bir Arkadaşım "Raphael"...
Oyunu Bırakma Nedenim İse Stajlarımın Aksaması Ve Yöneticilerin Gerçekten
oyunun İçine Etmesi.Hele Birde Oyunu Geri Sarmaları Kararımı Netleştirdi...
Oyuna Hala Devam Eden arkadaşlara İse Şunu Sölüorum:Yönetim Gerçekten Sizi Parmağında
Oynatıyor...Ne zamandan Beridir Söylüyorum Bu Oyun İlk Başlarda 700 bin Kişiydi.İkv Yönetim Şimdi Gerçek
Sayım yapsa En fazla 200 bin Kişi Bilemedin 300 bin Kişi Oynuyordur.Fakat Bu Durum Olmasına
Rağmen İkv Yönetim Hala www.istanbuloyun.com Adresindeki 700 bin Oyunculu Yazsını Kaldırmadı.
Bunun Nedeni İse Çookca Oyuncu Kaybetmesidir.Bunların Haricinde İse Plussuzlara Gerçektende Büyük
Bir Haksızlık Var Ve Oyun Tamamen Paralı Oldu(Kısaca Özenti Oldu).Eğer Oyun Sunucusu
Tamamen Dolu İse Plussuzlar Oyundan Atılıyor[Junon,Kenan,Motor(Canları Kaç Olursa Olsun)]
Ve Bunların Yerlerine Pluslu Olanlar Alınıyor.Bu Tür Durumlarda İkv Çok Haksızlık Yapan Bir Yönetime Sahip
Herşey Kendi Çıkarları Doğrultusunda Çalışıyor.15 Gün Boyunca Sancak Savaşlarında İsim Vericeklerini
Sölediler.Fakat 15 Gün Sonunda Vermediler.Bu DUrumda Herkes 1 Gün 2 Gün 3 Gün İsyan Çıkardı Fakat 4.
Gün Herkes Bişi Olmamış Giib Oyununa Devam Etti.Neyse Lafı uzatmaya Gerek Yok Fakat
Dediklerimi Bi Göz arda Edin Emin Olun Oyunu Bırakma Sebebiniz Olacaktır.
Herkesin Hakkını Helal Etmesi Ni İstiyorum...Benim Hakkım Eğer Varsa Herkese Helal Olsun.
Yaptığın İyilikler Kadar Büyür.Söylediğin Yalan Kadar Küçülürsün*
Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato

Lawokato / Lawoqato / VATANxLİDER / Vatanxlawokato

- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
@Lawokatoo Desteğin İçin Teşekkürler.Oyunda Takip Ettiklerim Arasında Sende Vardın.
Oyunu bırakman Üzücü Ama Yönetim Bunu Anlamaz!
Oyunu bırakman Üzücü Ama Yönetim Bunu Anlamaz!
helal olsun....yakısır kardeşime
ama forumada ugra benim gibi...d
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Foruma Girerimde Oyuna GirmemEvulation yazdı:helal olsun....yakısır kardeşimeama forumada ugra benim gibi...d
- seagle
- Meteor Kaşifi
Splash yazdı:Foruma Girerimde Oyuna GirmemEvulation yazdı:helal olsun....yakısır kardeşimeama forumada ugra benim gibi...d
len bari turuncu salfiri bana ver 3 tane lazım 1 bende var 1 sende 1 kalacak
O kadar yücelen item yaptın yazık deilmi onlara
Turuncu bnm ha

*2254*

*2254*
- XxXMaRJuaNNaXxX
- İskele Babası
aynen kardes katılıyorum oyunun geri sarma sebebi heralde blok'lanan carları geri gelcek die geldide ne oldu item/maden/kp/para hiç biri yok 4 çarım geldi ama hiç gereyi yok yönetime bak bizim gibi blok'lanan carların madenleryle millete soru sorup bilene verdiler bundanda eminim yönetim gerçekten nasıl para cebine para kazanacagını düsünüyor plus anladık isimde güzel oldu ya bu ekçe nerden cıktı 3.5 yıldır konusuluyor bu akçe ne işe yarıyor die bunu yapacaklarına Lonca arasında konusmak olsaydı dha güzeL oLmaz mıydı....
***>>Majuanna<<******>>Tskxdxotopsii<<***
zıvanaLaRda éLLéRim - Kan gibi gözLéRim - maRijuana'sa KadéRim - bén böyLédé güzéLim..! ayıKTın mı ŞéKéRim ,) KinGHüSeyiN >> ^Latif ^Ecel Getiren
zıvanaLaRda éLLéRim - Kan gibi gözLéRim - maRijuana'sa KadéRim - bén böyLédé güzéLim..! ayıKTın mı ŞéKéRim ,) KinGHüSeyiN >> ^Latif ^Ecel Getiren