SAYIN ARKADAŞLAR AKÇE PARA TUZAĞIDIR AVE HATTIMLA İKV 2500 YAZIP 7979 GÖNDERDİM SONRA ONAYLAYIN MESAJI GELDİ ONAYLA DIM 25 TLM GİTTİ SONRA BİR HATA MESAJI GELDİ BUNU DESTEK EKİBİNE GÖNDERDİM VE GM LERİN CEVABI ŞU
Merhaba,
Hata nedeni ile talebiniz onaylanmamış ve GSM hattınızdan herhangi bir kesinti yapılmamıştır. Akçe satın alabilmek için tekrar başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
AMA BEN O GÜN AVEA YI ARADIM VE AVEA MÜŞTERİ HİTMEZTLERİ HATTIMDAN 25 TL DÜŞÜŞ OLDUĞUNU SAPTAMIŞTIR
VE BENİ OLAYIN İNCELENESİ İÇİN BEKLEMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİR.......... YANİ HATTIMDAN 25 TL KESİLDİ
İKV YÖNETİMİ NEREDEN PARA ÇALACAĞINIZI ŞAŞIRDINIZ BU BARDAĞI TAŞIRAN SON SON DAMLA İDİ
ADAM GİBİ BİŞEY YAPAMIYOSUNUZ.BENİ MAĞDUR DURUMA DÜŞÜRÜYORSUNUZ SİZE YATIRDIĞIM BÜTÜN PLUS PARALARI AKÇE PARAM HARAM OLSUN
BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA İKV MAHKEMEYE VERECEĞİM
- nedenbenya
- Salgın Koruyucusu
Re: BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA İKV MAHKEMEYE VERECEĞİM
ÖNCELİKLE MERHABA SABIR LA BEKLEMEKTEN BAŞKA SEÇENĞİNİZ YOK BU İKVDEN KAYNAKLANAN BİR SORUN DEĞİLDİR ANCAK BEKLEMEKTEN BAŞKA BİR SEÇENEĞİNİZ YOKTUR
DİCEM AMAM BIRAK BU AYAKLARI DİCENİZ
BENDE DİYOMKİ:
VERMESSEN ALLAH KAHRETSİN SENİ DİYOM..
SAYGILAR
DİCEM AMAM BIRAK BU AYAKLARI DİCENİZ
BENDE DİYOMKİ:
VERMESSEN ALLAH KAHRETSİN SENİ DİYOM..
SAYGILAR
En son amirall tarafından 02 Mar 2011 18:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
%100 desteğimsin kardeşim.
Şimdi Gelirler bu konuyu silerler.
Şimdi Gelirler bu konuyu silerler.
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

KINIYORUZ

KINIYORUZ
- nedenbenya
- Salgın Koruyucusu
YETER YA .......... BÖYLE İŞİ 25 TL M GİTTİ ADAM KESİNTİ YAPILMAMIŞ DİYO HIRSIZMISINIZ NESİNİZ
- EjderKapani
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Valla ben şuana kadar tam 9000 akçe çektim 2 avea hattımdan hiç bi sorun çıkmadı. sadece 1 epin geç geldi.
90TL = 9,000 Akçe
90TL = 9,000 Akçe
- nedenbenya
- Salgın Koruyucusu
BANA İNANMMAYABİLİRSİNİZ NE DİYEBİLİRİMKİ AMA ŞUNU DİYORUM BEN BÖYLE B...TAN BİR EKİP GÖRMEDİM BİR MAİLE 8 SAAT SONRA MESAJ ATIYOLAR ODA SORUNUMUZU ÇÖZEMİYOLAR İKV YÖNETİMİ ARADINIZMI AVEAYI BAKIN 25 TL DÜŞÜŞ YAŞANMIŞMI YAŞANMAMIŞMI EĞER DÜŞMEDİYSE EN ADİ ŞEREF.....ZİM EĞER DÜŞÜS YAŞANMIŞ İSE SİZ EN ADİ ŞE ......SİZSİNİZ
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Olurmu Böle iş Arkadaşlar, Ver gittsin mahkemeye (=
Merhaba,
Konu ile ilgili meramı, veya sıkıntıyı gerekli belgeler ve alakadar bilgilendirme ile destek adresimizden çözebilecekken, hakaret içerikli söylemler ile operatörünüz ile yaşamış olduğunuz sıkıntıyı tüm İKV Destek Takımına adletmeniz hoş karşılanabilir türden bir hadise değildir.
Forum hesabınızı bu tavrınıza binayen 14 gün uzaklaştırıyorum.
Bilginize.
Konu ile ilgili meramı, veya sıkıntıyı gerekli belgeler ve alakadar bilgilendirme ile destek adresimizden çözebilecekken, hakaret içerikli söylemler ile operatörünüz ile yaşamış olduğunuz sıkıntıyı tüm İKV Destek Takımına adletmeniz hoş karşılanabilir türden bir hadise değildir.
Forum hesabınızı bu tavrınıza binayen 14 gün uzaklaştırıyorum.
Bilginize.