CHOOSENSXLONCA DUYURUSU

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Chembers
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

CHOOSENSXLONCA DUYURUSU

Mesaj gönderen Chembers »

Oncelıkle Sozlerıme solyle baslamak ısterım.Choosensxloncası hıc bır lonca ıle bırlesmemıstır.Yapılan konusmalar benı we Loncamı oldukca rahatsız ettı gıbı ınsanların bakıs acısı da deısmıtır.Choosensx Loncası son 1 aydır yenı yapılma ıcerısınde oldugu gıbı yenı arkadaslarımız bızım tabırımızle kardeslerımız ıle daha sağlıklı we daha guclu bı sekılde yola dewam etme kararı aldık.yapılan soylentıler Kodadıx loncasının Choosensxloncası ıle bırmesı tamamen asılsız we rahatsız edıcıdır.Sadece bıreysel arkadaslarımız bızlere eslık etsın dıe loncamıza kattık. Sanırım o arkadaslarımız loncamızda bellı bır konumda olduklarını we konusma hıtaplarının tamamen deısmesı uzerıne loncadan cıkarma kararı aldım.Ve bu kararım deısmıyecektı.. KodadıxLoncasına bu satten sonra basarılar dılerım.

Not: Loncamıza katılacak kardeslerıme Bsarılar dılerım

Saygılarımla

ChoosensGHOST

bİZ Ne Gidene Kal Dedik Ne Kalana Git Giden Yolunu Kalan Yerini Beliriemistir Hep
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: CHOOSENSXLONCA DUYURUSU

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Sen sana yetersin abi yol ver yol ver :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
doktor
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen doktor »

Chembers yazdı:Oncelıkle Sozlerıme solyle baslamak ısterım.Choosensxloncası hıc bır lonca ıle bırlesmemıstır.Yapılan konusmalar benı we Loncamı oldukca rahatsız ettı gıbı ınsanların bakıs acısı da deısmıtır.Choosensx Loncası son 1 aydır yenı yapılma ıcerısınde oldugu gıbı yenı arkadaslarımız bızım tabırımızle kardeslerımız ıle daha sağlıklı we daha guclu bı sekılde yola dewam etme kararı aldık.yapılan soylentıler Kodadıx loncasının Choosensxloncası ıle bırmesı tamamen asılsız we rahatsız edıcıdır.Sadece bıreysel arkadaslarımız bızlere eslık etsın dıe loncamıza kattık. Sanırım o arkadaslarımız loncamızda bellı bır konumda olduklarını we konusma hıtaplarının tamamen deısmesı uzerıne loncadan cıkarma kararı aldım.Ve bu kararım deısmıyecektı.. KodadıxLoncasına bu satten sonra basarılar dılerım.

Not: Loncamıza katılacak kardeslerıme Bsarılar dılerım

Saygılarımla

ChoosensGHOST

bİZ Ne Gidene Kal Dedik Ne Kalana Git Giden Yolunu Kalan Yerini Beliriemistir Hep

veysel gördüğün gibi 23 şubatta atılmış foruma dursun abi atmış 1 haftadır loncadan çıkarılmışsın senin haberin yok :lol:
Kullanıcı avatarı
ByKaLpSiZzZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ByKaLpSiZzZ »

MeRHaBA........
Bu Konuyu Şimdiye Kadar Acmama Sebebim sadece Kendi Aramızda Anlaşıp Kendi Aramız Bitirmekti.....
ChoosenxAGaHTa"yLa Lonca Birleştirmesi hakkında Konuştuk Bana verdiği Cevap Kardeşim Cok MutLu oLurum..oLdu bu Lafı Benim İcin cok güzel bişey...Diğer Lonca ArkadaşLarım Okullar kapantığı icin Tatile gittiklerinden doLayı geciş yapmadılar bunu emre " ilede konuştuk....
EmreyLe Lonca Yetkisi Hakkında Konuştuğumuzda Bana Verdiği Cevap ...
1).KaRDeşim Sen De Benim Yetkimdesin
2).Kardeşim Bu Loncada Herkes Yetki Sahibidir Bi Konu Varsada Beraber Konuşup OnayLayacaz Hepimiz Kardeşiz herkesin burda yetkisi Aynıdır...
Bu Konuda Aynı Fikirdeydik Hepimizde onayLadık...
Loncadan AyrıLma Kararıma GeLince....
Dursunun Göstermiş oLduğu Soğukluğun Sebebini merak ettm..
Ve sohbet ettik biraz...
Derdi şu...
Ben Bu Loncayı 4 seneden beri ayakta tuttum ve sen beni hic takmadan ve hic düşüncemi almadan herşeyi abimle konuştun ...Lafı oLmuştur...Kendisine Anlatmaya calıştım öle bişey yok diye ama o düşüncesi onu yiyip bitirmiştir..
Yetkili olacam demişsin Benden ve abimden Başka burda yetki sahibi olamaz dedi... Bunu Ben Uydurmadım abinin ettiği Laftır Dememe Rağmen inanmayıp bu işine gelen kalır laflarını kullandı...Benim Ettiğim Laf Şudur Sen Kralsın Lonca bi ilişkim kalmamıştır. sözü olmuştur Kendi aramızda bitirdik... Durum BöyLedir...
Ve Arkamdan ArkadaşLarına Dursunun Söylediği Ben Onu Kovdum LafLarınıda Delikanlıluğına Ne kadar sığıyor Merak ettim.....
Burda Sadece Emrenin Edeceği Laf ÖnemLidir....YaLansa Neresi YaLan Gercek Neyse Bide Emreden DinLeyeLim...
iYi Forumlar...
Sigara SağLığıma Sen YaŞantıma ZaRaRLıSıNnN.....
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ByaTTacK
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ByaTTacK »

Hmmm... gel gelelim kur fasulyenın zararlarına ..!

