ŞeRRuh V.s. ChoosensxDoKToR-[100Milyon+50 Kudret iksiri]-5,0

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
doktor
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Re: ŞeRRuh V.s. ChoosensxDoKToR-[100Milyon+50 Kudret iksiri]-5,0

Mesaj gönderen doktor »

MERANIN DERDİ BEN OLMUSUM DEMEKKI ZAMANINDA PEK PIS KOYMUSUM !

BEN YENDIGIM KONULARI ACINCA NELER SOYLENIR USTELIK PARALARI ALAMADIGIM VS LERDE , AMA BU SERRUHA YALAKALIK DIZ BOYU !

ARKAMIZDAKI KÖPEKLERİ HAVLAMADIKCA KURT OLDUGUMUZ BELLI OLMAZ !

SeRRuh sana su kadar soyleyeyım . Oyununu ortaya cıkaracagım ;) Bir büyücü elektrık dırencı 700 küsür olan sıfaya o kadar vuramaz.Vursa bıle ustu mordur . Ama senın asıt dırencınde en az 600 cunku asıt ıslemıyordu . Yanı yaptıgın sey tamamen sacmalık bı duzenbazlık var bu kadar soyluyorum

PARANI ALDIN İKİLE !

EMİN . !
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

doktor yazdı:MERANIN DERDİ BEN OLMUSUM DEMEKKI ZAMANINDA PEK PIS KOYMUSUM !

BEN YENDIGIM KONULARI ACINCA NELER SOYLENIR USTELIK PARALARI ALAMADIGIM VS LERDE , AMA BU SERRUHA YALAKALIK DIZ BOYU !

ARKAMIZDAKI KÖPEKLERİ HAVLAMADIKCA KURT OLDUGUMUZ BELLI OLMAZ !

SeRRuh sana su kadar soyleyeyım . Oyununu ortaya cıkaracagım ;) Bir büyücü elektrık dırencı 700 küsür olan sıfaya o kadar vuramaz.Vursa bıle ustu mordur . Ama senın asıt dırencınde en az 600 cunku asıt ıslemıyordu . Yanı yaptıgın sey tamamen sacmalık bı duzenbazlık var bu kadar soyluyorum

PARANI ALDIN İKİLE !

EMİN . !

Demek bir büyücü elektrik ile direnci 700 olan şifacıya o kadar iyi vuramaz he :lol: siz arızamısınız çocuklar ? Meteorit+ Buz+Yıldırım olan bir yetenek sisteminde nasıl olduda yıldırımın verdigi hasara baktın sen ? :) Sana yıldırım ile vuracagım en yüksek hasar 700-800 dür. Buda Can Kurtaran'ı silmeye yeterde artar ;) Ama sen bunları düşünebilecek kadar zeki degilsin ki eğer biraz mantık ve zeka olsa sende yenilmezim demezsin..
aNaRcHy yazdı:
G0kTurk yazdı:Yürü be Murat kim tutarbilir ki seni ?

Her geçen gün senden yeni bir başarı görmeye alıştı meran fertleri . O kendini beğenmiş Choo'lara en güzel cevap budur sanırım . Karakter sınıf tanımayız diyorlardı birde :)

Bu sunucuda "BÜYÜ" tabirini tam anlamıyla yansıtan tek büyücüsün be kardeşim. İnletiyosun Meran'ı ...
Katılıyorum, üstüne büyü tanımam kardeşim. Bir söz vardır sevgili Choosensx Loncası üyeleri.. ''Büyük lokma ye, büyük konuşma.'' diye duymuş olmalısınız ki şüphem yok. Ama kimileri var ki bunu da çok iyi biliyordur; ''Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.'' ;) Yarın öbür gün Murat'ın başına üşüşürler v.s v.s diye. Neyse kardeşim tebrikler. 8-)

3-4 Hafta oyuna sık giremedim ve akşamları oyuna girdigimde bizim elemanların hepsine V.s teklif etmiş ve Murat'ı çağırın diye rahatsız etmiş her gün,her akşam V.s v.s demekten bıkmadı ona sadece miktarı yükseltmesini söyledim ve en fazla 100m çıkarabildi +50 Ejderha iksirde cabası oldu.Acaba neden sadece bana V.s teklif ediyorlar onu anlamadı ya digerleri bunlarla uğraşmaktan çekiniyor yada bunların bana bir garezi var.Bir ara zarf attım dedim ki; Sen beni 5,0 yen ama parayı ben alırım ve sende Foruma konu açarsın Şerruh'u 5,0 yendim diye tamam mı dedim Sevinçten havalara uçtu.. Sadece şakaydı dedigimde yüzünü görmek isterdim :lol: Neysee Sağol kardeşim paraya ihtiyacınız olursa bir pm uzagınızdayım para sıgmıyor artık Çantama ;)
Lan özürlü bu benim sorumun cvbımı ? benim yaptığıma yanlış diyen sen değilmisin? o halde niye aynısını yapıyorsun sıkıntı burada benim hava atmam senin zoruna gidiyor ve bana karışıyorsan aynısını yapmıyacaksın adam gibi adamsan!...

