BaşLıkdaki gibi bu oyundan bekLentiLeriniz Nedir size ne yararı var biLgi falan mı veriyor arz lodos kesınce genel kulturumuz falan mı artıyor 4 yıldır oynuorum vallahi hiç birşey öğrenemedim oyunu da bu yüzden bıraktım. Sizede Bu oyunun Ne kazandırğını merak ettim ve soruyorum Bu İkv DeniLen oyunu neden oynuyoruz ?
Her TürLü SeviyeLi Eleştiriye Açığım Buyurun ArkadaşLar .
Bu İkv DeniLen oyunu neden oynuyoruz
Bu İkv DeniLen oyunu neden oynuyoruz
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Re: Bu İkv DeniLen oyunu neden oynuyoruz
çok güzel bi arkadas ortamı war ve hıc sıkılmıyorum 
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Diğer oyunlarda bulamadığım hikayeyi atmosferi arkadaşlığı bide türkçe olduğu için sanırım ikv nin en sevdiğim yani hayacanlarla dolu senaryosu en azından diğer oyunlar git şu kadar eşşek kes bak çikolata verecem değil önce araştırma sonra keşif en son kesme işte görev böyle olur :lol:
+1KaraXHayalet yazdı:Diğer oyunlarda bulamadığım hikayeyi atmosferi arkadaşlığı bide türkçe olduğu için sanırım ikv nin en sevdiğim yani hayacanlarla dolu senaryosu en azından diğer oyunlar git şu kadar eşşek kes bak çikolata verecem değil önce araştırma sonra keşif en son kesme işte görev böyle olur :lol:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Osmanlı
Bu oyunda inanılmaz dostluklar kazandım.
Kim bu oyunu oynayıpta dost kazanamadım diyorsa kendine baksın derim.
Bir Türk oyunu olduğu için başladım ve devam ediyorum.
Bundan Sonrada Dostluklarımın sayısını arttırmak ve destek olmak için devam edeceğim.
Bundan Sonrada Dostluklarımın sayısını arttırmak ve destek olmak için devam edeceğim.
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
:arrow:HarunYILMAZ yazdı:Bu oyunda inanılmaz dostluklar kazandım.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Kelimesi Kelimesine katılıyorumKaraXHayalet yazdı:Diğer oyunlarda bulamadığım hikayeyi atmosferi arkadaşlığı bide türkçe olduğu için sanırım ikv nin en sevdiğim yani hayacanlarla dolu senaryosu en azından diğer oyunlar git şu kadar eşşek kes bak çikolata verecem değil önce araştırma sonra keşif en son kesme işte görev böyle olur :lol:
Hiçbir online oyun oynayamıyorum bide İKV den baska

xXFENOMENXx
- Cover
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
senin gibi düşünenlerden farklı olmak içinKuzey yazdı:BaşLıkdaki gibi bu oyundan bekLentiLeriniz Nedir size ne yararı var biLgi falan mı veriyor arz lodos kesınce genel kulturumuz falan mı artıyor 4 yıldır oynuorum vallahi hiç birşey öğrenemedim oyunu da bu yüzden bıraktım. Sizede Bu oyunun Ne kazandırğını merak ettim ve soruyorum Bu İkv DeniLen oyunu neden oynuyoruz ?
Her TürLü SeviyeLi Eleştiriye Açığım Buyurun ArkadaşLar .
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose