BİZLER KOYUNUZ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

BİZLER KOYUNUZ...

Mesaj gönderen Celikbey »

Kendimi koyun gibi hissettim bir an ,

Bana oyun oynarken bir 5 dakika bile öncesinde haber verme tenezzülünde bulunmayan , sunucu bakımlarını oyun boşken yapma zahmetine katlanmayan , 5-6 saat oyunu geri saracaklarını söyleyerek emeklerimizi hiçe sayan , ve bunu da eski küfürbaz hırsız ve dolandırıcıya kıyak olarak yapacakları af tan dolayı oluşan hataya istinaden yapacaklarını söyleyen sorularımıza adam akıllı bir cevap bile vermeyen, bizim paralarımızla bize işkence çektiren ve kendilerini bizden üstün gören bir avuç oyuncu eskisi GM ve yönetici nin ağzından bir laf çıkacakmı diye beklediğimi düşününce kendimi hakikaten KOYUN gibi hissettim....
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: BİZLER KOYUNUZ...

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Dimi ama dünden haber verin bari kenan kesenelr junon kesenler ne yapacaklar acaba düşünsene adamın 300. kesişinde zrh çıkıyo tam zırhı alacak hoop duştü sunucu güncellemesi ve yönetim bir özür dahi dilemeden konuyu kilitliyor forum oyuncuların tartışmak için kullandıkları bir alandır ister kişisel ister genel aşırıya kaçılmadığı sürece ama burda her tartışmaya kilit
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: BİZLER KOYUNUZ...

Mesaj gönderen Celikbey »

sabahtan beri kastığım tüm madenler gitmiş oyuna girdim baktım,

sizden para ile satın alıyorum yönetici arkadaşım kim karşılayacak benim zararımı ve emeğimi

cevap yaz yönetici...

adam gibi bir cevap olsun özürle mi yine kenara çekilecek ve kafanızı kuma gömeceksiniz...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön