Avea da sorunmu var
Avea da sorunmu var
Ben akçe seçiyorum sonra msj geliyor onay yada evet yazınız diye sonra 2 sinde denedim gönderdim başarısız diye uyarı geliyor başarısız olsa ilkte niye 50 krşumu alıyor ozman
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Avea da sorunmu var
5 dk önce aldım Avea ile akçe başarılıydı biryerde hata yapıyor olabilirmsin ?
akçe almak için IKV1000 yazıp 7979 gönderiyorum ve sonra onay istiyor onayıda yapıyorum olmuyor ama ilk gönderdiğimde IKV1000 yazıp göndelirdi diyor ama onay başarısız diyor sorun telde olsa ozman niye ilkte göndersin
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
yoğunluktan dolayı işleminiz gerçekleştirilememktedir diyor herkes yolluyor sana tavsiyem gece 1 2 gibi tabi uyumuyorsanalican1 yazdı:akçe almak için IKV1000 yazıp 7979 gönderiyorum ve sonra onay istiyor onayıda yapıyorum olmuyor ama ilk gönderdiğimde IKV1000 yazıp göndelirdi diyor ama onay başarısız diyor sorun telde olsa ozman niye ilkte göndersin

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- lebronitron
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
Az önce bende 2500 akçe aldım.. Yoğunlukla ilgili bir hata almadım.. Hattınla ilgili bir sorun olabilir.
XxMaRSxX - xxMARSxx - Themars
arkadaşlar desteğe söyledim dediler mobil ödemen kapalıdır gibi bişyler yazdılar ama baktım resmi siteye bulamadım
- Hammerx
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Awea müşteri hizmetlerini ara mobiL Ödmen açık mı bi soRalican1 yazdı:arkadaşlar desteğe söyledim dediler mobil ödemen kapalıdır gibi bişyler yazdılar ama baktım resmi siteye bulamadım
*
*
*