Ghost sen deılmıydın Bykalpsiz Pkk yanlısıdır meranda onu yaşatmamak için elımden gelenı yapacagım dıyen
Ghost sen deılmıydın bu şerefsizin yüzünden benim çarımın bloklanmasına neden olan
Ghost sen deılmıydın Hakany ile iş birliği Yaparak beni oyundan soğutmaya çalışan ve başarmayan
Ghost ...
Ghost..
Ghost.

Veeeee..!
Naptınız adamı Loncaya aldınız
Naptınız Kardeşim dediniz o Şerefsize
Naptığınızı bilmem ama Yanlış yaptığınızı bilirim ...

kaLpsiz Sen bana Hırsız Dedin
Neymiş efendim itemi olmayan Çarını çalmışım ..
Neymiş efendim onun üzerinden Prim yapmışmışım
Sen askerdeyken çarına gözüm gibi baktım adam gidip fake çar kuruyo ve senden şifre istiyo sende verıp kadır carımı caldı diyorsun ..
Senin yüzünden En samimi olduğum arkadaşlarımı Hiç'e saydım
Senin Yüzünden En değer verdiğim Karakterim Bloklandı
Sonra Yanına Seyda yı alıp Bana Ahkam kestiniz..

Ama Naptıysan Boşuna Artık Seni Takmadığımı en Az sende Benim kadar iyi biliyorsun bundan Sonra Cehennemın Dibine kadar yolun var.!
Resim

Ya oLduguN gibi goruN yada gozuMe goruNMe . . .
Chembers
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Chembers »

1- Seni loncaya ben almadım
2-Evet seni loncadan ben attım
3-Senin yuzunden sewdım ınsanlarla kotu oldum
4-Senin pislıklerini Butun meran bilior
5-benim soledim cumlelerin hepsi harfi harfine dogrudur
6-Abim sana sende yetkılisin die kesinlikle bole bır cumle kullanmamıstır kendi kafandan uydurdun kelimeler bunlar
7-herkez sana hakaret ederken abım sana abılık yaptı loncasına aldı senın yaptıgın nankorlukten baska bısı deıldır
8-Senin gıbılerın kıcına cok tekme wurdum we bundan sonrada cok wuracam
9-sen benım yalancı we yalaka oldugumu soluorsun rassaaaaaa kımdır de ben ona yalakalık yapacam ne kazancım olacak.aılece gorustum bı ınsan hakkında soylemlerın benı deıl kendını kucuk dusurur
10-Buda sana son lafım Ben degılım meteorda ınsanların anasına bacısına sowen
Ben degılım allah a kıtaba sowen
Ben degılım oyunda karı kız pesınde dolasan
Ben degılım sehıtlerımıze sowen
Ben degılım carlarına zırh dussun dıe loncaya gıren we yalakalık yapan

Senın soledın cumleler benı ılgılendırmedı ılgılendırmezde ama sende deıl hata bızde Sana kapımızı actık hıc bır ınsan 4-4 luk deıl yaptın bıhata ozur dıledın bahaneler urettın yok sokaktakıadamın yuzunden soledım dıe ınsanlara haksız yere ıftıra attın ama bız senın arkanda durduk evet ortada bı hata warsa sende deıl bızdedır bıraz da ığneyı kendıne batır don bak bakalım arkanda saygı duyulacak ne yaptın.atıp tutmakla adam olunmaz kufur etmekle yalan dolan la adam olunmaz ewlı barklı ınsanların karısına kızına laf atmakla adam olunmaz Bana gelınce ben allahına kadar adamım ben oyun ıcın ınsnaların kalbını kıracak ınsanlara kufur edecek yalan solıcek karı-kıza laf atacak adam degılım Ben ADAM gıbı ADAM ım......

ChoosensxGHOST [Ecel Getiren]

ChoosensxGHOSTT[Ashab-ı Keyf]

ChoosensxCHeMBeRSEjder Asa

Beni eskiler İyi Tanır Yeniler ıse Örnek Alır

İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

şu türkçemize bi sahip çıkamıyoruz çok saf saf yazmışsın kusura bakma ''we'' nedir arkadaş adam gibi türkçe kullanın insnlrn gibi de saçma kelimeler kullanmışsın biraz dikkat!
ReGaLuaS
Kullanıcı avatarı
StyLebLacK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen StyLebLacK »

Konunun açıLma amaCı Ne ? :D
Awaz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Awaz »

Çakma SAGOPA KAJMER lER sizi

Kuvettmira Ep den Alıntı yaparak erkeklik taslıyan bebelersiniz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön