Sevgili Game Masterler:
Ben 2 gündür plus paket arıyorum. Hani oyun içinde 2 dakikada bir duyuru yaptıgınızdan. Ama Dün TeksnoSa,Kipa,Carefour'a gittim hiç birinde plus paket yoktu . LUTFEN ŞURAYA Bİ PLUS PAKET YOLLAYIN
Balıkesir/Edremit KİPA , Balıkesir/Edremit TeknoSa , Balıkesir/Akçay Carefour !!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
İstanbul Kıymet Vakti Plus Paketi Hiç Bir Yerde Bulamıyorum
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: İstanbul Kıymet Vakti Plus Paketi Hiç Bir Yerde Bulamıyorum
Dostum sıkma canını bak ben Türkiyenin merkezi Ankarada ikamet ediyorum
Electroworld , Mediamarkt , Dost Müzik , Teknosa vs vs gezmediğim yer kalmadı ama 1 tane bile '' isim e pinli plus paket'' bulamadım ''
Forumdaki GM ve Deslerin imzalarındaki satış noktalarına giriyorum aldığım cevap '' buraya girme yetkiniz yok ''
El atılması gerek
Electroworld , Mediamarkt , Dost Müzik , Teknosa vs vs gezmediğim yer kalmadı ama 1 tane bile '' isim e pinli plus paket'' bulamadım ''
Forumdaki GM ve Deslerin imzalarındaki satış noktalarına giriyorum aldığım cevap '' buraya girme yetkiniz yok ''
El atılması gerek

üyelikal.com
sitesinden alabilirsin
PTT havalesi ile
sitesinden alabilirsin
PTT havalesi ile
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Balıkesir / MERKEZ ' De İkamet Etmekteyim Bende..
Bizim Burdada Yok Malesef Heryere Sorduk Araştırdık Adamların Haberi Yok .. :mrgreen: :mrgreen:
Zaten Plus Bulamıyorum Başlığını Görünce Balıkesir'de Oturduğunu Anladım :mrgreen: :mrgreen:
Bizim Burdada Yok Malesef Heryere Sorduk Araştırdık Adamların Haberi Yok .. :mrgreen: :mrgreen:
Zaten Plus Bulamıyorum Başlığını Görünce Balıkesir'de Oturduğunu Anladım :mrgreen: :mrgreen:
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Bide Bana Merkeze Gidin Dio Yaww :twisted: :twisted: :twisted:qalanoth yazdı:Balıkesir / MERKEZ ' De İkamet Etmekteyim Bende..

Ölümcülxkaos
Sypratan yazdı:üyelikal.com
sitesinden alabilirsin
PTT havalesi ile
Deniyecem

Ölümcülxkaos
kasaphasan06 yazdı:Dostum sıkma canını bak ben Türkiyenin merkezi Ankarada ikamet ediyorum
El atılması gerek
Yaw ben düz bulamadım bırak e-pini :S

Ölümcülxkaos