Elveda Köşk Gene Aynısı Oldu TsKxHxJeLiBoN
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Elveda Köşk Gene Aynısı Oldu TsKxHxJeLiBoN
Evet arkadaşlar şuan için fazla söyleyecek bir şey yok.Carlarım gene aynı şekilde çalınıp silinmişlerdir.Gene bütün emeklerim boşa gitti.Kimin yaptığını bilmiyorum ama Allah cezasını versin.Desteğe yazdım ama ne cevap gelir bilmiyorum.Artık ne olur ne gider bilmiyorum.Şuan için söylenecek bir şey var elveda KÖŞK.Eğer kurtulursa geri gelirim ama zor gibi gözüküyor
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
Re: Elveda Köşk Gene Aynısı Oldu TsKxHxJeLiBoN
kendine iyi bak kardeşim bu ara bende bi ara veriyorum ayrıca anca yeni sv vb acılırsa belki gelebilirm...
Bu oyunu tamamiyle iyiler eline alınca tekrar dönecegim bende...herkez hakkıını helal etsin bende hakkı olanada hakkım helal olsun...
Bu oyunu tamamiyle iyiler eline alınca tekrar dönecegim bende...herkez hakkıını helal etsin bende hakkı olanada hakkım helal olsun...
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Destekten Mesaj elmesini Bekleme Bence!hakan9648 yazdı:Evet arkadaşlar şuan için fazla söyleyecek bir şey yok.Carlarım gene aynı şekilde çalınıp silinmişlerdir.Gene bütün emeklerim boşa gitti.Kimin yaptığını bilmiyorum ama Allah cezasını versin.Desteğe yazdım ama ne cevap gelir bilmiyorum.Artık ne olur ne gider bilmiyorum.Şuan için söylenecek bir şey var elveda KÖŞK.Eğer kurtulursa geri gelirim ama zor gibi gözüküyor
Ancak Gm ler Oyundayken ANlatırsan İlgilenirler....Bu destek Ekibi Pc başında Neler Yapıo Kim Bilir 1 Aydır Bi Konu Hakkında Ve Oyun hatasıyla İlgili mesaj yazdım Hala cevap yok
- hakan9648
- Sahaf Yardımcısı
Ben dsaha önce bir kaç kez yazdım bana cevap geldi.Karakter kurtma başvursunda bulundum.İnş kurtaracam carlarımı en kötü ihtimallede olsa :? :? [/i]Splash yazdı:Destekten Mesaj elmesini Bekleme Bence!hakan9648 yazdı:Evet arkadaşlar şuan için fazla söyleyecek bir şey yok.Carlarım gene aynı şekilde çalınıp silinmişlerdir.Gene bütün emeklerim boşa gitti.Kimin yaptığını bilmiyorum ama Allah cezasını versin.Desteğe yazdım ama ne cevap gelir bilmiyorum.Artık ne olur ne gider bilmiyorum.Şuan için söylenecek bir şey var elveda KÖŞK.Eğer kurtulursa geri gelirim ama zor gibi gözüküyor
Ancak Gm ler Oyundayken ANlatırsan İlgilenirler....Bu destek Ekibi Pc başında Neler Yapıo Kim Bilir 1 Aydır Bi Konu Hakkında Ve Oyun hatasıyla İlgili mesaj yazdım Hala cevap yok
TsKxHxJeLiBoN
Nigtwishx
Astech
Nigtwishx
Astech
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Desteğe atma boşuna adamlar pc başında [içerik düzenlendi] izliyo sadece uğraşmazlar dalga keyfi varken..
Genel ahlaka aykırı müstehcen ve forum kurallarına aykırı mesaj yazmak sebepleri ile üyeleğinize 1 gün uyarı amaçlı uzaklaştırma verilmiştir. Devamı halinde cezanızın katlanarak aratacağını forum ortamında düşüncelerin seviyeli bir biçimde ifade edilmesi gerektiğini ve bu alanın bir çok yaş grubundan oyuncu ve kullanıcıların görebileceği bir platformu olduğunu hatırlatırım.
Esvedibihak
Genel ahlaka aykırı müstehcen ve forum kurallarına aykırı mesaj yazmak sebepleri ile üyeleğinize 1 gün uyarı amaçlı uzaklaştırma verilmiştir. Devamı halinde cezanızın katlanarak aratacağını forum ortamında düşüncelerin seviyeli bir biçimde ifade edilmesi gerektiğini ve bu alanın bir çok yaş grubundan oyuncu ve kullanıcıların görebileceği bir platformu olduğunu hatırlatırım.
Esvedibihak
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
alemsin abiCarismatixlyder yazdı:Desteğe atma boşuna adamlar pc başında [içerik düzenlendi] izliyo sadece uğraşmazlar dalga keyfi varken..
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
ne adamsın yahuCarismatixlyder yazdı:Desteğe atma boşuna adamlar pc başında [içerik düzenlendi] izliyo sadece uğraşmazlar dalga keyfi varken..
Allah'ta seni güldürsün

- seagle
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
hahah koptum yaCarismatixlyder yazdı:Desteğe atma boşuna adamlar pc başında [içerik düzenlendi] izliyo sadece uğraşmazlar dalga keyfi varken..
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Doğru söze ne denirkiCarismatixlyder yazdı:Desteğe atma boşuna adamlar pc başında [içerik düzenlendi] izliyo sadece uğraşmazlar dalga keyfi varken..
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
-
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Merhabalar;
İKV DESTEK Takımı 7/24 sizler için gecesini gündüzüne katmış insanlarla dolu bir birimdir. Desteğe atılan her mail hemen cevap alcak diye bir kural yok çünkü çalışanlar robot değil. Yapılan bir yorum dikkatimi çekti ve beni çok üzdü yazan kişi hakkında forum ve oyun içi bir ceza alması için elimden geleni yapcağıma emin olun..
Karakterlerini çaldıran arkadaşımzın da üzüntüsünü anlayabiliyorum ama hesaplarınızı kimse ile paylaşmayın, güvenli bir bilgisayar da oyun oynayın diye sürekli uyarılarımızı yapıyoruz.
İyi oyunlar bol eğlenceler..
İKV DESTEK Takımı 7/24 sizler için gecesini gündüzüne katmış insanlarla dolu bir birimdir. Desteğe atılan her mail hemen cevap alcak diye bir kural yok çünkü çalışanlar robot değil. Yapılan bir yorum dikkatimi çekti ve beni çok üzdü yazan kişi hakkında forum ve oyun içi bir ceza alması için elimden geleni yapcağıma emin olun..
Karakterlerini çaldıran arkadaşımzın da üzüntüsünü anlayabiliyorum ama hesaplarınızı kimse ile paylaşmayın, güvenli bir bilgisayar da oyun oynayın diye sürekli uyarılarımızı yapıyoruz.
İyi oyunlar bol eğlenceler..
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"