Splash yazdı:Çok Saçma Bi Özellik BENCE!
İkv Tamamen Türk Yapımıydı Fakat Oyun her gittikçe Özentileşor..
İlerde pazarda Kurulursa bu oyun artık türk olmaz...
Bu Akçe Sistemi Saçma geldi bana
Bu oyunun önünde böyle bir para kazanma şansı varken gurur yapıp para kazanmaktan vazgeçmesi gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?
Oyuncu Kaybebetmesi İçin Kendi Çıkarlarını düşünmemeleriŞart!
Oyun eskiden 700 bn di Şimdi saysınlar bakalım 100 bini geçebilecekmi
silahın parlaması güzel bir şey ancak (isim veriyorum) m2 oyunundan alınma olmuş gibi biz bu oyunu böyle şeyler olmadanda seviyorduk. güzel bi sistemde olabilir ama oyunumuza özgü ve bizim oyunumuza yakışır bir şeyler olsa çok daha iyi olurdu..! :? :ugeek:
Xavicenna yazdı:silahın parlaması güzel bir şey ancak (isim veriyorum) m2 oyunundan alınma olmuş gibi biz bu oyunu böyle şeyler olmadanda seviyorduk. güzel bi sistemde olabilir ama oyunumuza özgü ve bizim oyunumuza yakışır bir şeyler olsa çok daha iyi olurdu..! :? :ugeek:
O Sİlahlardaki Görsellik te Onlara Ait değil!
O Görselleri de Bence Bir Oyundan Aldılar.
En Kısa zamanda Mevlüt Dinçe Pm Atıcam Ve Yaptığı Oyunun Acınası Bir durumda Olduğunu Belirtecem Gelecek Mesajı Burada Paylaşacağım.Acaba Yanıtı Ne Olacak
ben şimdi mesela bilge cevriye nadide asaya yükseltme yaptm bilge icadı efsunu 112+112 oldu aradan bir süre geçti ve ben ejder ürettim bu bilge asayı silersem silah yükseltme hakkı geri gelecekmi.
Splash yazdı:Çok Saçma Bi Özellik BENCE!
İkv Tamamen Türk Yapımıydı Fakat Oyun her gittikçe Özentileşor..
İlerde pazarda Kurulursa bu oyun artık türk olmaz...
Bu Akçe Sistemi Saçma geldi bana
Bu oyunun önünde böyle bir para kazanma şansı varken gurur yapıp para kazanmaktan vazgeçmesi gibi bir şey söz konusu olabilir mi ?
Oyuncu Kaybebetmesi İçin Kendi Çıkarlarını düşünmemeleriŞart!
Oyun eskiden 700 bn di Şimdi saysınlar bakalım 100 bini geçebilecekmi
Bence sölediğinde haklısın o kadar bir kişi olucak ama ne güzelki oyun küçük yaştaki veletlerden yaşı büyük olupta akıl yaşı küçük olan kişilerden kurtulacak.
savaşçıAKIN.....yeni adıyla IIXeCuTioNeRII(Ecel Getiren, Latif yolda ) büyücüAKIN...... yeni adıyla XenoLeS(Ejder Asa) Byxdeathhhxsifa
sifacioguz yazdı:ben şimdi mesela bilge cevriye nadide asaya yükseltme yaptm bilge icadı efsunu 112+112 oldu aradan bir süre geçti ve ben ejder ürettim bu bilge asayı silersem silah yükseltme hakkı geri gelecekmi.
IiIHuSeYiNIiI yazdı:merhabalar,
Ben kuklacı sunucusunda oynuyorum latifimi 2 gün önce yükselttim akçelerim gitti ama silahım hala aynı buna çözüm bulursanız sevirim.