DEĞMEZ..mitmet yazdı:ashaba baktığımda pek işe yarar bi silah göremedim kudret hariç. üretenlere soruyorum. gerçekten değer mi?
ashab hk.
- PASAXBERkAn
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: PAŞALAR
Re: ashab hk.
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...
-
- Cin Avcısı
viewtopic.php?f=17&t=53942 Açtığım konuyu oku.
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Ben ashabsız meditasyonla kestim yani diğeri hep çalışıyor sadece ck at yeterli tankaTskxtatanga yazdı:Ashab iyidir...
Junon'u kudret iksirsiz kestiğim oldu o derece yani...![]()
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
evet sonra bir tıss 1 tane adam kaldır onlara direnc ac falan şöyle bi 50 kudret giderXxxChesTeRxxX yazdı:Ben ashabsız meditasyonla kestim yani diğeri hep çalışıyor sadece ck at yeterli tankaTskxtatanga yazdı:Ashab iyidir...
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
evet sonra bir tıss 1 tane adam kaldır onlara direnc ac falan şöyle bi 50 kudret giderXxxChesTeRxxX yazdı:Ben ashabsız meditasyonla kestim yani diğeri hep çalışıyor sadece ck at yeterli tankaTskxtatanga yazdı:Ashab iyidir...
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
aynı şartlarda karşılaşırlarsa hasar savunma set ve hint sopası ashabı yener.Xxxmanyaxxx1 yazdı:şifacı ıcın ashab gerçekten önemlı faydalar sağlıyor eğer ashab ı olmayan bı carla olan bı carı karsılastırmayı denersen sende goreceksın
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER