Berbat güncelleştirme hakkında.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByZagre
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Berbat güncelleştirme hakkında.

Mesaj gönderen ByZagre »

Evet arkadaşlar ikv yönetimi yine berbat bir güncellemeyle karşınızda.

Oyunun eskileri bilirler.

Eskiden biz oyunda diğer oynadıgımız oyunlardan eklentıler ıstedıgımızda ( at ,ev, vs.vs.) Yönetimin bize verdiği cevap hep aynı oldu; İstanbul Kıyamet Vakti özel bir oyundur diğer oyunlara benzeyemez.

Ben bu lafı duyduğumda oyuna daha bir istekle giriyordum.
Özel bir oyunda TÜRK kardeşlerimle tamamen Türkçe bir oyun oynuyordum ve keyif alıyordum.

1;3 yıl herşey hazırken 49 lvl eklentısını getırmemekte ısrar eden yönetim bir hayli oyuncusunu kaybetmiştir.
2; 49 lvl eklentısıyle bırakan oyuncuların yarısını gerı kazanmıstır.
3; Şaheser silahlar getirildi ve nadide eşyalar. [Sorarım size Şaheser diyerek abartıla abartıla duyurulan silahların efsunları nadide silahlarla eş düzyde olabilirmi ? Yücelen mor balyoz max hasar 448 Ecel getiren max hasar 447 ]
4; Son eklentiyle getirilen efsun katlama yine berbat bişeydir ki oyunun bana göre verdiği mesaj şaheser item istiyorsan para verirsin şaheserini kendin yaparsın . Oyundan tam anlamıyla bir şaheser bekleme.
5; Dükkan sistemi İstanbul Kıyamet Vakti nin özel bir oyun olduğu kavramını ortadan kaldıran birinci maddedir.
6; Eşyaların parlamaları İstanbul Kıyamet Vakti nin özel olduğu kavramıını ortadan kaldıran ikinci maddedir.

Bana kimse adamlar para almazsa oyunu nasıl ayakta tutucak falan filan vs.vs sacmalıklar uydurmasın.

Benim düşüncem şudurki; Oyun size demek istiyorki;Aldığın plus paketler yetmedi sen birde bu eklenti için akçe alda bize biraz para yükle . Bizde seni yine hazır olan bir eklenti için yıllarca bekletelim.

Maksadım para yüklememek değil cimri bir insanda değilim.

Ancak Yönetim herşeyi oyuncuların yapmasını istiyor. Oyuncular yapsın birde biz uğraşmayalım diyorlar =))
Benim kafamda istanbul kıyamet vakti birmiştir.

Keşke bu şaheserler mor lar vs vs hiç gelmeseydide BETA daki keyifli günlerimize dönseydik. :=))

İKV de hata saysay bitmez burada noktalayayım zaten bırakıyorum şuan ne olduğu umrumda değil sadece biraz yönetimin dikkatini çekmek istedim.Yaptıklaır hataları anlasınlar istedim.

Yinede yönetime başarılar diliyorum. Umarım hataları düzeltecek kadar iyi bir eklenti olur Çemberlitaş.

Saygılarımla By Zagre

Tılsım (lvl 39 ken) ; Lifetogive - Imlegend - Rememberme
Sancak ; Inception - Raxs - Lifetogive - Imleqend
Raxs Imleqend Inception Lifetogive Finscéal
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: Berbat güncelleştirme hakkında.

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Sanırım senin söylediğin düşüncelere göre bir oyun var aklımda ! Super Marıo
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Grandxtexas »

oyunu bırakman birşeyi değîştirmez.
Sonuçta bütün bu olanlar oyuncuların isteği üzerine yapıldı.
Senin gibi bırakanlar olsada sonuçta bu yenilikleri güzel bulanlar çoğunlukta.
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

ISTANBULFATIHI yazdı:Sanırım senin söylediğin düşüncelere göre bir oyun var aklımda ! Super Marıo

Yönetim yalakası olunmakla GM olunmuyor =)
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Her yeniliğe isyan eden muhalefet te, genelde iktidar olamıyor :)
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

ISTANBULFATIHI yazdı:Sanırım senin söylediğin düşüncelere göre bir oyun var aklımda ! Super Marıo
Hem yönetimdenmiş gibi davranıyosun hemde millete akıl veriyosu ben şuana kadar bir yöneticicnin bir kişiye akıl verdiğini görmedim

Benim tek sorununm eşyaların kıyamete ugun olmaması oyun özgün atmosferini parlayan malzemeler bozuyor benim düşünceme göre
En son KaraXHayalet tarafından 01 Mar 2011 17:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sanatkarr yazdı:
Her yeniliğe isyan eden muhalefet te, genelde iktidar olamıyor :)

Bu güzeldi :)
Kullanıcı avatarı
Liberator
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Liberator »

hadi naş naş ozaman başka oyuna
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

Resim

KINIYORUZ
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen koray9507 »

Liberator yazdı:hadi naş naş ozaman başka oyuna
sizin gibilerin yüzünden oyun çoluk çoçuk kaynadı .. Tüm iyi bilenleri insan gibi oyununu oynuyanları kaybettik sayenizde.Buda geldi bunada katlancaz madem herşey parayla oldu. Bu oyun diğerlerinden farklı 8-)

BEN PARAYLA LONCA KURMAK İSTİYORUM VE YETMEDİ PARAYLA GELSİN ÜYELERİMDE LONCA KURMAK 150 TL ÜYELERİN GİRMESİ 50 TL HATTA AYLIK 5 TL de alalım aidat parası ..

yoksa lonca sistemi geleceği yok ya kutu gelir farklı yada dükkana başka bişiler .. yönetim anca paralı olan şeyler üstünde çalışıyor .. Şimdi bi yönetici cakması cıkar 10 dk ya 1 satır cümle yazar büyük harf yasak falan der . Sonra biri gelir 1 gün susturur buda gelir buda geçer ;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

koray9507 yazdı:
Liberator yazdı:hadi naş naş ozaman başka oyuna
sizin gibilerin yüzünden oyun çoluk çoçuk kaynadı .. Tüm iyi bilenleri insan gibi oyununu oynuyanları kaybettik sayenizde.Buda geldi bunada katlancaz madem herşey parayla oldu. Bu oyun diğerlerinden farklı 8-)

BEN PARAYLA LONCA KURMAK İSTİYORUM VE YETMEDİ PARAYLA GELSİN ÜYELERİMDE LONCA KURMAK 150 TL ÜYELERİN GİRMESİ 50 TL HATTA AYLIK 5 TL de alalım aidat parası ..

yoksa lonca sistemi geleceği yok ya kutu gelir farklı yada dükkana başka bişiler .. yönetim anca paralı olan şeyler üstünde çalışıyor .. Şimdi bi yönetici cakması cıkar 10 dk ya 1 satır cümle yazar büyük harf yasak falan der . Sonra biri gelir 1 gün susturur buda gelir buda geçer ;)

sonuçta sana eski yaptıklarından para istemiyorlar.Yani eskiki gibi oynayabilirsin oyunu.Çok sıkıntın varsa günde 1 tl biritkrerek 1 tane silah yükseltme al.Sonuçta ben de öğrenciyim haftalığımdan kesiyorum.İstiyorsan ver istemiyorsan verme eskisi gibi devam et.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön