Amacınz neeeee????

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
EdWaRDiaN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Amacınz neeeee????

Mesaj gönderen EdWaRDiaN »

Bune ya durup dururken carım susturuldu , Acil bi gm bana cevap versinnn...Boşamı para ödüyoruz bu oyuna böle sacma olaylarla karsılasak diemi eger böle olmaya devam ederse bundan sona ikv için epin almayı bırak sakız bile almam acil ilgilenmenizi istiyorm.
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Resim
Hakkımızı yedirmeyecegizz.
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Amacınz neeeee????

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

EdWaRDiaN yazdı:Bune ya durup dururken carım susturuldu , Acil bi gm bana cevap versinnn...Boşamı para ödüyoruz bu oyuna böle sacma olaylarla karsılasak diemi eger böle olmaya devam ederse bundan sona ikv için epin almayı bırak sakız bile almam acil ilgilenmenizi istiyorm.
Amaçları mılletı oyundan sogutmak ve para kazanmamak :D Para çok gelince KEndilerini kaybettiler :)
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
Trakli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Trakli »

:( Geçmi$ oLSun KaRde$..
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı

Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Kullanıcı avatarı
EdWaRDiaN
İskele Babası
İskele Babası

XxTayfunxX yazdı:
EdWaRDiaN yazdı:Bune ya durup dururken carım susturuldu , Acil bi gm bana cevap versinnn...Boşamı para ödüyoruz bu oyuna böle sacma olaylarla karsılasak diemi eger böle olmaya devam ederse bundan sona ikv için epin almayı bırak sakız bile almam acil ilgilenmenizi istiyorm.
Amaçları mılletı oyundan sogutmak ve para kazanmamak :D Para çok gelince KEndilerini kaybettiler :)
Amacları oysa iyi yapıyorlar amaclarını,aynen parayı bulunca adamlar nabcaklarını sasırdı
Bir insanı doğru yapmak isterseniz ona güveniniz; düzenbaz yapmak isterseniz ona güvenmeyiniz .

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Resim
Kullanıcı avatarı
EdWaRDiaN
İskele Babası
İskele Babası

Trakli yazdı::( Geçmi$ oLSun KaRde$..
Eyw...

.eDwaRDiaN.
.eDwaRDiaNsS.

Resim
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba,

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.

İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

İKV Destek Formu için
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön