HavadislerSüresiz cezalar hk.03 Mart 2011 Perşembe
Nisan 2007'de başlayan maceramız bugünde son hızı ile devam etmektedir. Uzun zaman önce süresiz ceza almış oyuncularımıza bir şans daha vermek amacı ile GameX fuarından beri planladığımız af bu gün uygulamaya konmuştur.
Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;
29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.
30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.
Bu affa;
- 4 Şubat tarihinden itibaren alın 14 günlük sunucu yasaklamaları
- Susturma moderasyonları dahil DEĞİLDİR.
Bu cezalar süreleri dolunca açılacaktır.
İncelemesi devam eden Teşkilat sunucusunda 11- 14 Ocak tarihleri arasında verilmiş olan cezalar bu uygulamaya dahil değildir.
Tüm oyuncularımızın bilgisine.
ÜSTÜNDE NE VARSA ARTIK ONLARLASİNİZ HERŞEY SİLİNDİ
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ÜSTÜNDE NE VARSA ARTIK ONLARLASİNİZ HERŞEY SİLİNDİ
Bin Ytemiş Bir (1071)
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
Re: ÜSTÜNDE NE VARSA ARTIK ONLARLASİNİZ HERŞEY SİLİNDİ
BENCE BU YAPTIKLAR KANUNA AYKIRI TÜKETİCİ HAKLARINA sölicem sizleri
Bin Ytemiş Bir (1071)
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
İKV resmi sitesinde yazan açıklamaya göre oyundaki kullanıcıların hepsinin sanki hırsızmış gibi muamele gördüğü ve eşyaları ile paralarının silindiği yazmaktadır...Bu hiçbir şekilde kabul edilemez kimsenin emeğini bu şekilde zorbalıkla alınamaz...Eğer bunu İKV hırsızları cezalandırmak için yapıyorsa kendi yaptıkları hırsızlık olmuyormu peki masum kullanıcıların tüm eşya ve paralarını çalmış bulunmaktalar...İKV nin kendinden ala hırsız varmı şu anda(!)...Bu olayın mantığı kesinlikle bu olamaz, arkadaşlar sizi burdan uyarıyorum tek amaçları oyuna yeni getirdikleri akçe sisteminin iş yapması...bundan önceki düzende oyuna saatlerini adamış birçok kullanıcının zaten ne mıgrata ne sıgnaga ne de madene ihtiyacı vardı silahlar yükseltildikten sonra akçeler ne işe yarıcaktı ? kim kullanacaktı ? tek dertleri akçesi olan sağlam olur mantığını yaptırımını uygulayarak biz kullanıcıları asimile etmek...yaptıkları hiçbir hak hukuk adalet kurallarına uymamaktadır...SAYGILAR!
Ne beyan-i hale cu'ret, ne figana takatim var.Ne reca yi vasla gayret, ne firaha kudretim var.
