Şifacı Kasmada Kullanılacak Yetenek Dilimlerinden Bir Örnek
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Re: Şifacı Kasmada Kullanılacak Yetenek Dilimlerinden Bir Örnek
Konunun yardımı dokunduysa ne mutlu bize
bu arada 30 dan 36 ya kadar neye verecez diye sormuş arkadaş geçde olsa cevaplayım 30 seviyedeki yetenek 36 ya kadar kasılmana yardımcı olur sen istediğine verebilirsin önerim meditasyon olacaktır
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
şunuda eklemek istiyorum savaşcı ve büyücüden sonra şifa kasmaya çalışan çok zor ve yavaş olduğunu düşünür. Fakat şifa kasmaktaki amaç hızlıca en üst seviyeye ulaşmak değildir. Bu düşünce ile şifacı kasmak zulümdür. Yavaş kasmanın daha çok faydaları vardır sabrı öğretir maden toplayamazsan toplamaya bile başlayabilirsiniz
bunun yanında şifacı çok fazla yetenek kombinasyonu oluşturabilir bunuda zamanla anlayacaksınız ikvde şifacılarla ilgili bir video çekmeye başladım eğer tamamlayabilirsem (uzun sürecek bir çalışma) çok yararlı olacağından eminim
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Mesajım bulunsun.
- Ssplendorr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
neden asit ???ikvm yazdı:evet arkadaşlar bu kişiye göre değişebilir tartışılabilir şifacı kasarken bnm kullandığım taktik bu şekildedir çoğu kişi bana soruyor sen nasıl kasdın şifacını diye bu bir öneridir bunun birden fazla seçeneğide olabilir kesinlikle tartışma konusu deildir.
********************************************************************************************************************************
SEVİYE 1 kasmaya başladık
- iyileştirme 1 bilgisi 1
SEVİYE 8
- iyileştirme 1 bilgisi 15
SEVİYE 10
- iyileştirme 1 bilgisi 15 zehir 4
SEVİYE 16
- iyileştirme 1 bilgisi 15 zehir 15 ruh kalkanı 1
SEVİYE 23
- İyileştirme 1 bilgisi 15 zehir 15 ruh kalkanı 15
SEVİYE 30
- iyileştirme 15 bilgisi 15 zehir 15 ruh kalkanı 15
SEVİYE 36 gbm ye girioruz
- iyileştirme 15 bilgisi 15 ruh kalkanı 15 asit 12 asit bilgisi 15
SEVİYE 39
- iyileştirme 15 bilgisi 15 ruh kalkanı 15 asit 15 asit bilgisi 15 büyü meditasyon 3
SEVİYE 40 gbm ye giriyoruz
- İyileştirme 15 bilgisi 15 ruh kalkanı 15 çağrı 15 ck 15 meditasyon 2 büyü bozma 1 can verme 1 asit 1
SEVİYE 47
- iyileştirme 15 bilgisi 15 ruh kalkanı 15 çağrı 15 ck 15 meditasyon 15 büyü bozma 1 can verme 2 asit 1
SEVİYE 49 gbm ye girioruz
- iyileştirme 15 bilgisi 15 ruh kalkanı 15 meditasyon 15 element direnç alanı 15 ck 15 iyileştirme çemberi 5 büyü bozma 1 can verme 1 [asit 1 ]
___________________________________________________________________________________________
bu kadar anlaşılmayan noktaları söylerseniz eğer daha iyi bilgi verebilirim size bn bu şekilde ilerledim. Umarım bir hatam yokdur varsada affola tartışılır bir konu herkesin fikirleri ayrıdır kendine özgüdür.
Not : SEVİYE 49 olduğunuzda verdiğim yeteneklerle acemiliğinizi geliştirip ustalaştırabileceğiniz yetenekdir. Benim kullandığım yada tercih ettiğim meditasyonu kaldırıp fiziksel dirence vermekdir ama en önemlisi kendinize bir amaç belirleyin
...
Kontrealçik.....///.....Thenirvana....///....Bodyxredbulll
KaTy PeRRy
[ ( - E.T-) ]
ŞebNeM FeRaH

Caroline Wozniacki
AnDreA PeTkoViç
[{ PeTko DanCe }]

Love You
Her bahar öncesinde
Kardelene dönüşmeyi
Kopmayı koparılmayı anlat