Öncelikle selamlar,Hızlı Destek'e açtığım konu üzerine 8 9 adet özel mesaj geldiği için bu konuyu açıyorum,oyuna girdiniz oynadınız ve 3-4 saatlık bir süreç sonra karakterlerı bloke olan arkadaşlar alta yorum yazsın.
Benım ejderlı zırhlı karakterım acıldı 4 saat sonra bloke yedı ve o bloke olduktan sonra yenı karakter açtım oda bloke yemıstı ve suan o açıldı,fakat bloke yemedı neden ejderlı zırhlı karakterımı bloke ettıler anlam veremedım,burdan konu hakkında dusuncelerınızı alalım,Destek'e bıldırım yaptım umuyorumkı hatadır,3 saatte kımseyle sohbet etmeyıp yan karakterımden 50 m aktardım sonra bloke yedı.Sizde anlatın.
AF çıktıktan 3-4 saat sonra Bloke yiyen Karakterler içeri !!
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
AF çıktıktan 3-4 saat sonra Bloke yiyen Karakterler içeri !!

Eminönü
FelicitaNascosta '
Re: AF çıktıktan 3-4 saat sonra Bloke yiyen Karakterler içeri !!
arkadas blokeleri acılan charlardaki hersey bosaltiliyor sadece o anda ustunde olan seyler kalıyor. senin chardakileri silmeyi unutmuslar sanırım. sende bu durunmda dedigine gore 50m parayı aktarmnıssın yeni bir char acıp destek te dogal olarak yine banlamıs. bunun nesi sorun anlayamadım
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
MoSTaR yazdı:arkadas blokeleri acılan charlardaki hersey bosaltiliyor sadece o anda ustunde olan seyler kalıyor. senin chardakileri silmeyi unutmuslar sanırım. sende bu durunmda dedigine gore 50m parayı aktarmnıssın yeni bir char acıp destek te dogal olarak yine banlamıs. bunun nesi sorun anlayamadım
Dikkatlı oku,karakterım acıldıgında para yoktu esya kasa klan parası şan,başka bır karakterımden blok'u acılan karakterıme 50 m aktardım dıyorum dıkkatlı oku.

Eminönü
FelicitaNascosta '
Evet aynısı banada oldu 5 dk girebildim sadece akşam geldiğimde banlanmıştı umarım bi yanlışlık olmuştur yönetim bu konuyla ilgilenirse iyi olur..
HeaRTeaM
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
Uzaktan Cesur Olmak Kolaydır..!
BIRAKTIM..!
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
BIRAKTIM..!
Merhaba
Konu hakkında daha iyi bilgi almak için lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinin Ceza itiraz kısmından bilgi alabilirsiniz.
Konu hakkında daha iyi bilgi almak için lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinin Ceza itiraz kısmından bilgi alabilirsiniz.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
Schiller yazdı:Merhaba
Bunu bızde bılıyoruz 4 gun oldu hala cevap yok napalım sımdı 1 2 ay bekleyelım mı ? Tamam saygımzı var,emegınız var oyunda bu kadarıda olmaz yanı.

Eminönü
FelicitaNascosta '
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
kardesım galiba asla açılmayacak bizim çarlar lathander bana bu cevabı vermiş
viewtopic.php?f=46&t=54452
tmm kabul ediyorum yaptık bir hata çar soymaya kalktım ama tüm herkes affedilirken ben neden affedilmedim hala anlamıs degilim.sanki banı açılanlar sütten cıkmıs ak kasık mı ?
viewtopic.php?f=46&t=54452
tmm kabul ediyorum yaptık bir hata çar soymaya kalktım ama tüm herkes affedilirken ben neden affedilmedim hala anlamıs degilim.sanki banı açılanlar sütten cıkmıs ak kasık mı ?
Bloodres
Xbloodresx
Xbloodresx
Buyunda birileri tutuluyor ve hep böyleevam edecek çifte standart
HeaRTeaM
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
BIRAKTIM..!
IIxHeaRTeaMxII
oOIIQuaTRooIIOo
BIRAKTIM..!
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Aynısı bana da oldu destekden cevap da yok!!!
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
KARDEŞ BENİM ÇAR AÇILMASIN BEKLERİM 1 SENE 2 EPEM 1 BULUŞMANLA GELSİN NE AÇILMASINI İSTEMİYORUM YADA BOŞALTMADAN VERSİNLER...!