ŞİFACI

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Delta Force

ŞİFACI

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Selamun Aleykum arkadaşlar şifacı kasmanın zorluklarını bilirsiniz , şifacı diger karakterlere göre en haksızlık edilen karakter (Bana göre ) görevden verilen efsunlu esya olayı beni bu fikre yönlendirdi.Eminim bir çoğunuzla aynı fikirdeyim karakürk görevinden savascıya alman balta sifacıya turnuol asa ? Sanki dalga geçiliyor cevriye görevi savascıya alman pant şifacıya büyü hasar zehir pant ,iflisten savascıya yücelen halit girmenç şifaya zehir pant gene, dev komodo savascıya urban tora tora satır şifacıya zehirdi galiba bi uyduruk silah neyse bu boyle gider..Gelelim 40 lvl de gelen çağrı yeteneğine ve büyücülerin tesla küresi şifacının çagrısına baktıgıma şunu görüyorum 15 puanda canı %50 artar hasarı %10 tamam eyvalalh büyücünü ki canı %50 artar hasarı her puanda artıyordu sanırım elektirik bilgisinden de + hasar her bir puanda %3 + hasar peki sunu sormak isterim büyücü zaten sürekli ofansif halde hasar veren bi karakter bu kadar özellikli güzel yetenek veriliyor şifacının ki niye böyle kalmış ?Ben şu önerimi sunmak isterim ; çağrı yeteneğinde hasar artırılsın her bir puanda %3 [15 puan veriyoruz 300 vuruyo 1 puan veriyoruz nerdeyse aynı ee biz puanları cebimizdenmi çıkartıyoruz hele hele şifacı için çok önemli puanlar] ve şifacının üstündeki hasarın %15'i hayvana aktarılsın aynı büyücüdeki oldugu gibi elektirik bilgisinden aldıgı +hasar bence bu çok zor bir şey degil

:arrow: Oyun yöneticileri önerimi dikkate alırsanız çok sevinirim.Teşkillattan saygılar sevgiler...
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ŞİFACI

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

;) bana kalırsa buyu zehir we buyu asit de guzel buyuler
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xKaBuSx »

zehirle 300 vurursun oda kritik gelirse ;) benim burda ki asıl amacım çağrı yeteniğiydi yukarda belirttiğim gibi düşünceleriniz paylaşın arkadaşlar tartışalım çeşitli konularda
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Gözterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkürler üstad şifacılar...
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ

“Şifacı” sayfasına dön