Kokuyu aldıktan sonra Peşini BırakmazLAr....exoriusII yazdı:ben de senle aynı görüşteym fakat kullandıgımız kelimelere dikkat etmezsek haklıyken haksız duruma düşeriz onun için söyledim , adamlar isim değiştirme + plus kutularında paranın tadını aldılar şimdi paso yenilik yapıyorlarNATHAN yazdı:Haklısın kardesim ama bu oyun nerden baksan 4 yıllık.exoriusII yazdı:yönetim yanlış şeyler yapıyor ama onlarda bu oyunu babalarının hayrına yapmıyorlar sonucta para kazanmak için yapıyorlar çıkarcı kelimesi ağır bence zaten adamın amacı para kazanmak neyin cıkarı buNATHAN yazdı:Hani önceden plusumuzu alıyorduk adam gibi oyunumuza bakıyorduk, plus alalım ki oyunumuz gelişsin diye.
Ama yönetim oyuncuların İYİ NİYETİNİ o kadar profosyonelce İSTİSMAR ediyor ki, artık birazkın oyundan zevk almayı;
Oyunla beraber bir stres havası oluyor. ARTIK YÖNETİMİN BU TAVRI ÇIKARCILIKTAN başka birşey değildir.
Oyun 2 gün öncesine kadar çok güzel gidiyordu ( en azından benim düşüncem böyle )
bir anda ne oldu da bu adamlar bu kadar fakirleşti de oyuncuları bunaltacak şekilde tek taraflı düşünerek böyle bir yenilik getirdi ?
Bu adamların 2 gün öncesine kadar açlıktan ağızları kokmuyordu ki bu yeniliği yaptılar, Zaten ihtiyacları olan parayı kazanıyorlardı ve bu yaptıklarıyla ARTIK amaçlarının sadece ve sadece para kazanmak olduğunu gösterdiler..
benim düşüncem bu yöndeyakında takılarında hasar yükselmesi gelirse şaşmayın
Dükkan sacmaligi
- Ultraslanqrsn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Dükkan sacmaligi
TEK TABANCA
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
adamlar haklıUltraslanqrsn yazdı:Kokuyu aldıktan sonra Peşini BırakmazLAr....exoriusII yazdı:ben de senle aynı görüşteym fakat kullandıgımız kelimelere dikkat etmezsek haklıyken haksız duruma düşeriz onun için söyledim , adamlar isim değiştirme + plus kutularında paranın tadını aldılar şimdi paso yenilik yapıyorlarNATHAN yazdı:Haklısın kardesim ama bu oyun nerden baksan 4 yıllık.exoriusII yazdı:yönetim yanlış şeyler yapıyor ama onlarda bu oyunu babalarının hayrına yapmıyorlar sonucta para kazanmak için yapıyorlar çıkarcı kelimesi ağır bence zaten adamın amacı para kazanmak neyin cıkarı buNATHAN yazdı:Hani önceden plusumuzu alıyorduk adam gibi oyunumuza bakıyorduk, plus alalım ki oyunumuz gelişsin diye.
Ama yönetim oyuncuların İYİ NİYETİNİ o kadar profosyonelce İSTİSMAR ediyor ki, artık birazkın oyundan zevk almayı;
Oyunla beraber bir stres havası oluyor. ARTIK YÖNETİMİN BU TAVRI ÇIKARCILIKTAN başka birşey değildir.
Oyun 2 gün öncesine kadar çok güzel gidiyordu ( en azından benim düşüncem böyle )
bir anda ne oldu da bu adamlar bu kadar fakirleşti de oyuncuları bunaltacak şekilde tek taraflı düşünerek böyle bir yenilik getirdi ?
Bu adamların 2 gün öncesine kadar açlıktan ağızları kokmuyordu ki bu yeniliği yaptılar, Zaten ihtiyacları olan parayı kazanıyorlardı ve bu yaptıklarıyla ARTIK amaçlarının sadece ve sadece para kazanmak olduğunu gösterdiler..
benim düşüncem bu yöndeyakında takılarında hasar yükselmesi gelirse şaşmayın
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Dünya düzeni bu. Parayı veren ikv yi oynar 
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.