PwP ye Nolucak Peki ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: PwP ye Nolucak Peki ?

Mesaj gönderen Serserixkratos »

akLarı qucLerı para para Neymıs oyunun Kalkınması oyun onceden pekı neyLe kaLkınıordu ??
metın 2 kadar boktan bır oyuna benzemıs ıkv o kadar
cok para ıstıorsanız yonetım acın AZINIZI YUMUN GOZUNUZU :D
BooK tan Olmus dıyım Sımdıden Buyucu 2 Vurusta Pert zaten Sımdı ?
Tek vurusta pert :D Şhe qRaym BoLe oyunu Kısacası :D Oh Be Doktum Herseyımı :DD
Iyı oyunLar ıyı Forumlar
cocukLarı koLenız YAPIN YONETIM :D
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Serserixkratos yazdı:akLarı qucLerı para para Neymıs oyunun Kalkınması oyun onceden pekı neyLe kaLkınıordu ??
metın 2 kadar boktan bır oyuna benzemıs ıkv o kadar
cok para ıstıorsanız yonetım acın AZINIZI YUMUN GOZUNUZU :D
BooK tan Olmus dıyım Sımdıden Buyucu 2 Vurusta Pert zaten Sımdı ?
Tek vurusta pert :D Şhe qRaym BoLe oyunu Kısacası :D Oh Be Doktum Herseyımı :DD
Iyı oyunLar ıyı Forumlar
cocukLarı koLenız YAPIN YONETIM :D
Diyorum türkçe yazsan güzel olmazmı klavye felan bozuk herhalde özürlü izlenimi veriyo çok afedersiniz
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Sana birşey diyim mi :) Knight'a başla orda en azından gb daha ucuz :)
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

KaraXHayalet yazdı: GB'de kısa sürede zırh çıksın istiyorsunuz adamlar yapıyo gene kötü oluyo madenlerde çok az saf çıkıyo daha çok çıksın istiyosunuz adamlar yapıyo gene kötü oluyo adamlar yenilik getiriyo gene beğenmiyorsunuz bu adamlar daha ne yapsın yannış anlamayın yönetime elbette bende kızgınım sorunlar çok onları düzeltmek yerine yeni şeyler yapmaları bir gömlek yaparken altını bırakıp üstüne devam etmek gibi acaba altını sağlam yapıp üstüne devam etseler bu kadar şikayet olurmuydu.
Grup bögleleri maden şansından bi sorunum yok kafası esen alır..

ama oyun içi dengeden bahsseden yönetim hayırdır ne oldu bu dengeye para için 2 katına yükseltiyonuz hasarları ? bi şahaser silahın 2 ktı ne demek yahu el insaf :)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

MeLankoLkBanyemS yazdı:Sana birşey diyim mi :) Knight'a başla orda en azından gb daha ucuz :)

Katılıyorum arkadaş sana üsteli kve üstelik orda kastıgın çarı makul bi paraya satabiliyosun :)

Türk opyunu diye yaklaşık 3 senedir destekçesi oldugum oyunu bilgisayarımdan kaldırdım neden ? artık her şey paraya dönüyo..
Biz akçe oalrak neleri bekliyoduk neleri gittiler paralı yaptılar :)
Allah bildiği gibi yapsın.
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

eRaGorn yazdı:Öncelikle Merhabalar.
Dükkan güncellemesi geldi.Geldi de düşünülmeden geldi çünkü artık pwp yapılmayacak hale gelicek.
Diyelim ki vs yapacağımız adamın elindede ecel var bizdede ecel var.adamı kesiyoruz.Adam gidicek dükkandan yok yakıcak bişeyler yapıcak.e bizim ne şansımız kaldı adam karşısında.baba parası konuşturmaya gelmedik oyuna eğlenmeye geldik biz.veya bi büyücü vs sinde adamın ejderinden yıldırımlar çıkıyodur.benim yok mesela yıldırım mıldırım karşımdaki adamın ben meteoritle kaç vurcağını görmedim görmek istemiyorum şahsen.Pwp olayı bitmiştir yani bu çok saçma bişey.Ya Migrat Yağmayacılar ? Şu ana kadar gecesini gündüzüne katmış 1 ışık zırh düşürmek için olanlar adam tl'yle %60-%30 şans arttırıcı alıp 1 günde düşürücek.Nerde bunun adaleti ? veya Maden çekmede aynı 2 torba nedir lan ? zaten 15 dakka adam 1 maden de otursa bizden daha karlı çıkıyor.HA madenci alsam bize şans satıyosunuz.Sonuçta olmayanla aynı ortamda dolaşıyorum ben adam gelicek çekicek veya şifacı bi adam o paketi alınca deparlı bir savaşçı bizden daha çok maden çeker.neyse bu dükkan olayı çok saçma olmuş bunu söylemek için açtım konuyu ama bende güncellemeye ayak uydurmak istiyorum.GM LER LATİFİMİ ATEŞ Lİ YAPSAM ÜSTÜNE BABA PARASI YAZARMISINIZ ?
Sözün bittiği an. :!: :idea: :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Kurtlarxjunior yazdı:
MeLankoLkBanyemS yazdı:Sana birşey diyim mi :) Knight'a başla orda en azından gb daha ucuz :)

Katılıyorum arkadaş sana üsteli kve üstelik orda kastıgın çarı makul bi paraya satabiliyosun :)

Türk opyunu diye yaklaşık 3 senedir destekçesi oldugum oyunu bilgisayarımdan kaldırdım neden ? artık her şey paraya dönüyo..
Biz akçe oalrak neleri bekliyoduk neleri gittiler paralı yaptılar :)
Allah bildiği gibi yapsın.
Aynen öyle. Ben de bilgisayarımdan kaldırdım. 3 senedir delice oynadığım . Gerektiğinde bilgisayar başında sabahladığım . Bi şaheser için alın teri döktüğüm ve o terin içine edilen bir oyunu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön