Amacınz neeeee????
Amacınz neeeee????
Bune ya durup dururken carım susturuldu , Acil bi gm bana cevap versinnn...Boşamı para ödüyoruz bu oyuna böle sacma olaylarla karsılasak diemi eger böle olmaya devam ederse bundan sona ikv için epin almayı bırak sakız bile almam acil ilgilenmenizi istiyorm.
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .
.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Hakkımızı yedirmeyecegizz.
.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Amacınz neeeee????
Amaçları mılletı oyundan sogutmak ve para kazanmamakEdWaRDiaN yazdı:Bune ya durup dururken carım susturuldu , Acil bi gm bana cevap versinnn...Boşamı para ödüyoruz bu oyuna böle sacma olaylarla karsılasak diemi eger böle olmaya devam ederse bundan sona ikv için epin almayı bırak sakız bile almam acil ilgilenmenizi istiyorm.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Amacları oysa iyi yapıyorlar amaclarını,aynen parayı bulunca adamlar nabcaklarını sasırdıXxTayfunxX yazdı:Amaçları mılletı oyundan sogutmak ve para kazanmamakEdWaRDiaN yazdı:Bune ya durup dururken carım susturuldu , Acil bi gm bana cevap versinnn...Boşamı para ödüyoruz bu oyuna böle sacma olaylarla karsılasak diemi eger böle olmaya devam ederse bundan sona ikv için epin almayı bırak sakız bile almam acil ilgilenmenizi istiyorm.Para çok gelince KEndilerini kaybettiler
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .
.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Eyw...Trakli yazdı:Geçmi$ oLSun KaRde$..
.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Merhaba,
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx