Selamlar, uzun bi süredir değiştirmeden kullandığım imzam bugün baktığımda kaybolmuş silinmiş yani..
Hani önceden video koyupta yöneticilerin bu video yu sildiğini hatırlıyorum, neyse bu silinen imzamı aynı şekilde tekrar koyduğumda, hemde imzamın bir yedeği vardı onu kopyala yapıştır yaptım her zaman kullandığım 2 resmi kabul etmedi..
Herkestemi var bu yoksa koskoca forumda 2 senedir kullandığım resimleri sadece bendemi kabul etmemeye başladı ?
Forumdaki İmzam Hk.
Re: Forumdaki İmzam Hk.
Haa bide resimlerdede sorun yok linkleri kontrol ettim..
Arkadaşlar resmin yüksekliği 100 px' den yükek resim koyabilen varmı ? ben önceden kullandığım resimlerde böyle bi hata almaya başladım..
- PROF
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni düzenleme gelmiş galiba eski imzalardaki resimler duruyor ama düzenlemek istediğinde uyarı veriyor ve 100pikselden fazla kabul etmiyor telaş etme 
imza düzenlemesi tavsiyem 99x99 piksellik resim parçalarını yan yana tablo şeklinde getirerek görüntüleme sağlanabilir
anlatamadım ama neyse
imza düzenlemesi tavsiyem 99x99 piksellik resim parçalarını yan yana tablo şeklinde getirerek görüntüleme sağlanabilir
anlatamadım ama neyse
bir varmış bir yokmuşum
- PROFx
- FareAdam Düşmanı

bunları otomatik küçültmüşler mi ya çözemedim la resim 159x73 yeni 100px dediği yükseklik miydi bu imzadaki daha büyüktü sanki neyse kafam basmıyor şimdi sonra açıklık getirecem bu konuya 
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

- PROF
- Mezarlık Bekçisi

o değil de şu avatarlar serbest olsa da 100x100pxe kadar yükleyebilsek veya link koyabilsek sunucuda extradan 1gb yer kaplar en fazla
gerçi 700bin oyuncu vardı
10gb olsun
bir varmış bir yokmuşum
- PROFx
- FareAdam Düşmanı

PROF yazdı:o değil de şu avatarlar serbest olsa da 100x100pxe kadar yükleyebilsek veya link koyabilsek sunucuda extradan 1gb yer kaplar en fazlagerçi 700bin oyuncu vardı
10gb olsun
doğru dedin kanka
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede

- PROF
- Mezarlık Bekçisi

yok arkadaş fıtık etti 99x85 resim yaptım kabul etmiyor o değil de en başta küçük resim denemedim mal gibi logo yapıp onu küçük resimlere böldüm 1 saat boşa gitti
bir varmış bir yokmuşum
Merhaba,
İmzanızda kullanmış olduğunuz uygunsuz Facebook framesinden dolayı imzanız silinmiştir. Sizleri bu konuda dikkatli olmanız gerektiğini tekrardan hatırlatmak isterim. Benzer Facebook framelerini kullanmayınız.
Bilginize.
İmzanızda kullanmış olduğunuz uygunsuz Facebook framesinden dolayı imzanız silinmiştir. Sizleri bu konuda dikkatli olmanız gerektiğini tekrardan hatırlatmak isterim. Benzer Facebook framelerini kullanmayınız.
Bilginize.
SirOnur yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Ee tamam facebook olayını sildik eski fotoğraflarımı neden kaldırıyosunuz kardeşim şimdi koyamıyorum tekrar yani neydi benim suçum ısrar ediyorum o eski fotoğraflarımı tekrar istiyorum ben facebook uda silebilirim önemli değil, ilgilenin lütfen.