E-pin Alımı Yasaklandı...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: E-pin Alımı Yasaklandı...

Mesaj gönderen Titxreis »

ISTANBULFATIHI yazdı:
Titxreis yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:
Docent yazdı:Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)
Yakın zamanda kredi kartı ve vodafone'den alımlar olacaktır.

Sabrınız için simdiden teşekkürler
Kardeş mesjlarını hicap duyarak takip ediyorum, yöneticiliğe özentin olduğu kesin ama bu kadar kaptırma kendini ;)

Bende sizlerin yazılarını gülünç ile takip ediyorum.

Sanal Alemde olan forum sitelerindekiler ile benim aramdaki farkı söylermisiniz acaba. Onlarda forum sitesinde yardım amaçlı bir çalışma altında bende burada sizlere yardm amaçlı burdayım.

Yanlışım var ise belirtin , düzelteyim
Benim için yapabileceğin birkaç şey var; Yazılarında imla kurallarına, Türk dili kurallarına dikkat edebilir ve yönetici ağzı ile konuşmayabilir, devrik cümleler kurmak yerine açıklayıcı ama kısa cümleler yazabilir, yönetime hoş görünmek ve yönetim kademesine katılabilmek uğruna şaklamanlık yapmak yerine dik bir duruş sergileyebilir ve bizlere bahsettiğin iyiniyet çerçevesinde yardımcı olmaya çalışabilirsin.

İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Lathander yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:
Docent yazdı:Evet yasaklandı.Peki Vodafone'ler ne yapacak söylermisiniz ?(Akçe için söylüyorum)

Sobee olarak, gerekli durumlada forum ve haber duyuruları ile bu tip bilgilendirmeleri yapmaktayız. Bizler tarafından açıklanmamış olayları, gelecek, olacak yapılacak gibi yanlış anlamalara yol olacak bir dil kullanarak yazmayalım. Nitekim oyuncularımızın doğru bilgilendirilmesi bizler için önemli bir unsurdur. Vodafone ile Akçe alımı konusunda böyle bir açıklamamız mevcut değildir. İlginize teşekkür ederim.

Konuyu açan arkadaşımıza cevaben ise; 01-04.12.2010 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz GameX Fuar’ında katılımda bulunarak bizlere destek veren oyuncularımıza hediye amaçlı yapmış olduğumuz İsim değiştirme haklı İKV Özel Sürüm Kutulara herkesin ulaşması için oyun içinde bu pin’lerin satışına tolerans göstermiştik. Bizlerin gösterdiği tolerans maalesef bazı oyuncular tarafından kötüye kullanılmış karşılığı olmayan pinlerle kimi oyuncular kandırılmıştır. Şu an İsim değiştirme PIN’leri uyelikal.com’dan kolayca alınabilmektedir.

Akçe sisteminin hayata geçmesi ile PIN’lerin takip ve denetimi bizler için oldukça önem kazanmıştır. Aynı sorunların Akçelerde de yaşanmaması ve oyuncularımızın mağdur olmaması için oyun içinde PIN satışına uyguladığımız bu toleransı kaldıracağız.

Konu hakkında forumda ve oyunda bilgilendirmeler yapılacaktır.

Bilginize.
Forum hesabımı yaklaşık olarak bu nedenle 1 aydan uzunca bir süre bloke ettiniz, geldinizmi şimdi sözüme ? Real para ile sanal para ( E-pin/İDH/Materyal vs.) alım satımının 5326 sayılı Kabahatler Kanunu' na aykırı olduğu hususunda hem fikir olduk sanırım... Kaldı ki oyun içerisinde bu tür sıkıntılara maruz kalınacağını en başından belirtmiş dikkatinize sunmuştum, bir yönetici serbest diğer yönetici yasak diyerek, yönetim kademesi içerisinde dahi ikilemde kaldığınızı bizlere göstermiştiniz. Neyse zararın neresinden dönülürse kardır derler, umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz.

İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
PisKoPoS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen PisKoPoS »

Tokerx yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:

forum yöneticisi konuştu beyler dağılın. :roll:
bu cocuk kendini kuklacıda yönetici saniyor :D oda beni bitiror zaten :D yazik ya yönetm su cocuga 2-3günlük bi yöneticilk verinde yazik hevesini alsn garibim :D
...
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Usta »

Lathander yazdı:Konuyu açan arkadaşımıza cevaben ise; 01-04.12.2010 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz GameX Fuar’ında katılımda bulunarak bizlere destek veren oyuncularımıza hediye amaçlı yapmış olduğumuz İsim değiştirme haklı İKV Özel Sürüm Kutulara herkesin ulaşması için oyun içinde bu pin’lerin satışına tolerans göstermiştik. Bizlerin gösterdiği tolerans maalesef bazı oyuncular tarafından kötüye kullanılmış karşılığı olmayan pinlerle kimi oyuncular kandırılmıştır. Şu an İsim değiştirme PIN’leri uyelikal.com’dan kolayca alınabilmektedir.

Akçe sisteminin hayata geçmesi ile PIN’lerin takip ve denetimi bizler için oldukça önem kazanmıştır. Aynı sorunların Akçelerde de yaşanmaması ve oyuncularımızın mağdur olmaması için oyun içinde PIN satışına uyguladığımız bu toleransı kaldıracağız.

Konu hakkında forumda ve oyunda bilgilendirmeler yapılacaktır.

Bilginize.
Lathander, yazdığınız yazıda epin satışlarını suistimal edildiği için yasakaldığınızı söliyorsunuz... Peki İKV yönetimi size şunu soruyorum, oyun içindeki alışverişlerden oyuncular sorumlu değilmiydi ? Bunu söleyen sizler değilmiydiniz ? Peki noldu şimdi o sorumluluğa ? Oyun içerisinde güvendiği kişilerden alan alsın. Güvenemeyenler TL ile gidip alabilir... Peki oyun içinde '' gerçek epin satan '' kişilere yaptığınız haksızlık değilmidir ? İKV yönetimi size söliyorum, 1 gün içinerisinde milyonlarca TL kazanç elde ettiniz. Sırf millet oyunda mağdur kalmasın diye TL yatırıp o epinleri aldı... 1 gün içerisinde akıl ucundan geçmicek paralar kazandınız. 1995 akçe yapmışsınız yükseltmeyi 20 TL yatırıp 2000 akçe alıp 1 silaha bastı herkes. 28 Şubat'ta yürürlüğe koydunuz bu işlemi. Soruyorum size Sobee şirketinin 27 Şubat'ta elinde olan para 28 Şubat'ta kaç katına katlandı ? ve halada alanlar var bu epinlerden... Ya peki gerçek hayatta nakit konusunda okadar iyi olmayan oyuncular ne yapmalı ? Tabi sizler için hava hoş... Yıllarca o akçe nedir ne değildir millet binbir türlü merakla bekledi, çıka çıka TL tuzağı çıktı !! Siz oyunculara resmen şunu diyorsunuz; '' paran varsa adam yerine koyulursun yoksa gözünün yaşına bakılmaz..! ''

Hiçbirşeye değmez bu İKV, 4 sene önce keşke başlamasaymışım bu oyuna... İlk başladığım günlerden eser kalmadı artık...
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rapid »

keşke vodafone'da bir an önce gelse. arkadaşlarımı sıkboğaz etmezdim en azından. kendi e-pinimi kendim rahat rahat yüklerdim.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Rapid yazdı:keşke vodafone'da bir an önce gelse. arkadaşlarımı sıkboğaz etmezdim en azından. kendi e-pinimi kendim rahat rahat yüklerdim.
Bence sık boğaz etmezsin ;) çünkü öğrendiğim kadarıyla avea ve turkcell'in öğrenci tarifelerinde(ki herkes artık bu tarifeleri kullanıyor) 20-30tl yukleyince bedava dakika kazanıyormuş.Yeğenim söyledi,30tl yükleyince kendisine 2 saat konusma gelmiş :D tahminimce bir öğrenci icin ne güzel birşeydir bu :D
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen liderrrr »

dert ettiğiniz konuya bakın turkcell hatlar çok ucuz 28 tl lik var 5 tl yüklü içinde 39 tl lik var 20 tl yüklü içinde 18 yaşını doldurmuşsanız yaşınız yetmiyosa bile bi yakınızla giderek çok rahat alabilrisiniz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön