Asab Hakkında Düşündüklerim

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Asab Hakkında Düşündüklerim

Mesaj gönderen IISehrazatII »

Merhabalar...

Şifacı karakteri üzerinde yoğunlaştıktan, gerçekten benim şifacıyı şifacının beni hakettiğini anladıktan ve büyü şifam 1500 ü aştıktan sonra Asab üretimi için kırmızı düğmeye var gücümle asıldım :) .Menekşe elmasın
80 m i aştığı Ganodermanın bir gecede 5 m den 40 m e çıktığı hatta tırmandığı :) şu günlerde Menekşeye rakip olduğu,
BONOCULARIN maden piyasalarını yükselttiği ve hiçbir güncellemenin piyasayı düşüremedeği Kaf dağının arkasında biryerlerde, Kırmızı başlıklı (zırhlı) :) kızın memleketi TEŞKİLATTA madenlerin yarısını topladıktan sonra birden gözüm açıldı biraz düşündüm bu Yeşil yarasa itici silahla ben ne yapıcam hemen bir eşitsizlik kurdum ve bakalım gerçekten değer mi dedim.

HİKAYE KISMI BİTTİKTEN SONRA İŞLEM KISMINA GEÇİYORUM

330 Küsür büyü şifanın bana katacağı can basma miktarı sadece %2 dir. düzolarak 5000 can bastığım düşünülürse 5100 can basıcam :) Yani 100 can fazla basıcam. İbni Cevo Mor Asada bulunan 3.2 kritikten de vazgeçicem. Gerçekten çok içten söylüyorum keşke Asaba sadece kudret rejenerasyonu koysalarmış ama o kadar paraya zaten ömür boyu iksir bulursun. Zehir hasarına gelince vs yi ne kadar sevsemde grup bölgesine girdiğim silahla ws ye başlayınca ben zaten gülmekten oyun oynayamam.

Asabın benden EKSİLTECEKLERİ = 800 MCİK + 3.2 kritik , ws de iyi değil
Asabın bana KAZANDIRACAKLARI =100 enerji(bunu yazmaya utandım) , KUDRET REJENERASYONU, zehir hasarı

NE KADAR MUHTEŞEM BİR ŞAHESER DEĞİL Mİ ?

ELİNDEKİ ASABLA HAVA ATANLAR BİLİYORLARMİKİ ASLINDA HİÇBİRŞEY BİLMEDİKLERİNİ ?

Bütün Saygı ve Sevgilerimle IISeHRaZaTII
IISeHRaZaTII
Montecarlo

"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
PARD10
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Asab Hakkında Düşündüklerim

Mesaj gönderen PARD10 »

Düşündüklerine katılıyorum Fakat Silah yükseltme çıktı , Ashabı olanlar bi bastı büyü şifa x2 yi ...

Sence artık ashab zorunlu oldu gibi demi ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

Düşüncelerıne saygı duyuyorum kardeşim ama hatirlatmadan gecemicem ;)

ashab 330 iyileştirmesı war demişsin bence cok ıyı bı ıyılestırme weriyor krıtıkde basarsan gercekten farkettırıyor.Kudret e gelince ise ashab olmadıgı zaman kesınlıkle bir tane ıksır içiorsun en iyi ihtimalle tabiki ama ashabın kudret ı hem ws de olsun hem gb lerde olsun heryerde sana buyuk fayda sağlıyor.Ömur boyu ıksır bulursun demıssın gb lerdede otururken werdıgı o kudretın faydası ınan cok onemlı we bı de tek sıfa gırıyorsan.Ws lerde ise werdıgı kudret sayesınde kazanıyorsun zaten zehir hasarıda mhtesem bısey bence ;)

ashab ıcın o kadar ugrasmaya gerek yok bence sağlam dostlarım we 150 m para ile 3 gun ıcersınde ashab ı urettım ;)

buda benım dusuncem kardesım...
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
maynaq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen maynaq »

