TEBRİKLER YÖNETİM TEBRİKLER

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: TEBRİKLER YÖNETİM TEBRİKLER

Mesaj gönderen xARZx »

Tayfaxoguz yazdı:
Militano yazdı:iyi olmuş daha ne olsun oyundan bi pislk eksilmiş olur ::D
işte bu oyun neden insanları sinir ediyor diyorsunuz işte en büyük örnek adam #@!? :!:

hakan kardeşim hakkım helal olsun allah sana şifa versin
ohoo sen onların şakalarından birbirlerinden konuşmalarından anlamassın boşver bırak bu işleri allah yardımcın olsun v.b de geç

Allah yardımcın olsun . Oğuz seninde ayrıca ...
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

hakan yazdı:BEN 6 YILA AŞKIN BU OYUNU OYNUYORUM YAPILAN O KADAR HAKSIZLIK GORDUM KI HEP SUSTUM SUSTUM HEP KAREKTERIMDE 600M NAKIT PARA 800M YAKIN DEGERLI MADENLER ANIDEN YOK OLDU DESTEGE BASVURDUM BISEY CIKMADI SUSTUM HER ZAMAN YAPTIGIM GIBI OYUNDA BI VELET DUNYANIN EN DEGERLI OLAN KUTSAL ANNEME KUFUR ETTI ŞİKAYET ETTIM BEN CEZA ALDIM SUSTURMA YINE SUSTUM OYUNA COK ARA VERDIM CÜNKU BEHN KANSERIM AKCIGER KANSERI TEDAVI GORMEK ICIN ALMANYAYA GIDIYORUM TEDAVININ EN ONEMLI ASAMASI MORAL OLMASIYDI .MASALLAH OYUNA GIRDIKCE MORAL KALMIYOR VE ENSON BI VELET AYRILIKMAJOR DIYE BIR SEREFSIZ.SEREFSIZ DIYORUM ÇÜNKÜ YAPTIGI TERBIYESIZI NE SIZ AFFEDERSINIZ NEDE BEN YONETIME FOTO YOLLADIM DESTEK EKIBI BANA DIYOR KI COK İŞİMİZ VAR BUNLAMI UGRASACAM DIYOR BANA .UZUN LAFIN KISASI YÖNETİM TEBRİKLER İŞİNİZİ COK İYİ YAPIYORSUNUZ.TEBRİKLER DİYEREKTEN YÖNETİME BANA AİT BÜTÜN CARLARI SİLMİŞ BULUNMAKTAYIM.BEN TANIYAN BUTUN ARKADASLAR HAKKINIZI HELAL EDİN BU LANET OLASI ÖMRÜM YETSEDE BI DAHA GİRMEYECEM OYUNA LUTFEN YÖNETİMI TEBRIK VE ALKIŞLAYALIM.
:oops: hastalığınızdan dolayı çok üzüldüm kardeş geçmiş olsun :oops: Allah acil şifalar versin :(
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

hakan yazdı:BEN 6 YILA AŞKIN BU OYUNU OYNUYORUM YAPILAN O KADAR HAKSIZLIK GORDUM KI HEP SUSTUM SUSTUM HEP KAREKTERIMDE 600M NAKIT PARA 800M YAKIN DEGERLI MADENLER ANIDEN YOK OLDU DESTEGE BASVURDUM BISEY CIKMADI SUSTUM HER ZAMAN YAPTIGIM GIBI OYUNDA BI VELET DUNYANIN EN DEGERLI OLAN KUTSAL ANNEME KUFUR ETTI ŞİKAYET ETTIM BEN CEZA ALDIM SUSTURMA YINE SUSTUM OYUNA COK ARA VERDIM CÜNKU BEHN KANSERIM AKCIGER KANSERI TEDAVI GORMEK ICIN ALMANYAYA GIDIYORUM TEDAVININ EN ONEMLI ASAMASI MORAL OLMASIYDI .MASALLAH OYUNA GIRDIKCE MORAL KALMIYOR VE ENSON BI VELET AYRILIKMAJOR DIYE BIR SEREFSIZ.SEREFSIZ DIYORUM ÇÜNKÜ YAPTIGI TERBIYESIZI NE SIZ AFFEDERSINIZ NEDE BEN YONETIME FOTO YOLLADIM DESTEK EKIBI BANA DIYOR KI COK İŞİMİZ VAR BUNLAMI UGRASACAM DIYOR BANA .UZUN LAFIN KISASI YÖNETİM TEBRİKLER İŞİNİZİ COK İYİ YAPIYORSUNUZ.TEBRİKLER DİYEREKTEN YÖNETİME BANA AİT BÜTÜN CARLARI SİLMİŞ BULUNMAKTAYIM.BEN TANIYAN BUTUN ARKADASLAR HAKKINIZI HELAL EDİN BU LANET OLASI ÖMRÜM YETSEDE BI DAHA GİRMEYECEM OYUNA LUTFEN YÖNETİMI TEBRIK VE ALKIŞLAYALIM.
Allah acil şifa versin kardeşim
bu oyunu her gecen gün kepaze ediyorlar bakalım benim sabrım ne zaman bitecek merak ediyorum nasıl bir hakka sahiplerki benim üyeliğimin şifresini değiştiriyorlar Heavenxçılgın kimseye hiç bir şekilde bir bilgi vermedim ve bi baktım adamımın şifresi değişmiş bu nasıl bir iştir ya bide utanmadan desteğe bildirin diyorlar la desteğe nasıl güveneyim kimseye bilgi veremden charlarımın şifresi değişiyor bana bir bilgi vermeden desteğe mesaj attım cevap bile vermediler dedilerki mynete telefon acın actım tüm bilgiler değiştirilmiş olduğundna bilgiler uyuşmadığı için şifreyi vermediler bu rezillikir alkışlıyorum yönetimi rezil ettikleri için bu oyunu
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
hakan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hakan »

Çok saolun arkadaslar.
Evolation Kardeşxhakannnn
Kullanıcı avatarı
hakan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hakan »

Militano senın gıbı gerzekler oldukca oyunda o oyundan bır #@!? olmaz.
Evolation Kardeşxhakannnn
Kullanıcı avatarı
LionHawk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LionHawk »

Katılıyorum. oyunu 5 yıldır oynuyorum sürekli lvl artıyor şaheser çııkıyor. Ama yeter artık bu akçe saçmalığına dayanamıyorum ve oyunu bıraklıyorum oynuyan herkeze allahtan sabır diliyorum. İremxsevgilim-iremxsavaşçımm-Ölmüşadam adlı çarlarımı bırkıyorum iyi oyunları oyunda bu çrları görürseniz kardeşimindir benimle bi alakası yoktur yabacaklarından sorumlu değilim .YÖNETİM SİZİ TEBRİK EDİYORUM MODAYI TAKİB EDİYORSUNUZ BRAVO.Allah yardımcın olsun hakan abi
Resim
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nicx »

ACİL ŞİFALAR OLSUN KARDEŞİM ... VARSA HELAL OLSUN ..
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Ben Şifacı Alınır dedim saatinde susuturldum adam savaşçı alınır dedi 2 aydır tık yok adam ana avrat sövdü tık yok sonra gelirler konu kilitlerer uyarı verirler banlarlar ayıp. Sanada geçmiş olsun.

Eski Köşklü

Yıkım [ Çalındı ]
Saltour
Mohikcans
Kullanıcı avatarı
kaan679050
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen kaan679050 »

Aldırma sen bölelerine çocuk lar ne yazdıklarını bile bilmiyolar yöneticiler in de bi iş yaptığı yok
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti

Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ :)
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Bende Bilgisayar icad edilmeden önce başladım bu oyuna :) 1 yıldır ara verdim ;)
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön