Oyuna gelen güzellik ;)
- JAHRHUNDERT
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Oyuna gelen güzellik ;)
bumuydu oyuna getirceğiniz güzellik şimdi tam junonu keserken oyunda güncelleme olmasımıydı yaptığınız hiç bişey bize yaramadı getirceğiniz yeniliklere bak şimdi oyuna büyük ihtimal geri sarma gelicek e dün maden çekenler yada bu sabah maden çekenler ne olucak belki o junondan bana zırh düşücekti 2 saatin hesabını vericeksiniz o zaman hep tanıdıklarınıza yapın güzellik siz bu işleride bırakın yani burdaki insanlar salak değil salak yerine koyamazsınız para harcanıyor bu oyuna bu oyundaki herşey şuan paraya döndü madem paraya döndü o zaman en güzel şekilde oyunu oynamak istiyorum ben 40 50 defa junon attım 1 haftada zırh vermedi be ayıp kuran çarpsın ayıp yani 
- hayaletserseri
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Örgülü
Re: Oyuna gelen güzellik ;)
Junon'u Keserken Güncelleme Geldi.Hadi Bunları geçtim Ceza Olarak Karakterlerden Nasıl para item maden materyalleri silersiniz Hemde Yeterli Açıklama olmadan Bu nasıl Yönetim bu Nasıl bi Gamer'lık Sizleri Eshefle Kınıyorum İstanbul Kıyamet Yönetimi.
- xxxEmiRxxx
- Sahaf Yardımcısı
Aynen Katılıyorum...
İlk öncelikle , GM 'ler Sizin yaptığınız iş değil... Hiçte kusura bakmayın... Bu sabah çektigim maden gitmez diye umuyorum.. Eğerki gidersede geri vereceginize inanıyorum...
Böyle bir şey yok yanii....
(
İlk öncelikle , GM 'ler Sizin yaptığınız iş değil... Hiçte kusura bakmayın... Bu sabah çektigim maden gitmez diye umuyorum.. Eğerki gidersede geri vereceginize inanıyorum...
Böyle bir şey yok yanii....
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

- JAHRHUNDERT
- Salgın Koruyucusu
junona geliyorum güncelleme geliyor özür dileriz,dileme kardeşim özür falan ben oraya kadar gelicem özür dileriz sunucu bilmemne bumu yani şimdi olay madem herşeye bakıyosunuz biz migrattayız onuda görün bi zahmet arkadaşlarınıza item verin siz anca onu becerirsiniz ben istesem bi ışık zırh belkide banlanırım bile
iyice soğudum artık oyun olmaktan çıktı TİCARET oldu bunun adı istanbul ticaret vakti 
- hayaletserseri
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Örgülü
İstanbul ticaret Vakti (İTV) 
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
tam junona varıyoruz güncelleme yapıyo beyefendiler, onca emek ve giden zaman ne olacak umurlarında değil. neyse saygıyla anıyorum sizleri sayın gm ler
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Herkes GM LERE KIZIOR DEV ler bunun asıl sorumlusu :?
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- Hellsbey
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
50 60 Junon mu ? Azmıs be kardesim.
315 madalyam oldu 250 den fazlası migrata ait. Büyücümde zırh yok fakat gel lakin savascıma 3. junonda düşürdüm zırhı. Şans işiymiş banada öyle dediler
315 madalyam oldu 250 den fazlası migrata ait. Büyücümde zırh yok fakat gel lakin savascıma 3. junonda düşürdüm zırhı. Şans işiymiş banada öyle dediler
BeginofLife [ (^) Ejder Asa ]
LetMeKissYou [ (^) Latif ]
LetMeKissYou [ (^) Latif ]
anlmadıgım şey şu oyun geri sardı resmen :S akçe almayı düşünüyordum ama oyunu bıraktım...sadece forum üzerinden sevdiklerimle konusuyorum cok hata var düzeltilene kadar reel..
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
Yöneticiler oyunda yaptıkları değişiklikleri , yenilikleri oyuncu gözünden düşünmüyor. Sürekli maddiyat ile ilgili bir şeyler çıkarıyorlar. 4 yıldır LONCA SİSTEMİ YOK akçe şartmıydı. Oyuncu gözüyle bakan yok yöneticilerden anca maddiyat... :evil:
Beni tanıyan bilir, bilmeyen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar......
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz
xŞİFACIBEYx Pietasxxintik@m adsiz