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
Bütün oyuncuların bu sistemde verdıgı yılların emegını 1 günde bu şekilde silip atamazsınız maden cezlı arkadaşarın oyuna gir dönmesini istıyorsunuz gidin onların kasalarını şanını cantasını klan paralarını silin bu çok büyük bir haksılık şimdiden birkaç magduriyet yazayım sizlere arkadaş bugun yükseltilmiş eceli ilee migrata girdık farabi yatagan kullanmak için çantasına koymuştu ecell gitti verdıgı 25 m parda gitti maden böle bişi yapacaksınız önceden bilgilendirn milleti ayıp yazık günahtir kulaa hakıı yıyorsunuz eger benım bu şekil bir magdurıyetim olsura kımse kusra baqmasin tüketici haklaı die bişi var www.tuketicihaklari.org.tr magduriyetiniz varsa ikv sizi sallamıyorsa sallansinlarr arkadaşar şikayet edinde madem bizim iyiligmizi istıyorsunuz
Bin Ytemiş Bir (1071)
- REALSARPKAN
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
nmfm yazdı:İKV resmi sitesinde yazan açıklamaya göre oyundaki kullanıcıların hepsinin sanki hırsızmış gibi muamele gördüğü ve eşyaları ile paralarının silindiği yazmaktadır...Bu hiçbir şekilde kabul edilemez kimsenin emeğini bu şekilde zorbalıkla alınamaz...Eğer bunu İKV hırsızları cezalandırmak için yapıyorsa kendi yaptıkları hırsızlık olmuyormu peki masum kullanıcıların tüm eşya ve paralarını çalmış bulunmaktalar...İKV nin kendinden ala hırsız varmı şu anda(!)...Bu olayın mantığı kesinlikle bu olamaz, arkadaşlar sizi burdan uyarıyorum tek amaçları oyuna yeni getirdikleri akçe sisteminin iş yapması...bundan önceki düzende oyuna saatlerini adamış birçok kullanıcının zaten ne mıgrata ne sıgnaga ne de madene ihtiyacı vardı silahlar yükseltildikten sonra akçeler ne işe yarıcaktı ? kim kullanacaktı ? tek dertleri akçesi olan sağlam olur mantığını yaptırımını uygulayarak biz kullanıcıları asimile etmek...yaptıkları hiçbir hak hukuk adalet kurallarına uymamaktadır...SAYGILAR!
Nihat abiye tamamiyle katılıyorum.
Tek amaç bir çok insanın emekleri üzerinden ceplerine haksız kazanç yapmak gibi gözüküyor.. Oyun yaptıysanız tabiki maddi bir gelirini görmek istersiniz ama bu gelir insanların emeklerını yok ederek yapılamaz..Hiç bir oyun yoktur ki oyuncusunun emegini yok ederek gelişme göstermiş olsun.. yapılanların hiçbiri hak ve hukuk kurallarına uymamaktadır.
RASKOLNİKOV
Kimlerin hayatLarında izLer bıraktık habersiz,
hayatımızda izler bırakanLar bizden habersiz .
hayatımızda izler bırakanLar bizden habersiz .
Size ve nmfm ye kesinlikle katılıyorum ki bu olaylardan sonra tüketici haklarına başvurmamak aptallık oluralveras yazdı:Bütün oyuncuların bu sistemde verdıgı yılların emegını 1 günde bu şekilde silip atamazsınız maden cezlı arkadaşarın oyuna gir dönmesini istıyorsunuz gidin onların kasalarını şanını cantasını klan paralarını silin bu çok büyük bir haksılık şimdiden birkaç magduriyet yazayım sizlere arkadaş bugun yükseltilmiş eceli ilee migrata girdık farabi yatagan kullanmak için çantasına koymuştu ecell gitti verdıgı 25 m parda gitti maden böle bişi yapacaksınız önceden bilgilendirn milleti ayıp yazık günahtir kulaa hakıı yıyorsunuz eger benım bu şekil bir magdurıyetim olsura kımse kusra baqmasin tüketici haklaı die bişi var www.tuketicihaklari.org.tr magduriyetiniz varsa ikv sizi sallamıyorsa sallansinlarr arkadaşar şikayet edinde madem bizim iyiligmizi istıyorsunuz
HeaRTeaM
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!
BIRAKTIM..!
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!
BIRAKTIM..!
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
30 Lvl altı dedğine göre Tüm kp çarları Silindi demek hadi geçmiş olsun 
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Lonca: BSG
Merhabalar..
Konuyu inceledikten sonra kişilerin durumu farklı algıladığını farketmiş bulunuyoruz. İKV AF kapsamında sadece ban yemiş oyuncuların kp ve paraları sıfırlandı. Diğer kullanıcılarımızın da yaşadığı mağduriyet sonraki çalışma ile düzeltildi.
Konuyu inceledikten sonra kişilerin durumu farklı algıladığını farketmiş bulunuyoruz. İKV AF kapsamında sadece ban yemiş oyuncuların kp ve paraları sıfırlandı. Diğer kullanıcılarımızın da yaşadığı mağduriyet sonraki çalışma ile düzeltildi.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>