Hani Benzemeyecekti.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pit10xx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Hani Benzemeyecekti.

Mesaj gönderen pit10xx »

Arkadaşlar öncelikle herşeye muhalefet olan bi insan değilimdir fakat her nekadar kimse inanmasada oyunun ilk açıldığı günden bu yana her olumsuzluğu sineye çekip oyunumuzu el üstünde tutmaya devam ettik , tam aksini yapanlarıda susturmayı bildik.Belki hastalıklı bi insan gibi yaklaşıyorum oyuna ama bu idişat gidişat değil oyun açılmadan önce ve açıldıktan sonra diğer oyunlara benzemiyeceği , benzememesi gerektiği söylenmişti ve bizde buna saygı duyduk çünkü olması gerekende buydu.Korkarımki herşey maddiyata bağlanmaya başladı umarımki günün birinde "OYNA" tuşuna bastığımızda "Oynaya bilmek için yeterli bakiyeniz bulunmamakta" şeklinde bir mesaj çıkmaz. Onun dışında başlıkta koyduğum mevzuhata gelirsek ;

1-gereğinden fazla modern unsurlarla , tam aksi olan eski tip unsurların kaynaştırılmaya çalışılması

2-her nekadar klasikleşsede domuz olayı

3-silahların birbirine uyumu tamamen zıt olamasına karşın birde efekt konulması

bunlar zaten yeteri kadar IKV nin diğer oyunlara benzemesi açısından yeterli maddeler. Benim görüşüm bu , buraya yazılacak tam zıttı görüşlerede saygım sonsuz ve aynısını sizlerdende bekliyorum ve sanırım IKV yi diğer oyunlardan ayıran tek unsur aktif yöneticinin bulunmaması. Her ne olursa olsun yinede biz boş vaktim
izi doldurmaya elimizden gelen desteği sunarız umarım beni yanıltan konumlara gelir IKV...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön