Merhabalar, İkv Dükkanda Birçok güzel yenilikler. var,
Örneğin Arkadaşlar,Yasaklı lar Listesi Büyültücü Gibi,
Bunun arasına Aslında birtaneside Güzel Olurdu,
Kimileri Çarları çalınma riskine Karşı Karekterlerini aktarıyorlar vb, ve kimilerininkide 3 aktarmayı doluyor, Diyorumki Akçe İle Ekstra Karakter Aktarma Hakkı Satın Alına Bilsin
Mesela x3 Karekter Aktarma Hakkı,
300 Akçe.
İyi Forumlar..
+byH[M]F-
AKÇE ile KRAKTER TrANSFER HAKKI ?
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Karekter Aktarma Hakkı (Akçe)
Kesinlikle katılıyorum . Hatta bu öneriyi mail olarak göndereceğim ikv desteğe
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Evet Güzel Bir Öneri 3 Defa Akrarılmış Karakter Sahiplerinin İşine Yarayabilir,,kuccukhusam1 yazdı:Merhabalar, İkv Dükkanda Birçok güzel yenilikler. var,
Örneğin Arkadaşlar,Yasaklı lar Listesi Büyültücü Gibi,
Bunun arasına Aslında birtaneside Güzel Olurdu,
Kimileri Çarları çalınma riskine Karşı Karekterlerini aktarıyorlar vb, ve kimilerininkide 3 aktarmayı doluyor, Diyorumki Akçe İle Ekstra Karakter Aktarma Hakkı Satın Alına Bilsin
Mesela x3 Karekter Aktarma Hakkı,
300 Akçe.
İyi Forumlar..
+byH[M]F-

xXFENOMENXx
Akçeler yanılmıyorsam(tam bilmiyorum) hesaba yükleniyor PLUS gibi ama genede 3 olmasada 1 de olur o da yeterli olur arkadaşımı tebrik ediyorum çok güzel bir öneri İKV desteğe öneri olarak yollayacağım.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Gönderdim ben Çoktan.. (=BAKII yazdı:Kesinlikle katılıyorum . Hatta bu öneriyi mail olarak göndereceğim ikv desteğe
Karakter Transfer'lerinin 3'den fazla olmasını bende destekliyorum. Fakat böyle bir işlemin Akçe ile yapılmasını pek doğru bulmuyorum; her işlemi Para ile bağdaştırmak çok iyi değil bence.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
Umut'a katılıyorum...Locus yazdı:Karakter Transfer'lerinin 3'den fazla olmasını bende destekliyorum. Fakat böyle bir işlemin Akçe ile yapılmasını pek doğru bulmuyorum; her işlemi Para ile bağdaştırmak çok iyi değil bence.
Teşekkürler, adımı bildiğine göre beni tanıyorsun, ben seni tanımıyorum yanlızrockipsiz yazdı:Umut'a katılıyorum...Locus yazdı:Karakter Transfer'lerinin 3'den fazla olmasını bende destekliyorum. Fakat böyle bir işlemin Akçe ile yapılmasını pek doğru bulmuyorum; her işlemi Para ile bağdaştırmak çok iyi değil bence.
Özel Mesaj atarsan tanışırız
Merhaba,
İKV Dükkan sadece bu ürünler ile sınırlı kalmayacaktır. Yeni ürünler zamanla eklenerek dükkanımız daha da şekillenecektir.
İKV Dükkanlarından yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
İKV Dükkan sadece bu ürünler ile sınırlı kalmayacaktır. Yeni ürünler zamanla eklenerek dükkanımız daha da şekillenecektir.
İKV Dükkanlarından yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.