Herkezin bildigi gibi dükkan açıldı...çok da güzel oldu herkezin emeğine sağlık..fakat ikv yönetiminin söylemleriyle kurallarıyla çelişen durumlar ortaya cıktı malesef..
ikv içerisinde gercek para ile maden,item,oyun parası ve car alım satımı yasak..evet bu şekilde olması cok güzel fakat dükkan uygulamaya girdiği andan beri oyun içerisinde akçe e-pini satanlar türedi..
e-pin ile ne alınıyor;maden,oyun parası,item vs vs..peki akçe nedir??? akçe gerçek paradır..100 akçe =1tl..
peki şimdi sormak istiyorum para ile maden almak isteyen kişinin ban yemesi nekadar mantıklı???
hadi bu kural..kurallara göre banlanıyor öyleyse soruyu değiştiriyorum;
akçe e-pini ile maden alanın banlanmaması kuralların işlemediği manasına gelmiyormu???
NOT:e-pin satan herkezi oyun içi şikayet yöntemi ile şikayet ederim ve gereğinin yapılmasını beklerim..ama bir kez olsun cezai işlemin uygulandığına dair mail almadım..
Gerçek para ile oyun parası,maden,item,car alım ve satımı..
Gerçek para ile oyun parası,maden,item,car alım ve satımı..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- Parthenious
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Gerçek para ile oyun parası,maden,item,car alım ve satımı..
E-pin satışları, artık serbest değil. Bunu oyun içinden de defalarca duyurduk.
Fuar döneminde isim değiştirme e-pini sahibi olamamış arkadaşlara faydalı olması amacı ile serbest bırakılan E-pin satışları, bazı kendini bilmezlerin bu durumu suistimal ederek haksız kazanç sağlama yoluna gittikleri ve bunun da önlenememesi yüzünden yeniden yasaklandı.
Resmi açıklama isteyenler için açıklama yakında gelecektir, benimki dostane bir uyarı sadece..
Fuar döneminde isim değiştirme e-pini sahibi olamamış arkadaşlara faydalı olması amacı ile serbest bırakılan E-pin satışları, bazı kendini bilmezlerin bu durumu suistimal ederek haksız kazanç sağlama yoluna gittikleri ve bunun da önlenememesi yüzünden yeniden yasaklandı.
Resmi açıklama isteyenler için açıklama yakında gelecektir, benimki dostane bir uyarı sadece..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Re: Gerçek para ile oyun parası,maden,item,car alım ve satımı..
Güzel açıklama açıkcası bende çok rahatsız oluyordum bu durumdan.. bir doğru,bir kural varsa herkez uymalı ve uymayanlara gerekli işlem yapılmalı diye düşünüyorum..umarım gerekli açıklamada biran önce yapılır..
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk