Yapılırsa ıyı olur fıkır verdık dusuncemıze karısmaDeathLord yazdı:Evlere de servis yapılsın mı?IIxDRaCuLaxII yazdı:SoNuNa KaDaR HaKLıSıN BeNCeDe SaHeSeR SaTıLSıNN.TaTanGa yazdı:Katılıorum Arkadaşa.Bari yptınız su yenılıgı şaheserde satında uretemeyenler stın alsıneseslisemi yazdı:Oyunda bence Eşitsizlik Olacak Parası Olan Guçlenecek
Oyunun Ort. Yaş Sevıyesıne Kaç Sıze Soraraım ?
Bu Kadar Parayı Öğrenciler Nereden Bulacak ?![]()
İKV Dükkan açıldı!
Re: İKV Dükkan açıldı!
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
Akçe sistemi gelirde şaheser satmak olmaz mı arkadaşım mantıklı düşün biraz :!:DeathLord yazdı:Evlere de servis yapılsın mı?IIxDRaCuLaxII yazdı:SoNuNa KaDaR HaKLıSıN BeNCeDe SaHeSeR SaTıLSıNN.TaTanGa yazdı:Katılıorum Arkadaşa.Bari yptınız su yenılıgı şaheserde satında uretemeyenler stın alsıneseslisemi yazdı:Oyunda bence Eşitsizlik Olacak Parası Olan Guçlenecek
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Son derece haklısın Gmler bu işe ılık baksın birazIIxDRaCuLaxII yazdı:Akçe sistemi gelirde şaheser satmak olmaz mı arkadaşım mantıklı düşün biraz :!:DeathLord yazdı:Evlere de servis yapılsın mı?IIxDRaCuLaxII yazdı:SoNuNa KaDaR HaKLıSıN BeNCeDe SaHeSeR SaTıLSıNN.TaTanGa yazdı:Katılıorum Arkadaşa.Bari yptınız su yenılıgı şaheserde satında uretemeyenler stın alsıneseslisemi yazdı:Oyunda bence Eşitsizlik Olacak Parası Olan Guçlenecek
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Azrailxbüyücü
Azrailxbüyücü
Ilık değil aşırı sıcak bakılsın bence.
:idea: 
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bilmem farkettin mi.Biz o şaheserleri o güce çıkarmak için sadece para vermiyoruz.Oyunda örneğin Ejder Asa üretmeden nasıl öyle bir silaha sahip olacaksın?Demek ki neymiş ; önce emek.Ve sonra oyuna az da olsa katkı.Öyle hazıra konma hangi oyunda görülmüş söyler misin?IIxDRaCuLaxII yazdı:Akçe sistemi gelirde şaheser satmak olmaz mı arkadaşım mantıklı düşün biraz :!:DeathLord yazdı:Evlere de servis yapılsın mı?IIxDRaCuLaxII yazdı:SoNuNa KaDaR HaKLıSıN BeNCeDe SaHeSeR SaTıLSıNN.TaTanGa yazdı:Katılıorum Arkadaşa.Bari yptınız su yenılıgı şaheserde satında uretemeyenler stın alsıneseslisemi yazdı:Oyunda bence Eşitsizlik Olacak Parası Olan Guçlenecek
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Madem oyun parasallaştırıldı artık emek vermenin bi anlamı yok bence.
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
merhaba ben yurdisindan ikv oyuncusuyum charim kuklacida 2009 da calindi ve simdi aldgimda bloklanmiso larak gordum destek den ulasmak istedim tikcket istedi ama ozaman yoktu 4 paket plus cd si siparisni verdim lutfen yardimci olursaniz cok sevinirim
Tesekkurler Lathander
Tesekkurler Lathander
İyi,güzel son güncellemenin bi canlılık getirdiği kesin.Kesin de ben hasarı arttırılmış,fakat efektsiz bir silah istiyorum.Bu mümkün olmayacak mı? Para verip akçe alacağım en azından böyle bir seçme hakkımın olmaması,garip...
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Katılıyorum Biraz saçma olmuş dediğin gibi birden fazla bişey almak için örneğin 100 200 akçe gerekiyor ama tekrar yüklemek zorunda kalıyorsun.Ayrıca 1 günlük % 60 yağma arttırıcı 345 akçe ama 1 AYLIK 1475 akçe bu nasıl bi denge nerdeyse 4 katı Süresi artıkça akçe fiyatı düşmesi lazım ama bu kadar da düşmez. Ya 1 GÜNLÜK olanı azaltın yada 1 AYLIK olanı arttırın ..intikamatesi yazdı:Yöneticilerin ticari zekalarına hayranım o akçe sayılarını o kadar güzel hesaplamışlarki istediğin şeyi bi seferde alamıyorsun tekrar yüklemek zorunda kolıyorsun, sanki ticaret yapıyor bunlar bence siz ticarete atılın önünüz çok açık...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- PASAXBERkAn
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: PAŞALAR
akçe sistemi herkeze hayrlı olsun ama fiyatları biraz pahalı onlarıda düşürseler süper olur...
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...