VEDA..
-
- Acemi Savaşçı
VEDA..
OYUNDA HEP SAVAŞCIYDIM betadan bu yana hep ikv ye destek oldum meteorda eminönünde sayısız daikalarım gecti güzel dostluklar kuruldu büyücü kasmayı hic düşünmedim iyi kötü bi ecel yaptım ama bunun dışında şaheserim hic olmadı ilk ve tek kalacak benim icin.lonca dediler cevre dediler benim girdigim saatte onlar oyunda yoktu onlar gel dediginde ben calışıyordum.gercek dostlarımı tanıdım sıgınak ve migrat sayesinde takısını tamamlayan zırhını alan artık selam bile vermeden yanımdan gecip gidiyordu ben hep savaşcıydım hepte savaşcı olarak kalacam son savaşımı veriyorum cok düşündüm meteorda 2saat oturdum ve bi karar aldım bu kararım son savaşımdı son kez cantama baktım yaşadıgım anlar geldi gecti film gibi gözümün önünden ecelimi ürettigim o gün geldi aklıma nasılda mutluydum o ecel hep dostlarıma calıştı ama o dostlarım bölgelernen beraber yaşananları unuttular en cok kahredende budur beni:((kısaca ikv nin deyimiyle ve yönetimin savaşcılara haksızlıgı karşısında ve dostlarımın riyakarlıgı ile oyunu ve ikv yi tamamen bilgisayarımdan kaldırma zamanı.ama ben ve benm gibi düşünenler oldugu sürece bu durumu gecte olsa düzelteceklerdir kac savaşcı harakiri yapacak daha bilmiyorum ama ben son harakirimi yapıyorum..yata ötenazi hakkımı kullanıyorum.elveda ikv.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::sOnsaMUrayxx
- PASAXBERkAn
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: PAŞALAR
Re: VEDA..
BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞİM REELDE MUTLULUKLAR
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...