Silah yükseltmeyle beraber ashab şart oldu :)
Maynaqsavaşçı

Maynaqbüyücü

Maynaqşifacı

Resim
Bir şifacıyı asla küçümsemeyin.
viewtopic.php?f=46&t=77287
viewtopic.php?f=46&t=77417
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

maynaq yazdı:Silah yükseltmeyle beraber ashab şart oldu :)
şart mı oldu? 25 milyon verip 200 can basacam muhteşem :D
Xxxmanyaxxx1 yazdı:Düşüncelerıne saygı duyuyorum kardeşim ama hatirlatmadan gecemicem ;)

ashab 330 iyileştirmesı war demişsin bence cok ıyı bı ıyılestırme weriyor krıtıkde basarsan gercekten farkettırıyor.Kudret e gelince ise ashab olmadıgı zaman kesınlıkle bir tane ıksır içiorsun en iyi ihtimalle tabiki ama ashabın kudret ı hem ws de olsun hem gb lerde olsun heryerde sana buyuk fayda sağlıyor.Ömur boyu ıksır bulursun demıssın gb lerdede otururken werdıgı o kudretın faydası ınan cok onemlı we bı de tek sıfa gırıyorsan.Ws lerde ise werdıgı kudret sayesınde kazanıyorsun zaten zehir hasarıda mhtesem bısey bence ;)

ashab ıcın o kadar ugrasmaya gerek yok bence sağlam dostlarım we 150 m para ile 3 gun ıcersınde ashab ı urettım ;)

Ben migrata ya 2 şifa 4 büyü girerim ya 1 tank 1 şifa 4 büyü girerim yada 3 savaş 2 büyü 1 şifa girerim çok azında iksir içerim o da goril ya da yunus o da işi garantiye almak için.

Ws noktasına gelince şifacı-şifacı ws sine zehir itemle gidilmez artık senin karşına gelecek şifacı eğer parasına ws atıyorsan kesinlekle yetenekleri sıfırlayıp gelicektir dirençleri zehire basıcaktır(malum herkes cent set le geliyor) ruh kalkanıyla zırhını tamamlıyacaktır, fiziksel dirence vericektir , zırhını da tamamlıyacaktır fakat zırhı tamamlaması senin vuruşlarını en fazla 50-70 azaltacaktır. O yüzden şifa-şifa ws sine asabla gitmek mantıksız.

Şifacı-büyücü ws sinde olsa olur olmasada olur. Zaten şifa-büyü ws sinin sonucu bellidir ben 50 kudretle en kral büyücüleri kesiyorum he de asitsiz.

Şifacı-savaşcı ws sinde asab gerçekten gerekli ama hiçbir zaman o kadar maliyete değmez

Bu arada o ashab üretme işini birde Teşkilatta dene :S .

IISeHRaZaTII
IISeHRaZaTII
Montecarlo

(L. Dumont)
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

660.000 büyü şifa.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

]ashab 330 iyileştirmesı war demişsin bence cok ıyı bı ıyılestırme weriyor krıtıkde basarsan gercekten farkettırıyor.Kudret e gelince ise ashab olmadıgı zaman kesınlıkle bir tane ıksır içiorsun en iyi ihtimalle tabiki ama ashabın kudret ı hem ws de olsun hem gb lerde olsun heryerde sana buyuk fayda sağlıyor.Ömur boyu ıksır bulursun demıssın gb lerdede otururken werdıgı o kudretın faydası ınan cok onemlı we bı de tek sıfa gırıyorsan.Ws lerde ise werdıgı kudret sayesınde kazanıyorsun zaten zehir hasarıda mhtesem bısey bence ;)

Ben migrata ya 2 şifa 4 büyü girerim ya 1 tank 1 şifa 4 büyü girerim yada 3 savaş 2 büyü 1 şifa girerim çok azında iksir içerim o da goril ya da yunus o da işi garantiye almak için.

Ws noktasına gelince şifacı-şifacı ws sine zehir itemle gidilmez artık senin karşına gelecek şifacı eğer parasına ws atıyorsan kesinlekle yetenekleri sıfırlayıp gelicektir dirençleri zehire basıcaktır(malum herkes cent set le geliyor) ruh kalkanıyla zırhını tamamlıyacaktır, fiziksel dirence vericektir , zırhını da tamamlıyacaktır fakat zırhı tamamlaması senin vuruşlarını en fazla 50-70 azaltacaktır. O yüzden şifa-şifa ws sine asabla gitmek mantıksız.

Şifacı-büyücü ws sinde olsa olur olmasada olur. Zaten şifa-büyü ws sinin sonucu bellidir ben 50 kudretle en kral büyücüleri kesiyorum he de asitsiz.

Şifacı-savaşcı ws sinde asab gerçekten gerekli ama hiçbir zaman o kadar maliyete değmez

Bu arada o ashab üretme işini birde Teşkilatta dene :S .

IISeHRaZaTII
bana kalırsa hem kudret hemde svh olsun hasarıda war ashab ws lerde wazgecilmez bir silahtır ;)
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
maynaq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maynaq »

200 can basmaya vermiceksin 10200 can basmaya vericeksin çünkü ashabla oturduğunda 1 can basmalık daha kudret gelir. İbni cevo asayla 5 meditasyonda 13 kudret artıyor ashabla 21 artıyor yani 2 kere daha fazla basmış olacaksın. Bu arada benimde ashabım yok gerekli olduğunu düşünmüyordum ama şu an fikrim değişmiş durumda :) 1764 büyü sifam var ashabla 1932 oluyor(max bu zaten) yükseltince 2268 olur. Kudrete vereceğin parayla 10 ibni cevo iksir alırsın 2618 büyü şifayla adam yatırmassın diye düşünüyorum tabi bunlar benim fikrim ben şifacıyı ws için değilde can basmak için oynadığımdan dolayı bunu tavsiye ederim karar senin :)
Maynaqsavaşçı

Maynaqbüyücü

Maynaqşifacı

Resim
Kullanıcı avatarı
maynaq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen maynaq »

Bu arada gaza gelip ibni cevo iksir yazdığımı farkettim ibni iksir olacak o kusra bakmayın :mrgreen:
Maynaqsavaşçı

Maynaqbüyücü

Maynaqşifacı

Resim
IISehrazatII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Xxxmanyaxxx1 yazdı:bana kalırsa hem kudret hemde svh olsun hasarıda war ashab ws lerde wazgecilmez bir silahtır ;)
Önce yazdıklarımı oku ondan sonra seninle muhattap olucam.
maynaq yazdı:200 can basmaya vermiceksin 10200 can basmaya vericeksin çünkü ashabla oturduğunda 1 can basmalık daha kudret gelir. İbni cevo asayla 5 meditasyonda 13 kudret artıyor ashabla 21 artıyor yani 2 kere daha fazla basmış olacaksın. Bu arada benimde ashabım yok gerekli olduğunu düşünmüyordum ama şu an fikrim değişmiş durumda :) 1764 büyü sifam var ashabla 1932 oluyor(max bu zaten) yükseltince 2268 olur. Kudrete vereceğin parayla 10 ibni cevo iksir alırsın 2618 büyü şifayla adam yatırmassın diye düşünüyorum tabi bunlar benim fikrim ben şifacıyı ws için değilde can basmak için oynadığımdan dolayı bunu tavsiye ederim karar senin :)
Ben o kadar süre şifacı oynadıktan sonra anladım ki önemli olan düz canı ne kadar fazla bastığın değil ne kadar fazla kritik bastığındır. İbni ibni ceket üretmek zaten o kadar saçma birşey ki o da 200 m e denk geliyor teşkilatta. 200 m üstüne birde aşık olduğum ibni solucan * lı ceketimden vaz geçecem ha.

Arkadaşlar abartıyorsunuz büyü şifanız 2000 olunca ne oluyor ? açıklarmısınız 1600 le 2000 şifa arasında ne avantaj var ?

Şahsen ben asab yükseltmektense İbni Cevo mor asanın cevriyesini yükseltmek çok daha mantıklı. Tavsiye Ederim

IISeHRaZaTII
IISeHRaZaTII
Montecarlo

(L. Dumont)

“Şifacı” sayfasına dön