Benim Paşaxbüyü Adlı Çarım 08/08/2010 Tarihinde Banlandı 2013 Tarihine Kadar
YanLız Af çıkmıss Ama Ne para Ne KLan Nede BanKa BomBos Hiçbişey Yok geLmeseydi Daha İyiydi
içinde 170m Param + itemlerim + madenlerim Gittİ BöyLE Çalışma İstemiyoruz Kardeşim Bırakın Kalsın Bos Yere BLok Yedik saten Af maf İstemiyorz eski haline getirin 2013 de bari hakkımızı alalım bos yere ben 170m kaybetmek istemiyorum parayı yerde bulmadık HakkımızLa Kazandık.. :?:
AF ÇIKTI AMA PARA BANKA HİÇBİŞEY YOK GMLER
- SoNxSiMoN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
AF ÇIKTI AMA PARA BANKA HİÇBİŞEY YOK GMLER
Karakter Adı:*SoNxSiMoN-ŞiFa-ArZ-49[aZ KaLDı xD]
Karakter Adı:*SoNxSıMoN-ßüYüCü-ArZ-49[éJDéR ã§ã]
..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
ßéN GiDéNi DéqiL
qiDéN ßéNi KaYßéTMisTiR
Karakter Adı:*SoNxSıMoN-ßüYüCü-ArZ-49[éJDéR ã§ã]
..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
ßéN GiDéNi DéqiL
qiDéN ßéNi KaYßéTMisTiR
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Re: AF ÇIKTI AMA PARA BANKA HİÇBİŞEY YOK GMLER
haklısın evet karakterin bi üzerinde ki itemlere dokunulmamıs hem böyle yapmalarının sebebinide anlayamadım ben,,SoNxSiMoN yazdı:Benim Paşaxbüyü Adlı Çarım 08/08/2010 Tarihinde Banlandı 2013 Tarihine Kadar
YanLız Af çıkmıss Ama Ne para Ne KLan Nede BanKa BomBos Hiçbişey Yok geLmeseydi Daha İyiydi
içinde 170m Param + itemlerim + madenlerim Gittİ BöyLE Çalışma İstemiyoruz Kardeşim Bırakın Kalsın Bos Yere BLok Yedik saten Af maf İstemiyorz eski haline getirin 2013 de bari hakkımızı alalım bos yere ben 170m kaybetmek istemiyorum parayı yerde bulmadık HakkımızLa Kazandık.. :?:

xXFENOMENXx
Hani hapse girer çıkarsın ama sicilin kirli kalır ya onun gibi bişeyhilalxxfenomen yazdı:haklısın evet karakterin bi üzerinde ki itemlere dokunulmamıs hem böyle yapmalarının sebebinide anlayamadım ben,,SoNxSiMoN yazdı:Benim Paşaxbüyü Adlı Çarım 08/08/2010 Tarihinde Banlandı 2013 Tarihine Kadar
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Mapustaki mahkuma bile cezası bittiğinde parası iade ediliyor,,Pangea yazdı:Hani hapse girer çıkarsın ama sicilin kirli kalır ya onun gibi bişeyhilalxxfenomen yazdı:haklısın evet karakterin bi üzerinde ki itemlere dokunulmamıs hem böyle yapmalarının sebebinide anlayamadım ben,,SoNxSiMoN yazdı:Benim Paşaxbüyü Adlı Çarım 08/08/2010 Tarihinde Banlandı 2013 Tarihine Kadar

xXFENOMENXx
Bir işide tam yapsalar aşaşrdım zaten
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
sizinki yine açılmıs dua edin benimkini açmıslar sonra tekrar banlamıslar.artık hata mı oldu bilmiyorum ama inş düzelir
Bloodres
Xbloodresx
Xbloodresx
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Lathander yazdı:Merhaba İKV,
Nisan 2007'de başlayan maceramız bugünde son hızı ile devam etmektedir. Uzun zaman önce süresiz ceza almış oyuncularımıza bir şans daha vermek amacı ile GameX fuarından beri planladığımız af bu gün uygulamaya konmuştur.
Af nedeni ile, üyeliğinde hata yada benzeri nedenlerle "haksız kazanç elde etmiş" karakterlerin sahip oldukları öğelerle oyun dünyasına zarar vermemesi için;
29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.
30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.
Bu affa;
- 4 Şubat tarihinden itibaren alın 14 günlük sunucu yasaklamaları
- Susturma moderasyonları dahil DEĞİLDİR.
Bu cezalar süreleri dolunca açılacaktır.
İncelemesi devam eden Teşkilat sunucusunda 11- 14 Ocak tarihleri arasında verilmiş olan cezalar bu uygulamaya dahil değildir.
Tüm oyuncularımızın bilgisine.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!