Ayrıca tekrar söylüyorum senin dışında benim büyümü kesen olmadı ve ben bu konuda fotolar attım foruma havalara girdim doğru; ama hiçbir zaman kimsenin parasını çalmadım ceketi kazandın geri senden 125mye aldım 125mde bu vsde kaybettim bi wsdede 50m kaybetmiştim toplam 300m en azz ve hepsinide verdim bana hırsız diyenlere bacısına cam açtırıp çar çalıyor diyen adi iftiracılara(bendenşairolmaz,bendenozanolmaz) iyi bir kanıttır bu fotolar...

Ortağım msj attığında en çok neye üzüldüm biliyomusun ;yine sana yenilmemize 300m lan azmı sayemizde zengin oldun bizde iyiye iyi denir doğruya doğru işi biliyorsun ve tek rakibimsin

Sen yaptıgına yine yanlış diyorum.. Yenilmezim ne demek ? Ne haddine bu kadar büyük konuşmak ?
Bana aynısını yapıyorsun demişsin eğer sen yenilmezim diye dolaşırsan seni yenipte foruma koymamak olur mu ? Neden olmasın ki seninde işine gelir ;) 300m den Daha fazla olduguna EMİN olabilirsin ;) ve sadece senden aldıgım miktar buysa digerlerini söylemeye gerek yok hani bana "Örs paran yoktur senin " demiştin ya doğru diyorsun ;)Ceket olayını açmışsın yine ben o konuda size gerekli kanıtı sundum. ve sizde eğer kanıtlarsam charı sileceginizi söylediniz bunların fotosu mevcut. Eee şerefli kişiydin hani ? sözünün arkasındaydın hani ? Perde önünde adamlık bizde yav..klıktır.Perde arkasında ne m*l oldugunda ortada zaten.
Tryagain yazdı:Temiz operasyon. Eline sağlık. "Yenilmezim" kavramı çok derin birşey. Size 3 gömlek büyük gelir Choosens Loncası... "Vadi kobrası yada Vahşi" efsununu arkadaş duymayınca vs sonucu belirlenmiş. :lol: Tebrikler..
{Bu arada tekrar deneyeceklerdir daha paralar kazanacaksın Şerruh} :lol:

Denesinler bakalım ben burdayım ;) Ayrıca tüm Choosensx Büyücülerine V.s teklif ediyorum.(Daha önce yendiklerim hariç) Madem bir Rekabet ortamındayız bunun hakkını vermek gerekir ;)
Kullanıcı avatarı
QMCERDEMQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen QMCERDEMQ »

Tebrik ederim murat :) Bu serverde 3 sınıfta 3 dev isim vardır... Şifacı : Kıyametx Büyücü : Şerruh Savaşçı : sizlerin takdirine kalmıs kendimi beğenmişliği sevmem... Fakat gercekten taktiklerin her gün değişiyor benimde büyücüye olan merakım sayende her gün artıyor :)
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]

2008 - ∞

Erdem GÜRSAN
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

QMCERDEMQ yazdı:Tebrik ederim murat :) Bu serverde 3 sınıfta 3 dev isim vardır... Şifacı : Kıyametx Büyücü : Şerruh Savaşçı : sizlerin takdirine kalmıs kendimi beğenmişliği sevmem... Fakat gercekten taktiklerin her gün değişiyor benimde büyücüye olan merakım sayende her gün artıyor :)
Teşekkür ederim Erdem ;)
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

aNaRcHy yazdı:

Her geçen gün senden yeni bir başarı görmeye alıştı meran fertleri . O kendini beğenmiş Choo'lara en güzel cevap budur sanırım . Karakter sınıf tanımayız diyorlardı birde :)

Bu sunucuda "BÜYÜ" tabirini tam anlamıyla yansıtan tek büyücüsün be kardeşim. İnletiyosun Meran'ı ...
Katılıyorum, üstüne büyü tanımam kardeşim. Bir söz vardır sevgili Choosensx Loncası üyeleri.. ''Büyük lokma ye, büyük konuşma.'' diye duymuş olmalısınız ki şüphem yok. Ama kimileri var ki bunu da çok iyi biliyordur; ''Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.'' ;) Yarın öbür gün Murat'ın başına üşüşürler v.s v.s diye. Neyse kardeşim tebrikler. 8-)
Ünal beni sevmiyi.. </3 :D Tebrikler.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
amorgas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen amorgas »

Tebrik edeRim Murat Yine güzeL bi zafeR
qeRçekten Büyücünün Hakkını veRisoun...
[Striker] (49) [(^)Ecel Getiren] & [(^)Latif]

[BeoWulfxSiMoK] (49) [(^)Ashab-ı Kehf]

[BeoWulfxDeStİnY] (49)[(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

DeathxShock yazdı: Ünal beni sevmiyi.. </3 :D Tebrikler.
Seni sevmeyen ölsün. :)
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

DeathxShock yazdı:
aNaRcHy yazdı:

Ünal beni sevmiyi.. </3 :D Tebrikler.

Teşekkür ederim
amorgas yazdı:Tebrik edeRim Murat Yine güzeL bi zafeR
qeRçekten Büyücünün Hakkını veRisoun...

Teşekkür ederim. İyi olan ben degilim,Rakiplerim kötü :lol:
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba

Forum Kuralları Madde 2

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön