Yeni gelen akçe sistemini beğenmeyen veya beğenip çok hoşuna giden arkadaşlar mevcut.
Ancak bu gelen akçe sistemindeki yüzde hesaplaması acaba neye ve kime göre yapılmış çok merak ediyorum.
Başımıza gelen olay şudurki; 6 kişilik bir grupta 5 kişi Migrat Arttırıcı yükleyip Migrata girdik.
Cent i kestiğimizde sadece 1 kişiye Pantalon düştü 1 Kişiyede yüzük düştü.
Junon u kestiğimizde grupta hiç kimseye zırh düşmedi.
Şimdi Migrat arttırıcının detay kısmında yazan yazıya göre şefin %20 lik Şahaser verme olasılığı gruptaki Migrat arttırıcı sayısına göre yükseliyor.
Biz 5 kişi Migrat arttırıcı yüklediğimize göre 5x%20 = %100 yapar. Bizlerin okuduğu okullarda %100 kesin demektir.
Yani Junondan Şahaser %100 düşmesi gerekirken. Acaba bizler neden Şahaser alamadık?
Bunun mantıklı bir açıklaması varmıdır. Yoksa bizim bildiğimiz hesaptan farklı bir hesapmı kullanılıyor?
Bu yüzde olayını biri bize açıklasınki bizde ona göre Kullanalım akçelerimizi....
Biri bana bunu Açıklayabilcekmi? (%100 ne demek?)
Re: Biri bana bunu Açıklayabilcekmi? (%100 ne demek?)
Bende sarraf artırıcı aldım ama 3. seviye saf madenler 1 gün aralıksız çekmeme rağmen düşmedi.. hakkaten bir sorun var bu işte, ve senin gibi çoğu kişi gb artıcılardan şikayetçi enteresan bi durum..
Merhaba,
Bahsettiğiniz şans sistemi tam olarak o şekilde değildir.
Grup Bölgelerinde yağma artırıcılar olmadan, her karakterin kendine özgü, değişken ödül kazanma olasılık değeri vardır. Yağma artırıcılar sizin değişken olan ödül kazanma olasılığınızı artırmaktadır.
Misal olarak; o an ki grup bölgesine girdiğinizde 1/6 şans oranınız oluştuysa bunu asla İKV Dükkan'da satılan ürünler ile %100 e çıkartamazsınız. Çünkü ödül kazanmanıza %100 garanti veren bir ürün yoktur. Sadece ödül kazanmanızı artıran bir sistem vardır.
Kazanacağınız ödül sadece nadide veya şaheserden oluşmayabilir. Sarı veya Turkuvaz renkte ki her ödülde bu şans artırıcıdan etkilenmektedir.
Grup Bölgelerinde yağma artırıcılar olmadan, her karakterin kendine özgü, değişken ödül kazanma olasılık değeri vardır. Yağma artırıcılar sizin değişken olan ödül kazanma olasılığınızı artırmaktadır.
Misal olarak; o an ki grup bölgesine girdiğinizde 1/6 şans oranınız oluştuysa bunu asla İKV Dükkan'da satılan ürünler ile %100 e çıkartamazsınız. Çünkü ödül kazanmanıza %100 garanti veren bir ürün yoktur. Sadece ödül kazanmanızı artıran bir sistem vardır.
Kazanacağınız ödül sadece nadide veya şaheserden oluşmayabilir. Sarı veya Turkuvaz renkte ki her ödülde bu şans artırıcıdan etkilenmektedir.
Peki sorarım size !SirOnur yazdı:Merhaba,
Migrat'tan sarı yada turkuvaz renkli item bekleyenmı varda böyle bi iş yaptınız ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ben bu açıklamaya gerçekten üzüldüm. Ürün açıklamalarında yağma artırıcı tanıtılırken %60 sana düşme şansını artır %20 de item düşme olasılığını artırır diyorsunuz. Bu hesapla 5 kişinin o artırıcıyı yüklemesi (plus paket ayrıcalıklarını devreye sokmuyorum bile) Şef yatatıktan %100 item düşmesi anlamı taşır. Bu da arkadaşın dediği gibi, kesin item düşecek anlamına gelir. En azından reel matematik bunu öngörür. Siz nerenin matematiği ile çalışıyorsunuz bilmiyorum. Bir inek kaç para? alacaksam 3, satacaksam 5 altın derseniz biz boşu boşuna hala şansa dayalı olacak kesinliği olmayan birşeye para yatırmayalım derim.
Diğer arkadaşın dediği gibi bu artırıcıyı alanlar, o şeflerden sarı item bekleyenler değil. Bizlerden sizlerin emeklerinize saygı duymamızı bekliyorsanız , sizlerde bizlere saygı duyun. O kadar emek verip ve üzerine Artırıcı alıp hemde gruptaki 5 kişiye, itemsiz yada sarı itemle döneceksek şef yaratıklardan bu eklentiyi almamız için bir sebep sunmanız gerekir bize... İlk girenlerin 3 zırhı aynı torbada gördüğü bir dönemden sonra bunları konuşuyor olmamız bile saçma aslında.
Bence bunları göz önüne alın ve reel matemeatikle hareket edin derim. Yada şans oranları kısmında oynayın herkes alsada %99 olsun düşmez ise %1 e denk gelmiş dersiniz kaçma şansınız olur.
İyi forumlar.
Diğer arkadaşın dediği gibi bu artırıcıyı alanlar, o şeflerden sarı item bekleyenler değil. Bizlerden sizlerin emeklerinize saygı duymamızı bekliyorsanız , sizlerde bizlere saygı duyun. O kadar emek verip ve üzerine Artırıcı alıp hemde gruptaki 5 kişiye, itemsiz yada sarı itemle döneceksek şef yaratıklardan bu eklentiyi almamız için bir sebep sunmanız gerekir bize... İlk girenlerin 3 zırhı aynı torbada gördüğü bir dönemden sonra bunları konuşuyor olmamız bile saçma aslında.
Bence bunları göz önüne alın ve reel matemeatikle hareket edin derim. Yada şans oranları kısmında oynayın herkes alsada %99 olsun düşmez ise %1 e denk gelmiş dersiniz kaçma şansınız olur.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Şimdiki cevabınız nedir Beyler ? bu olay KISA VE ÖZ şekilde başka türlü anlatılamaz . Tebrikler Kardeşim.Sanatkarr yazdı:Ben bu açıklamaya gerçekten üzüldüm. Ürün açıklamalarında yağma artırıcı tanıtılırken %60 sana düşme şansını artır %20 de item düşme olasılığını artırır diyorsunuz. Bu hesapla 5 kişinin o artırıcıyı yüklemesi (plus paket ayrıcalıklarını devreye sokmuyorum bile) Şef yatatıktan %100 item düşmesi anlamı taşır. Bu da arkadaşın dediği gibi, kesin item düşecek anlamına gelir. En azından reel matematik bunu öngörür. Siz nerenin matematiği ile çalışıyorsunuz bilmiyorum. Bir inek kaç para? alacaksam 3, satacaksam 5 altın derseniz biz boşu boşuna hala şansa dayalı olacak kesinliği olmayan birşeye para yatırmayalım derim.
İyi forumlar.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
%100 ün anlamı =Hiç istinasız olacak şey demek...
indirimde %100 se beleş demek...
%100 çıkacak demek hiç istinasız full saf maden çıkartmak demek...
Hiç istinasız %100 migrattan grup atıyosan item düşer demek..
bunlar örnekti ...
Açıkçası %100 kavramı kesinlikle olacak anlamını taşımaktadır...
indirimde %100 se beleş demek...
%100 çıkacak demek hiç istinasız full saf maden çıkartmak demek...
Hiç istinasız %100 migrattan grup atıyosan item düşer demek..
bunlar örnekti ...
Açıkçası %100 kavramı kesinlikle olacak anlamını taşımaktadır...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Selamlar
Yanilgilardasiniz arkadaslar
bir yaratiktan esya dusme olasiligi: %10 olsun, bu tamamen farazi, anlasilmasi kolay olsun diye sectim
5 kisi ile "esya dusurme olasiliginin" %100 artmasi demek, %10'luk "esya dusurme olasiliginin" %100 artis gortererek %20'ye cikmasi demektir. esya %100 dusecek demiyor orada.
ve Atos, teskilatin lodoslari ile yuzlesmek icin geri doner...
bir yaratiktan esya dusme olasiligi: %10 olsun, bu tamamen farazi, anlasilmasi kolay olsun diye sectim
5 kisi ile "esya dusurme olasiliginin" %100 artmasi demek, %10'luk "esya dusurme olasiliginin" %100 artis gortererek %20'ye cikmasi demektir. esya %100 dusecek demiyor orada.
- Qxxbuz
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Atos arkadaşında dediği gibi;Athos yazdı:Selamlar
Bir yanlış anlaşılma olmuş örneğin şaheser düşme olasılığı %20 sizin 5 ininzdede şans arttırıcı var bu durumdada %20 ihtimalin %100 artışı yani %40 olacaktır. Sevgilerimle....
Farabi - Alibey
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Kod işindede yanlış anlama dediler bundada onu diyorlar başka cevap yok tek bildikleri ''Yanlış Anlamışsınız''
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM