Cavres'i Destek ekibine alırlarsa şaşmayın !!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Cavres'i Destek ekibine alırlarsa şaşmayın !!
Gerçekten artık blok edin şu adamın hesabını yeter 1 gram aile terbiyesi almamış kaç yaşında olduguda belli degil ama kimsenin kimseye ana avrat küfretmeye hakkı yok çocugun 2 lafından 1isi mutlaka küfür ayrıca plsu var klandan kounşabildigi zamanlar manyakça yazılar yazıyo boşuna meşkul ediyo banlayın artık herkes rahat etsin
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Hey gidi Carves 
Foruma girse de görse ne halde olduğunu
Gerçi kösele gibi surat var onda pek etki yapmaz
Ya bir insandan herkes nefret ederde o yine aynı şeyi yapmaya nasıl devam eder anlamıyorum
Şahsen ben 1 kere konuştuğunu görmüştüm oda yanlış hatırlamıyorsam Stabx Loncasından birine sövüyordu
Bu şahısı bir de sahip edenler olursa vay onların haline !
Ama fazla zaman almaz ve yönetime gerek kalmaz.
Bu aile ''O Çocuğu'' bu sunucuda B-A-R-I-N-D-I-R-M-A-Z ! !
Foruma girse de görse ne halde olduğunu
Gerçi kösele gibi surat var onda pek etki yapmaz
Ya bir insandan herkes nefret ederde o yine aynı şeyi yapmaya nasıl devam eder anlamıyorum
Şahsen ben 1 kere konuştuğunu görmüştüm oda yanlış hatırlamıyorsam Stabx Loncasından birine sövüyordu
Bu şahısı bir de sahip edenler olursa vay onların haline !
Ama fazla zaman almaz ve yönetime gerek kalmaz.
Bu aile ''O Çocuğu'' bu sunucuda B-A-R-I-N-D-I-R-M-A-Z ! !

- Stylxkcalb
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Cavres ve Treyxxalici,bu adamların sövmedıgı bır kısı gosterın bana
aldıkları susturma cezalarının emınımkı sayısı yoktur ve gene herzaman aynı sekılde devam edıyorlar zaten soylenıcek pek fazla kelıme yok hersey ortada tekrardan aynı sekılde devam edıcekler...
aldıkları susturma cezalarının emınımkı sayısı yoktur ve gene herzaman aynı sekılde devam edıyorlar zaten soylenıcek pek fazla kelıme yok hersey ortada tekrardan aynı sekılde devam edıcekler...
KcaLBLacK
Stylxkcalb
Stylxblack
Stylxkcalb
Stylxblack
Bahsi geçen isimler ile ilgili araştırma bir süre önce başlatılmış ve şu an devam etmektedir. Fevri hareket ederek yeni konular açmak yerine şikayetlerinizi doğru kanallardan iletmeye devam etmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
ALT MAKAM ÜST MAKAMA ARZ EDER... RİCA ETMEZ....
BİZLER OYUNCUYUZ VE OYUNCULAR OLMADIKTAN SONRA OYUN YÖNETİMİNİN OLMASI HİÇ BİR ANLAM İFADE ETMEZ...
DAHA DOĞRUSU ŞÖYLE ANLATAYIM.. SİZLER OYUNUN PERSONELİ BİZLERDE SİZİN MÜŞTERİNİZİZ...
O SEBEPLE doğru kanallardan iletmeye devam etmenizi rica ederiz. YERİNE doğru kanallardan iletmeye devam etmenizi arz ederiz. DEMENİZ DAHA UYGUNDUR...
BİR KELİME NELERİ DEĞİŞTİRİYOR BİR BİLSENİZ....
SİZİN YAZDIĞINIZ CÜMLE BİRAZ EMRİVAKİ OLUYOR BİLİYORUM Kİ SİZ BUNU DOSTANE BİR DİLLE RİCA DEDİNİZ AMA BENİM GİBİ ART NİYETLİ KİŞİLER BUNU YANLIŞ ANLAYABİLİR...
AMACIM SİZİ ELEŞTİRMEK DEĞİL YANLIŞ ANLAMAYIN BENİ LÜTFEN... SADECE DOSTANE BİR PLATFORMADA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HATAYI SİZE BİLDİDREREK DAHA CİDDİ BİR PLATFORMDA HATA YAPMANIZI ÖNLEMEYE ÇALIŞMAKTIR...
ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER....
BİZLER OYUNCUYUZ VE OYUNCULAR OLMADIKTAN SONRA OYUN YÖNETİMİNİN OLMASI HİÇ BİR ANLAM İFADE ETMEZ...
DAHA DOĞRUSU ŞÖYLE ANLATAYIM.. SİZLER OYUNUN PERSONELİ BİZLERDE SİZİN MÜŞTERİNİZİZ...
O SEBEPLE doğru kanallardan iletmeye devam etmenizi rica ederiz. YERİNE doğru kanallardan iletmeye devam etmenizi arz ederiz. DEMENİZ DAHA UYGUNDUR...
BİR KELİME NELERİ DEĞİŞTİRİYOR BİR BİLSENİZ....
SİZİN YAZDIĞINIZ CÜMLE BİRAZ EMRİVAKİ OLUYOR BİLİYORUM Kİ SİZ BUNU DOSTANE BİR DİLLE RİCA DEDİNİZ AMA BENİM GİBİ ART NİYETLİ KİŞİLER BUNU YANLIŞ ANLAYABİLİR...
AMACIM SİZİ ELEŞTİRMEK DEĞİL YANLIŞ ANLAMAYIN BENİ LÜTFEN... SADECE DOSTANE BİR PLATFORMADA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ HATAYI SİZE BİLDİDREREK DAHA CİDDİ BİR PLATFORMDA HATA YAPMANIZI ÖNLEMEYE ÇALIŞMAKTIR...
ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER....

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

Bu karakterleri açanlar cavres ve treyxaliciden başkası değildir..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !