Forumda gezerken gözüme takılan bir yazı oyun evre ve karakterleri özdeşleşen kendine has bir dokusu olan oyundur.Lütfen ikvyi FARKLI OYUNLARLA kıyaslamayınız diyor.Bu sözlere bu güncelleme ne kadar saçma.Re: İkv PéLér!n
İleti Sahcihan 15 Nis 2010 19:48
İstanbul kıyamet vakti ilk türk yapımı online oyun . Oyun evreni kurgusu ve karakterleri tamamen bizim kültürümüzle özdeşleşen kendine has bir dokusu olan oyundur. Pelerin tamamen yabancı kültüre ait bir öğedir. Bana bir örnek verebilirmisiniiz şu türk pelerin giyiyordu die ? Lütfen ikvyi farklı oyun ve kültürlerle kıyaslamayınız.
İçergirip bakmakta fayda var bunu diyen kişi bir yetkili
İçergirip bakmakta fayda var bunu diyen kişi bir yetkili
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İçergirip bakmakta fayda var bunu diyen kişi bir yetkili
Yabancı kültürlere ait demiş oyunun içindekiler çokmu türklere ait
Yha adam başımızı kaşıcak dakika yok diyor DoNotDistrub bi forum oyunuvardı bi 131 sayfa filan var adamın her konuda mesajı var bilmiyorum artık gerçekten zamanımı yok ( Şimdi siler mesajlarını :lol: )
:arrow: viewtopic.php?f=34&t=9193
:arrow: viewtopic.php?f=34&t=9193
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Forum Kuralları Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>