konu adını bulamadım resimde herşey açık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
zaferusl
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Re: konu adını bulamadım resimde herşey açık

Mesaj gönderen zaferusl »

zaferusl
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

arkadaşlar şifremi 1dk geçtikten sonra kurtardım ve tekrar benle iletişime geçti
ama kafamı karıştıran
Ben yazarken sistembilgisine yazıyorum O yazarken tam adı gözüküyor
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XTIMURX »

Resimlerdeki yazılar okunmuyor. Ancak biri önceki mesajından anladığım kadarıyla biri yönetici taklidi yaparak senin hesabını çalmış. Oyunda sohbet kanalından sürekli uyarı geçiliyor yöneticiler sizden şifre istemez diye.
Hala düşüyorsunuz bu tuzaklara.

Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.

:arrow: http://istanbuloyun.com/SSS.aspx :arrow: Bu adresteki bilgileri güzelce bir oku derim.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
zaferusl
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

XTIMURX yazdı:Resimlerdeki yazılar okunmuyor. Ancak biri önceki mesajından anladığım kadarıyla biri yönetici taklidi yaparak senin hesabını çalmış. Oyunda sohbet kanalından sürekli uyarı geçiliyor yöneticiler sizden şifre istemez diye.
Hala düşüyorsunuz bu tuzaklara.

Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.

:arrow: http://istanbuloyun.com/SSS.aspx :arrow: Bu adresteki bilgileri güzelce bir oku derim.
Sarı renkli yazı nasıl oldu
resimde yok ama ilk sefer bana sarı renkli yazı geldi
Besusin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Besusin »

alsana isim hakkı...adam bilmeyeni nasıl kandımış...
Kullanıcı avatarı
Esvedibihak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Esvedibihak »

Hiç bir yönetici siz oyunculardan üyelik bilgilerinizi istemez bu türden olayları şikayet et butonunu kullanarak bizlere gönderebilirsiniz.

Forum üzerinden ceza moderasyonu uygulanmamaktadır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön